7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: A încercat să intre ilegal în ţară, ascuns pe osia unui camion

Dolj: A încercat să intre ilegal în ţară, ascuns pe osia unui camion

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu – Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un bărbat, care încerca astfel să intre ilegal în ţară.

În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 00.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Volvo, un cetăţean iranian care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, stafide din Iran pentru Cehia.
Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a descoperit un bărbat ascuns sub remorcă, aşezat pe suportul roţilor de rezervă. Persoana în cauză nu aveau asupra sa niciun document de identitate şi nu vorbea nicio limbă de circulaţie internaţională. La cercetări, şoferul camionului a declarat că nu ştie cum a ajuns persoana respectivă pe osia mijlocului de transport.
Conform  protocolului româno – bulgar, mijlocul de transport, șoferul și migrantul au fost preluați de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS