9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Amenzi pentru pietonii indisciplinaţi

Craiova: Amenzi pentru pietonii indisciplinaţi

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier  împreună cu agenţi din cadrul Biroului Rutier Craiova şi al formaţiunilor rutiere din județ au executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii indisciplinei pietonilor. Prin activitățile desfășurate de polițiști rutieri s-a urmărit prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere și accidentelor de circulație în care sunt implicați pietoni.
În cadrul activităților desfășurate de polițiști au fost constatate și aplicate 204 sancțiuni contravenționale de peste 21.400 lei, dintre care 132 amenzi au fost aplicate de către polițiști unor pietoni care s-au angajat în traversarea străzii prin alte locuri decât cele special amenajate.
De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova, sprijiniți de lucrători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Dolj, au acţionat pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale de către conducătorii autovehiculelor înmatriculate în alte state, astfel fiind aplicate 68 sancţiuni contravenţionale. Totodată, s-a luat măsura reţinerii în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice a 3 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS