7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Expoziţie de porumbei la Centrul Multifuncţional

Craiova: Expoziţie de porumbei la Centrul Multifuncţional

Asociaţia Columbofilă a judeţul Dolj „Ioan Gelu Gatejescu” va organiza expoziţia Zilele Columbofiliei Olteneşti  in perioada 23-25-ianuarie-2015, in incinta CEntrului MUltifuncţional Craiova. Evenimentul are ca scop reluarea tradiţiei oganizarii expoziţiilor columbofile la acest nivel, începută în anul 1990 sub egida Federaţiei Columbofile Oltenia şi întreruptă în urmă cu un deceniu.

În cadrul manifestării vor fi expuşi aproximativ 350 de porumbei voiajori care au obţinut rezultate de top naţional, provincial şi judeţean în sezonul columbofil 2014 aparţinând crescătorilor, membri ai asociaţiilor columbofile din judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi , Vâlcea, Olt , Argeş şi Teleorman. De asemenea, se va organiza un stand de vânzare în scopuri caritabile a unor porumbei donaţi de crescători de top din Zona Olteniei, iar banii vor fi donaţi unui copil care suferă de Sindromul Down, tatăl sau Stan Emil fiind columbofil în cadrul Asociaţiei Columbofile a Judeţului Olt. FCPR va premia cu medalii porumbeii şi crescătorii aflaţi pe primele trei locuri în campionatul provincial zona oltenia 2014.
Asociaţia organizatoare va premia porumbeii şi crescătorii aflaţi pe locul 1 în acest campionat cu un trofeu, fiind acordate diplome tuturor porumbeilor şi crecatorilor participanţi la expoziţie. De asemenea, în cadrul expoziţiei a fost invitat cu un lot de 120 porumbei clubul naţional al crescătorilor de porumbei voiajor românesc de frumuseţe. Premierea va avea loc în dată de sâmbătă 24 ianuarie 2015 începând cu orele 17.00 la restaurantul Europeca. În aceeaşi dată la o ora ulterioară va avea loc premierea anuală a asociaţiei columbofile a judeţului dolj “ioan gelu gatejescu”.

Programul expoziţiei:

– Vineri, 23 ianuarie, între ora 16.00-20.00 va avea loc primirea exponatelor
– Sâmbătă, 24 ianuarie, ora 09.00 – Deschiderea oficială; între orele 09.30 – 17.00 – Vizitarea expoziţiei
– Duminică, 25 ianuarie, între orele 09.00 – 12.00 – Vizitarea expoziţiei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS