28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAccidente rutiere soldate cu un mort și trei răniți

Accidente rutiere soldate cu un mort și trei răniți

Autoturismul Cielo a fost lovit în plin de autobuzul care circula regulamentar
Autoturismul Cielo a fost lovit în plin de autobuzul care circula regulamentar

Un bărbat, de 74 de ani, și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite în două accidente de circulație produse ieri-dimineață în Craiova și Filiași.
Primul accident a avut loc în jurul orei 6.30, pe DE 70, în apropierea CET Ișalnița. Potrivit polițiștilor doljeni, Ilie Dincă, de 55 de ani, din Șimnicu de Sus, care conducea o autoutilitară marca Ford, l-a accidentat mortal pe craioveanul Constantin Casmir, de 74 de ani, care se angajase în traversarea șoselei regulamentar, pe trecerea de pietoni. Oamenii legii au precizat că șoferul autoutilitarei, care este cercetat pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.
Tot ieri-dimineață, în jurul orei 9.00, trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs pe strada Sfinții Apostoli din municipiul Craiova. Polițiștii de la Rutieră au stabilit că Nicolae Eremia, de 55 de ani, din Scorniceşti (Olt), care conducea un Cielo pe strada Ulmului, la intersecţia cu Sfinţii Apostoli nu a acordat prioritate şi a fost lovit de un autobuz aparținând RAT Craiova. În urma impactului au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova şoferul maşinii Cielo, soţia acestuia şi o femeie de 72 de ani, aflată în autobuz.
Reprezentanții IPJ Dolj au precizat că pasagera din autobuz și șoferul de 55 de ani au suferit leziuni minore, însă soția acestuia din urmă a fost rănită mai grav și a rămas internată. Poliţiştii au întocmit pe numele șoferului din Scornicești un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS