5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: 250 de poliţişti în plus față de dispozitivul curent mobilizaţi pentru noaptea de Anul Nou

Mehedinţi: 250 de poliţişti în plus față de dispozitivul curent mobilizaţi pentru noaptea de Anul Nou

Peste 250 de poliţişti, suplimentar față de dispozitivul curent, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.

În perioada 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, peste 250 de poliţişti vor acționa, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
Din totalul poliţiştilor care acționează în această perioadă, aproape 98 sunt de la structurile de ordine publică, circa 20 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.
De asemenea, peste 80 de patrule de siguranţă publică, dintre care peste 18 pedestre şi aproape 70 auto, vor acționa, zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
Totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative și asigurarea fluenței traficului rutier, polițiștii vor folosi zilnic peste 10 autospeciale, dintre care 8 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.
IPJ Mehedinţi recomandă tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS