7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSpectacol în aer liber la deschiderea Orăşelului Copiilor

Spectacol în aer liber la deschiderea Orăşelului Copiilor

Trupa Hara şi Moroşanu vor susţine sâmbătă un concert în aer liber, cu ocazia deschiderii Orăşelului Copiilor din Slatina. Evenimentul va debuta în jurul orei 17.30, în zona Palatului de Justiţie.

Orăşelul Copiilor îşi deschide porţile sâmbătă, în Slatina, şi va rămâne la dispoziţia celor mici, dar şi a celor mari, până pe 7 ianuarie. De această dată, el va fi mutat în zona Palatului de Justiţie. „Am căutat o soluţie şi am ales acest loc, care permite amplasarea utilajelor, pentru a nu afecta circulaţia în zonă. Va fi oprită circulaţia între intrarea de la parcarea din strada Aleea Rozelor până la Palatul de Justiţie. Se va circula pe strada care face legătura între cartierul Clocociov şi strada Arcului“, a explicat administratorul public al Slatinei, Minel Prina.

 

Hara şi Moroşanu, în concertul de deschidere

 

Organizatorii promit un spectacol inedit pentru acest an. Trupa Hara şi Moroşanu vor susţine un spectacol în deschiderea evenimentului. În zonă va fi amplasată o scenă, peste fântâna arteziană. Pe tot parcursul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă, vor avea loc aici minispectacole susţinute de elevi ai şcolilor din oraş. „Spectacolul de sâmbătă este primul cuprins pe lista manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă. Vor concerta Hara şi Moroşanu, urmând ca în perioada 22-23 decembrie să fie organizat altul“, a mai spus Prina.

Ca o noutate faţă de anul trecut, în zonă vor fi montaţi un brad artificial, înalt de şase metri, şi alţi trei mai mici, de culoare albă. Şi Moşul va fi altul decât cel cu care ne-au obişnuit organizatorii în ediţiile precedente. De asemenea, în oraş vor mai fi plantaţi zece brazi naturali. Comercianţii au început de ieri să lucreze la montarea aparaturii de distracţie. În orăşel, vor fi amenajate mai multe căsuţe, în care se vor servi vin fiert şi produse specifice de sărbători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS