17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGazeta de Sud revine cu ziarul la cafea!

Gazeta de Sud revine cu ziarul la cafea!

Gazeta de Sud reintroduce, doar în Craiova, începând cu 1 noiembrie, abonamentele prin reţeaua proprie de distribuţie. Un abonament lunar va costa 25 de lei, iar acest preţ aduce mai multe beneficii.

Ziarul va ajunge la dumneavoastră până în ora 6.30, când veţi putea afla cele mai noi ştiri din Oltenia – şi nu numai – la cafea, dis-de-dimineaţă. În plus, veţi avea acces gratuit şi nelimitat la www.gds.ro, ediţia on-line a Gazetei de Sud, inclusiv la mica publicitate din mediul virtual al ziarului nostru. Totodată, puteţi da gratuit, în ediţia tipărită, anunţuri în valoare de cinci lei în fiecare lună, sumă ce se reportează dacă nu este folosită la acel moment.
Alt avantaj este faptul că, în calitate de abonaţi prin reţeaua proprie a Gazetei de Sud, veţi fi înscrişi automat la extragerea pentru Tombola Abonaţilor. Premiile se vor schimba de-a lungul timpului, însă, în luna decembrie, tombola pune la bătaie cinci premii a câte 100 de lei, dar şi o canapea, la care vă puteţi alege modelul, mărimea şi culoarea, în funcţie de preferinţele dumneavoastră şi în limita stocului disponibil din show-room-ul Promobila.
Abonamentele prin reţeaua proprie de distribuţie pot fi făcute începând cu 1 noiembrie, ele intrând în vigoare din luna decembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS