7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPompierii doljeni au intervenit în 50 de cazuri medicale de urgenţă

Pompierii doljeni au intervenit în 50 de cazuri medicale de urgenţă

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină, în perioada 16  – 18 ianuarie, pentru stingerea a două incendii, o intervenție descarcerare, o intervenție asistenţă medicală de urgenţă aeriană și 49 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe raza com. Bucovăţ, la un autoturism proprietatea domnului Aurel M. La sosirea echipajului de pompieri, autoturismul ardea, în urma acestuia a ars autoturismul în proporţie de aprox. 90%, conducătorul autoturismului a fost găsit decedat în autoturism. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric (cablu electric cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice).

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitei Ştefania E., în com. Drăgoteşti sat Popânzăleşti. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la într-o încăpere la mobilier, în urma acestuia au ars mobilier, aparatură electronică și electrocasnică, actele de identitate, acoperişul casei confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aprox. 40mp. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit pentru salvarea unui animal (bovină),proprietatea numitei Carmen T., căzut într-un canal pe raza com. Breasta. La intervenţie a participat şi S.V.S.U. Breasta.

În data de 17.01.2016, ora 09.24, Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism, în mun. Craiova, str. Castanilor, nr.17.

În data de 17.01.2016, ora 09.28, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism, în mun. Craiova, str. Stoenescu Eustaţiu.

În data de 17.01.2016, ora 09.42, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism, în mun. Craiova, str. Nicolae Iorga.

În data de 17.01.2016, ora 13.58, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu un autocamion şi o pompă remorcabilă, pentru evacuarea apei din gospodăria doamnei Claudia D., în mun. Craiova, str. Brestei.

În data de 17.01.2016, ora 19.55, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac ce prezenta pericol de prăbuşire, în mun. Craiova, str. Potelu.

În data de 17.01.2016, ora 09.07, SVSU Gighera a intervenit pe D.N. 55 a pentru degajarea a doi copaci căzuţi pe partea   carosabilă în urma ninsorilor abundente.

În data de 18.01.2016, ora 00.00, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu un APIC şi o pompă transportabile pentru evacuarea apei din gospodăria doamnei Ioana G., în mun. Craiova, str. Brestei.

În data de 18.01.2016, ora 00.07, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut în stradă, în mun. Craiova, str. Ştefan Berceanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS