7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAutoturism proiectat pe o miriște în flăcări

Autoturism proiectat pe o miriște în flăcări

Autoturismul Renault a luat foc după ce a fost proiectat pe miriștea care ardea

Un bărbat, de 38 de ani, din localitatea doljeană Valea Stanciului, a fost rănit grav după ce mașina în care se afla a fost proiectată de un tir pe o miriște care ardea. Accidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, pe DJ 561B, la ieșire din orașul Segarcea.
Polițiștii doljeni au stabilit că bărbatul, care se afla la volanul unui Renault Espace, a redus viteza într-o zonă în care ardea miriștea, iar fumul îngreuna vizibilitatea. Renaultul a fost lovit în spate de un TIR, condus în același sens de mers de un bărbat de 28 de ani, din Gângiova, după care a fost proiectat pe câmp, pe miriștea care ardea. La locul accidentului a oprit șoferul unui autoturism Dacia Duster, care a sărit în ajutorul celor două persoane din Renault. Între timp, Dacia Duster a fost lovită din spate de un autoturism Opel, la volanul căruia se afla o șoferiță de 26 de ani.

Polițiștii doljeni au stabilit că Renaultul condus de bărbatul de 38 de ani a fost lovit din spate de un tir și proiectat pe câmp

Pompierii doljeni au intervenit la locul accidentului cu două autospeciale, una pentru stingerea miriștei, iar alta pentru stingerea autoturismului Renault, care a luat foc după ce a ajuns pe câmp. De asemenea, la fața locului a fost trimis un echipaj de prim ajutor medical, dar și două ambulanțe. Potrivit oamenilor legii, șoferul de 38 de ani a fost rănit grav în urma accidentului și a fost internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Craiova. De asemenea, o pasageră din autoturismul Renault a fost rănită ușor.
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj au stabilit drept cauză a incendierii miriștei focul deschis, pus de către persoane necunoscute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS