17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjItalienii caută florari

Italienii caută florari

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de opt posturi pentru lucrători într-o fermă de flori în Italia, la plantarea bulbilor, culesul florilor, confecţionarea buchetelor. Persoanele interesate trebuie să aibă vârste între 25 şi 40 ani, experienţă minimă în domeniu, precum şi cunoştinţe minime de limba italiană.
Contractele de muncă sunt pe durată determinată de nouă luni, programul de lucru este full time, iar salariul oferit este de 700-750 euro net pe lună. Angajatorul oferă cazare şi masă. Persoanele cu domiciliul în județul Gorj care corespund cerinţelor trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, din Târgu Jiu, strada Lt. Col.D. Petrescu, nr. 1, telefon 0253/211568.
„Sunt foarte apreciaţi lucrătorii din judeţul Gorj şi se caută în mod expres angajaţi de la noi, pentru că sunt foarte serioşi şi muncitori. Contractele sunt pe durată determinată, dar există posibilitatea de a se continua activitatea şi pe viitor. Se oferă cazare şi masă. Sunt câteva facilităţi şi este vorba de o fermă de flori, nu o activitate intensă în agricultură“, a declarat Romeo Chiriac, directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS