Pompierii doljeni au intervenit în 50 de cazuri medicale de urgenţăEchipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină, în perioada 16  – 18 ianuarie, pentru stingerea a două incendii, o intervenție descarcerare, o intervenție asistenţă medicală de urgenţă aeriană și 49 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe raza com. Bucovăţ, la un autoturism proprietatea domnului Aurel M. La sosirea echipajului de pompieri, autoturismul ardea, în urma acestuia a ars autoturismul în proporţie de aprox. 90%, conducătorul autoturismului a fost găsit decedat în autoturism. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric (cablu electric cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice).

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitei Ştefania E., în com. Drăgoteşti sat Popânzăleşti. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la într-o încăpere la mobilier, în urma acestuia au ars mobilier, aparatură electronică și electrocasnică, actele de identitate, acoperişul casei confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aprox. 40mp. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit pentru salvarea unui animal (bovină),proprietatea numitei Carmen T., căzut într-un canal pe raza com. Breasta. La intervenţie a participat şi S.V.S.U. Breasta.

În data de 17.01.2016, ora 09.24, Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism, în mun. Craiova, str. Castanilor, nr.17.

În data de 17.01.2016, ora 09.28, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism, în mun. Craiova, str. Stoenescu Eustaţiu.

În data de 17.01.2016, ora 09.42, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism, în mun. Craiova, str. Nicolae Iorga.


În data de 17.01.2016, ora 13.58, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu un autocamion şi o pompă remorcabilă, pentru evacuarea apei din gospodăria doamnei Claudia D., în mun. Craiova, str. Brestei.

În data de 17.01.2016, ora 19.55, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac ce prezenta pericol de prăbuşire, în mun. Craiova, str. Potelu.

În data de 17.01.2016, ora 09.07, SVSU Gighera a intervenit pe D.N. 55 a pentru degajarea a doi copaci căzuţi pe partea   carosabilă în urma ninsorilor abundente.

În data de 18.01.2016, ora 00.00, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu un APIC şi o pompă transportabile pentru evacuarea apei din gospodăria doamnei Ioana G., în mun. Craiova, str. Brestei.

În data de 18.01.2016, ora 00.07, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut în stradă, în mun. Craiova, str. Ştefan Berceanu.Comenteaza acum

Alte stiri

23 februarie 2018

Întreruperi energie electrică de luni

DOLJ • Între orele 9.30 – 11.30, Craiova, PT 368 – cartier 1 Mai, străzile: Dr. St. Berceanu, Dr. M. Cănciulescu, Dr. I. Cantacuzino, blocurile: I 3, I 4, I 5, I 6, I 7, I 8, I 9, I

Sumarul ediției de vineri, 23 februarie 2018

Actualitate

» Dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, la final
» Cutremur în Vrancea

Publireportaj

» Încheiere proiect „Dezvoltarea durabilă a firmei STYH A & A SRL”

Local

» Un tir a intrat într-o stâncă la Topleţi
» A furat o maşină de 20.000 de euro şi a fost prins
» Corul Filarmonicii din Vâlcea, desființat din lipsa banilor
» Cereau sute de euro pentru permise auto
» Poliţistul împuşcat de iubită, tot în stare gravă
» Localnicii din Brezniţa Ocol duc lipsă de locuri de muncă
» Primăria Municipiului Craiova – Consultare publică

Dolj

» Primăria Craiova preia hipodromul din Parcul „Romanescu“
» ITM-ul trece, medici îşi iau liber la mica înţelegere
» Străzi din Craiova, în beznă în mod repetat
» Condamnat la 18 ani de închisoare după ce a lăsat trei copii fără tată
» BMW oprit cu focuri de armă pe străzile din Bănie
» Întreruperi energie electrică de luni
» Colegiul „Frații Buzești“ va găzdui competiția olimpicilor la informatică

Gorj

» Mai mulţi pensionari decât angajaţi
» Patru polițiști locali ameninţă cu greva foamei

Olt

» Olt: Cea de-a VIII-a ediţie “Încuratul cailor de San`Toader”, la Brâncoveni
» Comoara secției de Etnografie a Muzeului Județean Olt: piese rare de port popular expuse până după Paște

Sport

» SCM și-a consolidat locul doi
» Dan Pascu: Avem nevoie de un lider pe finalurile de set
» Noutăţi la baschet: a revenit Hadar, a semnat Sebi Ionescu
» Alb-albaștrii pun „tunurile“ pe Timișoara
» Gardoș și Santos, buni de luptă

Sanatate

» Cum ajunge să moară de gripă un om sănătos
» Sedentarismul, generator de boli

Magazin

» Horoscopul de weekend
» Bancul zilei
» Reţeta de weekend – Brioșe cu ciocolată și iaurt grecesc

Top