13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei morți într-un BMW răsturnat pe DN 56, la Braniște

Trei morți într-un BMW răsturnat pe DN 56, la Braniște

Trei persoane și-au pierdut viața și un copil de trei ani a fost rănit în urma unui accident violent produs ieri-dimineață, în jurul orei 2.30, la intrarea în localitatea doljeană Braniște.
Polițiștii Biroului Rutier Craiova au stabilit că Florin Durach, de 33 de ani, din municipiu, care conducea un BMW pe DN 56 dinspre Calafat către Craiova, la intrare în localitatea Braniște a pierdut controlul direcţiei, a trecut printr-un gard de protecție și s-a răsturnat în afara drumului. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj a trimis la locul accidentului un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD, iar Serviciul Județean de Ambulanță Dolj a trimis o autospecială, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru șofer și pentru Vasile Mișu, de 23 de ani, pasager în BMW, care au murit pe loc.
Geta Mișu, de 21 de ani, a fost preluată de o ambulanță și transportată în stare gravă la Spitalul de Urgență Craiova, unde a decedat. La aceeași unitate medicală a fost transportat și un băiat de trei ani, care a scăpat numai cu leziuni ușoare.
În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că șoferul a pierdut controlul direcției din cauza vitezei excesive, dar şi a carosabilului umed.
„Din primele cercetări ale polițiștilor s-a stabilit faptul că D. Florin, de 33 de ani, din Craiova, a condus un autoturism pe DN 56, din direcţia Calafat către Craiova, iar din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile“, au precizat reprezentanții IPJ Dolj. Aceștia din urmă au mai explicat că ofițerii de la Rutieră continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS