25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalÎnnebunind în România

Înnebunind în România

“Din dragoste” ar fi o emisiune chiar emoţionantă, dacă nu ar prezenta-o Mircea Radu. În mod evident, prezentatorul s-a plafonat după atâţia ani de muncă în acelaşi domeniu, dar lipsa lui de vitalitate face aproape totul să pară doar patetic.

De altfel, şi tema emisiunii poate fi descrisă prin acelaşi cuvânt. Să te foloseşti de dramele unor persoane doar pentru a-ţi face audienţă nu e tocmai un act nobil. Ionela, spre exemplu, ar fi putut să-şi găsească mama care o dăduse spre adopţie în copilărie şi fără ajutorul Antenei 1. Dar, deh, dacă românii urmăresc dramele altora pentru a se simţi mai bine, n-avem ce să facem.

Alţii, însă, nu suferă decât de lipsă de vedetism, şi atunci apelează la Mircea Radu ca să ştie toată ţara ce scrisori de dragoste îşi trimiteau ei cu iubitul/a înainte să se despartă, acum câţiva ani.

Brrre..

Domnul Vali, spre exemplu, a început o relaţie cu Lumi pe când el avea doar cincizeci şi patru de ani, iar ea, treizeci. Lumi, desigur, a fost domnişoară. Şi s-au iubit foarte mult, şi se duceau la Căciulata cu biletele lui de pensionar, desigur, că doar ştia şi Lumi ce ştia, numai că, în 2007, s-au despărţit, din motive bine cunoscute domnului Vali.

Senilitatea însă l-a împins în braţele lui Mircea, unde a dat, pe post, fel şi fel de detalii intime despre relaţia lui cu Lumi. Domnişoara, de data aceasta doar în ceea ce priveşte statutul marital, a fugit de chipeşul Mircea Radu, care voia să i-o înapoieze domnului Vali pe platoul Antenei 1. Poate dacă ar fi abordat-o prin „Bre Lumi…“ femeia se mai gândea, dar aşa, încercarea a fost sortită eşecului.În final, pentru ca „Din dragoste“ să nu se confunde total cu „Noaptea erorilor“, Mircea a reuşit să-i reunească pe Gabi şi Roxana, după ce ea îl înşelase cu juma’ de bloc. Eh, aşa mai merge..

 

Frumoase e fotbaliştii ăştia

Un prezentator ce pune suflet şi câteva organe în ceea ce face este Capatos, care are mai mult gura decât emisiunea păcătoasă. Explicând, spre exemplu, de ce a fost amendat de CNA , el menţionează un filmuleţ luat de pe net în care, fata din imagine: „Belea fasolea la cameră“.

Este, probabil, vreo expresie old school, pentru că eu nu am mai auzit de ea.

Tema emisiunii s-a folosit, pe de altă parte, de meciul România-Franţa ca pretext pentru a pune nişte fete să defileze în chiloţi prin platou. Ele, reprezentantele potenţialilor jucători din echipa naţională la viitorul meci, intră în concursul „Cea mai frumoasă fotbalist!“, câştigătoarea urmând să plece în Franţa, normal.

Şi, astfel, o oră întreagă am văzut cum fetele au încercat să tragă un gol în poarta din platou şi cum lui Capatos îi era teamă că „o să pice-n cur“, din moment ce erau toate cocoţate pe tocuri. Dar n-a căzut nici una, spre deosebire de Capatos, pe care l-a dezechilibrat o minge neaşteptată, probabil din cauza faptului că era cu ochii prin alte părţi. Păcătosul de el…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII