7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Bărbat prins cu 500 de pachete de ţigări de contrabandă

Dolj: Bărbat prins cu 500 de pachete de ţigări de contrabandă

Lucrători ai Serviciului Rutier Dolj l-au depistat ieri, în localitatea Leu, pe Burada Ion, de 51 ani, din Caracal, judeţul Olt  în timp ce transporta cu un autoturism, pe bancheta din spate, 500 pachete țigări care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal legal.
Cercetările au fost preluate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice care au stabilit că țigările au fost achiziționate în scop de revânzare de la persoane necunoscute din Craiova, valoarea pe piață a acestora fiind de aproximativ 4.000 lei.
Împotriva lui Burada Ion a fost începută urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar în baza probatoriului administrat suspectul a fost introdus în arestul IPJ Dolj pe bază de ordonanță de reținere urmând ca astăzi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
Țigările identificate și autoturismul marca Opel au fost indisponibilizate, iar poliţiştii continuă cercetările sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS