10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi tineri din Dolj, încarceraţi pentru acuzaţia de braconaj

Doi tineri din Dolj, încarceraţi pentru acuzaţia de braconaj

Polițiștii doljeni au desfășurat astăzi activităţi specifice pentru localizarea şi prinderea persoanelor urmărite în temeiul legii şi punerea în executare a mandatelor de arestare preventivă ori de executare a pedepsei închisorii. Polițiștii specializați în investigații criminale și cei de la formațiunile de ordine publică au efectuat verificări în mai multe locuri și medii în care dețineau informații că s-ar afla persoane urmărite în temeiul legii, astfel fiind legitimate 20 de persoane.

Ca urmare a activităților desfășurate au fost identificate și conduse la sediul unităților de poliție două persoane, pe numele cărora magistrații emiseseră mandate.
Lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri în colaborare cu lucrătorii Secţiei Poliţie Rurală nr. 9 Cetate au pus în executare cele două mandate de executare a pedepsei închisorii, astfel:
Astfel, a fost încarcerat C. Ionuţ, de 32 ani, din comuna Moţăţei, Dolj, care este condamnat la 10 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de braconaj. De asemenea, a fost încarcerat şi M. Florin, de 24 de ani, din comuna Moţăţei, Dolj, care este condamnat la un an și patru luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de braconaj, în aceeași cauză cu tânărul de 32 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS