Doljul, judeţ blindat

Forţele de ordine au făcut mai multe percheziţii la familiile Miclescu şi Poenaru

http:http://www.youtube.com/watch?v=pCjdAzYT21E

http:http://www.youtube.com/watch?v=Ho240zMy7WA

http:http://www.youtube.com/watch?v=nM14itqJVL8

Şeful Poliţiei Române a venit ieri la Craiova pentru a organiza în Dolj o razie în care au fost angrenaţi aproximativ 2.000 de poliţişti şi jandarmi. Dintre aceştia, 550 au descins în cartierul Faţa Luncii, unde au fost făcute 32 de percheziţii, cele mai multe la familiile de romi Miclescu şi Poenaru.

Prezentată ca o acţiune de amploare, fără precedent în judeţul Dolj şi în ţară, razia de ieri-dimineaţă a fost coordonată chiar de chestorul Gheorghe Popa, şeful Poliţiei Române, care a descins alături de mascaţi şi de poliţişti în cartierul Faţa Luncii, din Craiova. Poliţiştii au precizat că acţiunea a fost organizată pentru confiscarea armelor, bunurilor provenite din infracţiuni, precum şi pentru depistarea persoanelor care tulbură liniştea şi ordinea publică. Gheorghe Popa a precizat că a venit în Bănie pentru a organiza razia după ce s-a consultat cu ministrul Cristian David. „Într-o discuţie cu ministrul Cristian David, s-au analizat judeţele cu riscuri în ceea ce priveşte ordinea publică şi, din păcate, Doljul este în frunte. Am ţinut să coordonez această acţiune pentru a demonstra că se poate“, a explicat chestorul Popa. Alt motiv invocat de şeful Poliţiei Române pentru vizita sa la Craiova a fost dorinţa de a-i îndemna pe poliţiştii din Dolj să-şi schimbe atitudinea faţă de cei care încalcă legea, mulţi dintre aceştia fiind consideraţi de chestorul Popa ca lipsiţi de fermitate.

 

Toţi poliţiştii, mobilizaţi pentru razie

 

Conform chestorului Gheorghe Popa, în acţiunea de ieri dimineaţă au fost angrenaţi toţi poliţiştii din cadrul IPJ Dolj, forţe ale BCCO Craiova şi efective de jandarmi. În total, în judeţul Dolj au acţionat aproximativ 2.000 de poliţişti şi jandarmi. Aproape 600 dintre aceştia s-au deplasat în cartierul Faţa Luncii, unde locuiesc majoritatea romilor care au participat la ultimele conflicte de stradă sau la comiterea altor infracţiuni.

Începând cu ora 6 dimineaţa, au fost instalate filtre la toate intrările şi ieşirile din cartier, iar forţele de ordine au intrat în zonă, unde au executat 32 de percheziţii, cei vizaţi fiind, în special, cei din familiile Miclescu şi Poenaru, bine cunoscuţi de oamenii legii.

În urma verificărilor, au fost ridicate mai multe bunuri despre care existau informaţii că provin din comiterea unor infracţiuni sau că pot fi folosite la comiterea de infracţiuni.

Au fost confiscate, printre altele, zece televizoare LCD, zece radiocasetofoane şi DVD auto, nouă camere video, cinci telefoane, patru aparate video, trei calculatoare, două motoscutere, cinci kilograme de bijuterii, 36.055 de euro, 5.001 dolari şi un card VISA, precum şi agende cu însemnări privind sume de bani împrumutate cu dobândă.

Pe lângă acestea, a fost ridicat şi o parte din „arsenalul“ deţinut de romi: 20 de bâte, zece cuţite, cinci săbii, două topoare şi o toporişcă, patru pistoale, trei petarde militare şi trei puşti. De asemenea, au fost constatate trei infracţiuni privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În urma acţiunii, 23 de persoane au fost conduse la sediul IPJ Dolj, în vederea amprentării şi fotografierii.


 

Romii au protestat faţă de acţiunile poliţiştilor

 

Tot ieri, începând cu ora 11.00, la Casa Ştiinţei şi Tehnicii din Craiova, preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, Tatian Dumitru, a organizat o conferinţă de presă la care au fost invitaţi reprezentanţi ai poliţiei, jandarmeriei şi Primăriei Craiova. Cei prezenţi au încercat să găsească soluţii pentru reducerea fărădelegilor comise de unii romi. În faţa a 300 de reprezentanţi ai etniei, Tatian a vorbit de discriminare, de faptul că, în ultimul timp, cartierul Faţa Luncii a fost înconjurat de un zid, referindu-se la filtrele care sunt prezente zilnic la intrările în cartier. „Nu îmi convine să fiu oprit şi controlat din cauza unora care creează probleme. S-a ridicat un zid ca la Berlin în jurul cartierului şi te controlează indiferent cine eşti“, a explicat Tatian Dumitru.

Nicolae Dumitru a menţionat că majoritatea romilor suferă şi sunt discriminaţi din cauza unor persoane care au comis fărădelegi. „Nu am văzut de când sunt atâţia poliţişti în Luncă. De ce trebuie să suferim noi pentru faptele comise de alţii, care nici măcar nu au venit azi aici? Trebuia să vină şi ei, dar şi judecătorii şi procurorii care nu îi arestează pe aceşti infractori care ne-au făcut de râs în Europa şi în ţară“, a încheiat Dumitru.

29 de zile de arest

Tribunalul Dolj a respins ieri-dimineaţă recursul declarat de Costinel Serdaru împotriva încheierii pronunţate de Judecătoria Filiaşi, prin care s-a dispus arestarea preventivă a acestuia, pe o durată de 29 de zile. Acesta este cercetat pentru complicitate la infracţiunea de tâlhărie, stabilindu-se că a participat, la începutul lunii martie, la jaful armat comis asupra unei familii din Răcarii de Jos.

Filtre

În cadrul raziei de ieri, poliţiştii de la Rutieră, care au amplasat filtre la ieşirile din Faţa Luncii, au constatat patru infracţiuni şi au aplicat 134 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 15.100 de lei. Au fost ridicate opt permise auto şi retrase două certificate de înmatriculare.
Comenteaza acum

151 Comentarii

 1. craiovean get-buget said:

  si dintre jdemii de uniforme,nici una sa nu fi trimis un tzignal de alarma??greu de imaginat!nu stiu eu ce avioane au spart ei ieri prin lunca,mai mult de 2 saptamani de liniste nu obtinem….pariaza cineva?

 2. Mine said:

  Una pe saptamana sa faca k mai aduna de cateva sute de ori mai mult decat adunara acuma …
  Si cati arestati? Sau decat se confiscara armele???
  Pe detinatori ii lasara in pace???

 3. craiovean get-buget said:

  e o actiune de FOAIE-VERDE!e campanie,hai sa ne implicam…..bla bla,bla bla….ia vezi tu-daca nu l-ai vazut pana acum-filmul Suburbia 13,sa vezi acolo solutii la astfel de probleme,nu dansurile tematice ale lui garcea….

 4. oana said:

  la cati de multi sunt ei au gasit numai 5 sabii si 4 pistoale? ha ha ce mai captura. asta ma duce cu gandul ca stiau deja de razie si va spun ca sunt persoane care-i avertizeaza pe unii dintre ei inainte,nu bat campii cand spun asta va asigur

 5. Rambo said:

  Asa e Oana are dreptate 4-5 are doar un taliban in portbagaj,dar ia ganditiva 5 x cati talibani sunt??? e ceva nu? cand eu am auzit lume care zicea ca astai au si ak-47 si M-16 mitraliera de asalt a trupelor americane,ei gasesc 3 sisuri si 2 pistolete,da sa mor io ca doar atat au talibanii,si exact detinatorii ce patesc?libertate!!! eu daca aduceam un pistol cu gaz de la bulgari luam 5 ani de voie,astai ca au arsenale sunt liberi HUOOOOO la politie,Huoooo la conducatorii politiei!!!!

 6. eu stiu said:

  Ia sa caute GDS si politia cine-s fondatorii asociatiei “Speranta si dreptate pentru romi”: Miclescu, Dobrin, Velcu, Cortizon…. si cu ce se ocupa ea

 7. lol said:

  Au fost confiscate, printre altele, zece televizoare LCD, zece radiocasetofoane şi DVD auto bla bla. Cu asemenea captura doar scufita rosie ii crede. Cutite de bucatarie nu au confiscat?

 8. Radical said:

  4 pistoaleee !!! Daca va uitati pe filmarea You Tube veti numara 13 pistoale. Restul le-au lasat pe masa la tigani ?! Am mai citit ca au confiscat un card Visa. Daca nu e al celui la care l-au gasit, asta e caz penal greu, mai greu decat cel pentru detinere ilegala de arme. Sa vedem cate condamnari vor fi, ca sa nu se mai supere Tatian.

 9. nicu said:

  Este bine ca s-a intervenit, macar sa ii mai sperie putin pe cioroi, dar rusinea mare este, ca iti face curatenie in ograda, Seful Politiei Romane! Bica a participat la actiune ?Sau era ocupat sa-si anunte coalitii de actiune . Cam mica , captura pentru o infractionalitate asa mare!

 10. paul said:

  CAND S-O MUTA SEFUL POLITIEI IN CRAIOVA ATUNCI O SA FIE LINISTE, ALTFEL BICA SI ALTI LIMBRICA OR SA SE INTELEAGA BINE IN CONTINUARE CU CIOROII PENTRU BANUTZI NU PE OCHI FRUMOSI

 11. labora said:

  FELICITARI, DRAGI POLITISTI!…SE POATE, ERAM SIGURA CA SE POATE, TREBUIE FACUTA ORDINE, ALTFEL TREBUIE SA TRECEM CARPATII SAU HOTARELE TARII…DAR ROMANIA ESTE SI A NOASTRA …

 12. ariana said:

  Bai tatiene mai lasa-ne in pace cu discriminarea asa sunte-ti invatati,sa furati,si sa nu munciti,asa ca lasaneeeeeeee.

 13. Militia nu Politia .... said:

  Pe lângă acestea, a fost ridicat şi o parte din „arsenalul“ deţinut de romi: 20 de bâte, zece cuţite, cinci săbii, două topoare şi o toporişcă, patru pistoale, trei petarde militare şi trei puşti. Acum putem dormii linistiti … politia le-a comfiscat armele …dar stai .. de la toti sint armele astea ? sau de la unul singur .. si “zece televizoare LCD, zece radiocasetofoane şi DVD auto, nouă camere video, cinci telefoane, patru aparate video, trei calculatoare, două motoscutere, cinci kilograme de bijuterii, 36.055 de euro, 5.001 dolari şi un card VISA … hai ca asta nu mai cred …au reusit sa ia si 5 telefoane … PENIBIL … pai in tirg (Romanesti ) sint mii de telefoane fara acte si astea gasesc 5 … gata politia a facut curat .. m-am prins … astea sint luate de la cei care nu au dat spaga la politie :)) … e bine ca au facut razie .. dar e penibil rezultatul final …. OOO au gasit si un card … hai ca asta este prea de tot …. nu zeci si sute de carduri … De ce nu verifica nimeni ca pe vremea lui impuscatul … de unde provin banii de castele , masini de lux … e.t.c … nu a spus nimeni nimic de cite masini au gasit ilegal cu actele expirate .. sau nu o fii gasit niciuna … JENANT ZIC EU …..

 14. Nedumeritu' said:

  Da’ Tatian de ce nu spune cum fiul si nepotul lui, aflati acum la puscarie, au omorat cu sabia un roman, în februarie 2002… Aia nu era discriminare?

 15. nu cred said:

  stati calmi ca asta fu o piesa de teatru si oricum vina nu este nici a tiganilor , nici a politiei , nici macar a magistratiolor ! este ceva mult mai de sus ..din guvern pt ca poltica invarte totul . Adica imagineaza te un magistrat corect care vrea sa faca dreptate dar este presat de “sus” ca va fi suspendat daca nu asculta la “ordin” + ca se pune cu multi infractori … ce ai face??? ti pierde slujba si ti ai pune familia in pericol ?? NU . Asa ca lasati o mai usor .

 16. Tavi said:

  Domnule Dr. Mengele lasati-ne domne cu aberatiile astea, toti disperatii stiu ca vor conduce romi Craiova daca castiga Solomon, asa ati zis si acum 4 ani, acum cu aceeasi placa, am auzit si eu ca pe timpul raposatului repetati pana credeati si voi dar pe noi ne plictisiti

 17. nicu said:

  Poate ca ai dreptate 19. Cine stie, chiar or fi obligati sa dea sentintele in avantajul infractorilor.

 18. ggg said:

  Ba nu le mai ziceti romi, ca ei sunt tigani boriti toata ziua, de aia ne confunda strainii cu ei romi-romani aproape tot aia, sunt tigani toata ziua, te-ai prins GDS?

 19. Rambo said:

  Si in concluzie rade om de om si dracu de toti….nu?!?!

 20. Oltean said:

  Schimbati sefii de politie si de repartamente la fiecare noua luni….rotitii intre judete si sa vedeti eficienta….pana atunci apa de ploaie cu surle si trambite
  Sa auzim de bine din Romanica noastra ca noi asteptam sa va trimta marfa proaspata si rafinata de aici din Italica ca ne-am saturat de ei ca de mere acre!NE-AU FACUT DE RASUL LUMII!

 21. cosmin said:

  mah prostilor( ma refre la majoritatea care posteaza.) de ce va dati voi cu parerea cand voi habar nu aveti pe ce lume traiti. cum puteti sa presupneti anumite lucruri si dupa aia sa le postati aici fara vreun temei? raziile au fost coordonate de sefl politiei romane. iar adresele la care s-au facut perchezitii nu s-au stiut decat atunci cand politistii au ajuns in fata luncii unde s-au desfacut plicurile cu adresele respective. pentru oana(nr. 4) presupune ea un lucru si spune ca stie sigur deci va dati seama cat adevar spune. pentru rambo – daca tu ai auzit ca astia au ak-47 de ce nu te-ai dus sa spui la politie? sau esti un ochelarist imputit care sta in fata televizorului si posteaza prostii sau care presupune lucruri aiurea. pentru nr 17 esti tot unul din aia care cred ca tot ce zboara se mananca. un prost cu acces la internet. sau poate e la vreo sala undeva. Nr. 19 are dreptate. oricum la nivel de Dol;j se piate face ceva atat timp cat magistratii sunt de acord. politia e ajutata se Primar si de Prefect si de Consiliul Judetea. dar degeaba. fara justitie nu facem nk. Dca nici la o razie de amploarea asta in acre toti politistii din Dolj au fost alarmati la ora 4 dimineata nestiind ce se intampla si si-au facut treaba cu profesionalism nu sunteti de partea politiei, atunci inseamna ca favorizati infractorii si nu sunteti demni sa locuiti in Craiova pe care o vrem a noastra si nici nu aveti curajul sa spuneti lucrurilor pe nume. Daca auziti ceva, de ce nu spuneti la politie? Daca sunteti atat de siguri? Un simplu apel la 112 daca aveti date certe de infractiuni, va face inca o razile la respectivul domiciliucum a zis un fraioer mai sus ca au ak-47. Ai date certe? spune si fii sigur ca se va rezolva. Daca ai doar presupuneri atunci stai in banca ta si nu mai posta prostii pentru ca lumea te crede. Din cauza voastra lumea nu are incredere in politie. Cu postarile voastre aiurea. Sunteti ca telefonul fara fir. Dar asta e . Prostia se plateste.

 22. hah said:

  Poti sa i rotesti pana li se amesteca ideile n cap .. ca daca n au voie sa faca ce trebuie tot nu o sa faca ! la fel si cu primarii , procurorii, sefii de politie , etc.Nu vedeti ca tot schimbam de 19 ani si tot aiurea este ??? asa ca nu va mai zbateti ca nu avem ce face pina nu se instaureaza o noua conducere a tarii !!!

 23. mihai said:

  Intai invata sa scrii Cosmine, apoi sa-ti permiti sa-i faci prosti pe cei ce posteaza. Ori esti vreun militian ,dupa cate se vede din exprimare am spune ca da . Va demascati singuri, pacat ca nu va dati seama ce penibili sunteti . Forumul este pentru toata lumea , fiecare are dreptul sa-si afiseze parerile si ideile. spre exemplu eu iti zic acum ca esti un militian prost, (mai exista si exceptii printre voi) te superi? Nu ar trebui fiindca stii ca e adevarat, asa ca pa! Si daca nu-ti convine du-te la plimbare! f

 24. Niku k. said:

  au dreptate cei de la editie speciala. ca sa fie liniste`n craiova trebuie sa vina chestorul popa sa intre in fata luncii ca militienii nostri nu au curaj. gheorghe bica e slab de tot trebuie sa`si dea demisia si il locul lui sa vina politisti adevarati ca budici , jan dobrescu, tomescu sau stoian.

 25. haha said:

  hahaha ce ma amuza afirmatiile voastre puerile !!! ca schimbi tu sef de politie si faci un **** mare !! bah nu stiti la ce nivel se discuta aici ! e o mare caracatita ! ..de obicei sint optimist dar aici ma opresc !

 26. alltk said:

  pt tovarshu militian de la numarul 25: tu inca esti convins ca servesti patria sau doar arunci si tu abureli pe forum?de ce nu sunteti sesizati de civili?pentru ca nimeni nu are incredere in voi.pentru ca nu prea s-au vazut tigani arestati.pentru ca dormiti si nu va faceti treaba.pentru ca a ajuns doljul fruncea la capitolul criminalitate.asta nu e din vina cetatenilor ci din vina VOASTRA!!!ia spune:cate arestari ai facut tu?cati indieni ai adus in fata justitiei?sau esti decat unul din cei care se cred rambo si de fapt tu esti politist la circulatie?esti platit din banii oamenilor pe care cu aroganta ii faci prosti pe forum!!!!ar trebui sa-ti fie rusine si sa mai meditezi si tu putin la ce ai de facut!adu-ti ce rol ai it tara asta si comporta-te ca atare.

 27. yo said:

  pt cosmin(nr 25).
  In primu rind ca ce spune inger_de_noapte(nr 28) e strain de tine.Cosmine(nr.25) daca esti asa mare cunoscator a ce se intimpla pe acolo, zi-ne si noua cind ai fost prin lunca ca sa observi cu okii tai(orbi) cum sta treaba cu masinile furate ingramadite prin curti , cum ai facut sa -ti continui drumu mai departe atunci cind tzigancile spala covoarele in mijlocu strazi?Ai intors masina si ai luat-o pe alta parte sau ai asteptat sa termine de spalat?Iar daca nu ai fost cu masina si ai fost pe jos inseamna ca ai fost un fin observator a ceea ce este pe acolo si poate ne spui si noua ce kestii dubioase ai observat tu ?Si mai discutam dupa aia militeanule care esti tu , militeanule….

 28. nuamdeloc said:

  Fiul lui Tatian care a omorat un om a luat o seninta unica in Romania 3 luni sta la puscarie 3 luni acasa, nu suporta regimul de detentie. Dar stati linistiti ca pt urmatoarea razie vine directorul FBI.

 29. cosmin said:

  mihai , daca scriu repede poate mai fac si greseli, e normal. nu fac compuneri. oricum vad ca esti dus cu pluta rau de tot. in loc sa comentezi sau sa ma contrazici, tu te iei de mine. nu vad rostul dar daca tu te crezi mai destept, ar trebui sa fie un semn de intrebare. sa-mi su gi tu mie p u l a de fraier care nu stii decat aleea din fata blocului si iti dai cu parerea despre politie. e cam mult pentru tine. tu nu vezi ce prostii scrieti aici? daca intr-adevar aveti date, atunic aveti si curajul sa sustineti si spuneti chestiile astea la politie. dar voi niste lasi care stai in fata calculatorului si faceti supozitii. si sa stii ca am scoala cat familia ta la un loc, adica oricum mai mult de 12 clase. eu am fost in mijlocul lor? tu unde ai fost? nu mai vorbiti daca nu sunteti siguri. din cauza voastra s-a denigrat imaginea politiei si saracii agenti de siguranta pe care chair ii compatimesc sunt luati in ras de nenorocitii de tigani. tu ce ai face in locul lor, mai ales ca atunci cand incerci sa faci ceva, te trimite la parchetul militar pentru abuz in serviciu? dar ce stiti voi? niste LAB ARI care vorbesc sa se afle in treaba. hai marsh.

 30. alltk said:

  tovarashu militian: parca esti din bancurile cu politisti.un om care nu are un vocabular suficient de dezvoltat pentru a-si exprima opiniile si care nu are argumente suficient de puternice recurge la JIGNIRI.nu te mai lega de cei care stau in fata calculatorului pentru ca si tu esti in fata lui.si probabil mai ai o fereastra deschisa cu solitaire si iti pui la incercare inteligenta toata ziua si de asta nu faci nimic in folos public.nu ar trebui sa mai comentati cand va stiti cu musca pe caciula.poate daca nu postai tu pe forum nu si-ar fi amintit nimeni de voi militienii incompetenti,spagari i corupti,frecatorii de meta.tu nu trebuia sa faci ceva acum, ceva prevazut in fisa postului in loc sa o arzi la rece pe net?si te rog frumos sa nu mai jignesti oamenii care au o opinie diferita de a ta.ce zici cosmin…daca ti-ai spune numele real si ti-ai spune si adresa te-ar bate si tiganii si romanii, si infractorii si ceilalti?de ce oare?pentru ca nimeni nu e multumit de tine.inseamna ca ai gresit undeva……..

 31. yo said:

  mey cosmine militiene care esti tu , pui de militiean, a injura e ceva normal pt tine si toata familia ta, imi dau seama cum te alinti cu tactu sau mata de ex , ca sa nu mai zic de nevastata.E ok ce faci tu la tine in cosmelie. Ba, da cind postezi pe un forum tre sa arati ca nu vi de la tzara , ca at sar astia toti si te F..T. Te rugai mai sus sa ne impartasesti si noua din experienta ta de detectiv prin lunca.Apropo te-ai deghizat in sobolan?Si asa poate ne mai inveti ceva si pe noi astia care stam in spatele calculatorului,dar citeodata si in spatele palatelor tziganesti, ca de avem si noi case multe, bani si mai multi decit a vazut neamu tau de militean vreodata.

 32. cosmin said:

  pentru alltk(nr 33) si pentru yo(nr 34). Unde nu s-au vazut tigani arestati? spuneti-mi unul care a facut macar o infractiune si nu a fost arestat. Daca nu a fost mentnui in arest, asta e alta treaba. asta nu mai e vina politiei. Alta dovada ca vorbiti numai aiureli. Iar la capitolul arestari facute de mine, sa fiti voi sanatosi atatea zile cate arestari am facut eu ca va prinde veacul . iar cu masinile care voi spuneti ca sunt furate, alte supozitii false. Toate masinile cu numere straine au fost verificatre oin trafic in ultimele 2 luni in filtrele instalate in jurul cartierului fata luncii , iar majoritatea infractiunilor au fost asigurarea expirata, sau itp expirat, s-au retinut certificatele de inmatriculare, numerele in unele cazuri si s-au dat foarte multe amenzi. In afara de asta, actele au fost in regula, in sensul ca masinilie nu figureaza ca fiind furate si aveau toate actele in regula, adica acte de vanzare cumparare valabile, adica nu depasesc 30 zile, sau imputerniciri. Ceea ce a fost curios, este ca multi aveau rezidebte in tari de care nici macar nu am auzit(metafora) si permise de conducere in tarile respective, legalitate a actelor care nu se poate controla sa proba (deocamdata) din cauza sistemului. Multi dintre cei opriti si nu ma refer la tigani, nici macar la acte nu au mai fost controlati in filtrele din fata luncii( ca sa nu mai ziceti ca au fost controlati doar romanii si tiganii nu). Iar in targ, nu e treaba politiei. sunt alte organe competente care trebuie sa isi faca treaba acolo. un sfat ar fi sa nu va mai duceti sa cumparati nk. Nu va mai duceti sa cumparati si o sa vedeti ca pleaca singuri de acolo. Si inca ceva. Niciodata nu m-am dat inapoi de la actiuni impotriva tiganilor. Ii urasc. Din cauza lor, dar si a voastra si mai ales a JUSTITIEI, politia e vazuta asa cum e. maca nu se omoara. SAti vazut tigani care se omoara intre ei? Niciodata. Numai sa denigreze imaginea politiei prin faptele lor.

 33. alltk said:

  si sincer tovarashu cosmin militianul, cel care radiezi intelepciune, chiar te banuiam ca ai p*u*l*a de fraier

 34. cosmin said:

  spre deosebire de voi eu chiar mi-am dat numele corect. cat despre adresa nu mi se apre etic si moral sa mi-o afisez pe net. si inca ceva . Se pare ca nu sunteti mai presus decat “noi” militenii ci mai degraba….. Nu stiti ca cel mai destept cedeaza? De ce raspundeti la provocari? aropo yo(39) ce inseamna “ca at sar astia toti si te F..T” nu de alta dar ati spus ca eu nu stiu sa scriu corect. in fine asta conteaza mai putin. si chiar nu ma stiu cu musca pe caciula pentru ca totdeauna mi-am facut treaba cu profesionalism si daruire, pentru ca imi place ce fac. Nu sunt ca aceia dintre noi (putini de altfel)care au venit in politie pentru salariu si stabilitate si care nu o sa reziste mult si nici dintre aceia (la fel de putini) care au relatii cu asa zisii interlopi. Nu ma cunoasteti, nu o sa ma cunoasteti niciodata, si nici macar nu o sa ma vedeti niciodata dar sa stiti ca sunt unul dintre aceia multi care vor sa isi faca treaba cum trebuie si unul dintre aceia putini care chiar pot sa o faca. si cu asta am terminat ca sa nu mai incit spiritele ca sunteti exact ca leii. sariti fara sa ganditi prea mult. V-am pupat. pa

 35. yo said:

  O fi asa cum spui matale ,militeanule care esti,
  cum cu masinile tziganesti oprite in trafic erau aproape in regula bla bla bla.Ba da e normal sa circule doar cu alea care sunt mai in regula at cind a-ti stat voi pe acolo 2 sapt.Daca te-ai fi plimbat pe stradutele din lunca(apropo militianule iti trebuie harta daca vrei sa mai iesi de acolo, si cum tu nu ai calcat in viata ta pe acolo ma ofer sa-ti realizez una, cu iesiri de siguranta cu tot) ai fi observat de ex pe str. lebedei o masina porsche , care e pe acolo de aproape 8 ani de zile. E aproape imposibil sa nu-ti atraga atentia pt . ca ai sa observi puradeiii care fac galagie si care sar in el de pe o alta masina numita tot porsche si care e la distanta de 1 m fata de prima. Ambele sunt boxter , una galbena cealalta gri. Pe str. negoi mai aparu de ex un golf 3 negru cu nr de italia condusa de unu care sigur nu are carnet si masina si mai sigur ca e furata.Masinile se dau la astia de le dezmembreaza, iar altele ramin la dispozitia tziganilor si se plimba exclusiv cu ele doar in cartier, nu iasa deloc din cartier.Asa ca voi puteti sa faceti filtre la iesirea din cartie ca nu o sa aveti ocazia sa opriti vreo masina care e furata si nu sunt acte pe ea si ala de conduce nici carnet nu are.Cind le da-ti voi de stire ca se fac controale in cartier masinile in neregula sunt scoase prin spatele luncii inspre bucovat si de acolo le duc tziganii la loc sigur , ca prin nu stiu ce satuce nu cautati voi. Cind trece urgia , tziganii isi aduc masinile inapoi si iar apar pe stradutze cu ele. Asa ca de aia va tot spun intrati IN CARTIER , PE STRADUTELE ALEA IMBIRLIGATE si faceti control.Niciodata nu am inteles de ce faceti filtre doar la iesirea din cartie si nu intrati si inauntru.Poate im explici dumneata, militeanule care esti.

 36. Carco said:

  Bey,da de valiza cu bani(spaga) a lu’ Becalii ,nu spuneti nimic?Ala e-nregula,n-asa?

 37. Alfred Jodl said:

  E o lab@ trista ce au gasit Herr Polizai la ţigani. Pai numai 30 de pagode sunt în zonă? Doar 36 de mii de euro si cinci mii de parai in toata ţigania? O plasa de pistoale si trei pusti, din care una cu parţ comprimat? Mein Herren, e de tot râsul! Trupele SS ar trebui sa rascoleasca toata ţigania din Craiova Stadt si atunci ar fi vazut ceea ce inseamnă adevarata captura de arme si alte cele. Luati exemplul bravelor trupe SS din Polonia şi vedeti cum s-au miscat in aktziunea “Kristal Nacht”!
  Sieg Heill!

 38. Alfred Jodl said:

  Reichskristallnacht, Reichspogromnacht, asta trebuie organizat!

 39. cosmin said:

  am zis ca nu mai postez dar nu se poate. Domnule YO, poate iti dai si numele sa comunicam civilizat. Ori stai in lunca, ori trecusi repede pe acolo sa-mi spui numle unei strazi, sa ma imresionezi. in ambele cazuri, nu ma intereseaza. oricum daca stii tu asa de multe de ce nu faci o scrisoare in care sa dai date clare a unei masini cel putin de care ai date ca ar fi furata si atunic am tot respectul pentru tine. Daca sunt doare vorbe si zvonuri atunci mai bine taci. sau ti-e frica si te dai zmeu doar in fata calculatorului? Eu am fost de zeci de ori in lunca de unde am arestat foarte multi tigani, ultimul fiind chiar acum 2 zile si anume costinel serdaru, unul dintre copii acelor “temuti” de voi, familia serdaru. Nu-mi spune tu mie povesti de adormit copii, ca nu ma impresioneaza. tu crezi ca mie imi convine sa ma loveasca un tigan si dupa aia sa-mi fac masina singur, si sa stau prin judecati cu ala 2 ani sa-mi recuperez prejudiciu, si multe altele? dar mai mult decat atat , nu prea avem ce face, pentru ca nu ne lasa nici legea, care e una foarte proasta, si acolo unde legea ne permite, nu ne lasa Judecatorii. Asta e. Trebuie deocamdata sa ne complacem la situatia asta si sa asteptam zile mi bune in care nu mai avem nevoie de judecatori sa stea arestai macar 6 luni. Si sa vedeti voi dupa aia ce liniste avem in craiova. Avem metode dar nu suntem lasati sa le aplicam. Eu incerc doar sa va conving ca nu e vina politiei pentru ce se intampla, e vina celor care fac legile si celor care ar trebui sa le aplice cu strictete, adica Justitia. Credeti ca noua ne convine cand ii arestam si dupa 3 zile sunt din nou pe strada? Crezi ca ne pica bine? dar ce putem face? Speram sa faca ceva mai grav si sa-l arestam din nou. poate atunci sta mai mult. pana atunci o sa avem copii mari, si nu stiu daca o sa ma mai implic atat de mult, vazand ca nu se face nk. Daca acum cand vrem nu putem, la pensie ce sa mai facem?

 40. Alfred Jodl said:

  Casele tzganilor şi 8.000 de magazine tziganeşti au fost devastate în numeroase oraşe şi sate din Romania] Atât civili, cât şi SA (Sturmabteilung) şi SS (Schutzstaffel) au distrus clădiri cu barosul, lăsând străzile acoperite cu cioburi de sticlă de la geamurile sparte — originea numelui “Noaptea sticlei sparte.” Mulţi ţigani au fost omorâţi în bătaie; 30.000 de tigani au fost duşi în lagăre de concentrare şi 1.668 de pagode au fost devastate, 267 fiind incendiate.

 41. mihai said:

  Vezi Cosmine ca te-ai desconspirat? Si mai ziceti ca sunteti destepti. Si p..a o ****tu la toata Craiova , te cunosc parca de undeva , sa zic :stai in zona garii nu ai mai mult de 12 clase si o scoala de subofiteri si daca nu ma insel s-ar putea sa te cheme Mirea . Un sfat : lasa prostia mea monitorizeaz-o pe a ta .

 42. balancegabi said:

  Cosmin are in mare parte dreptate, nu este vina lor ca nu pot tine oamenii in arest, pentru ca nu politistul care face arestarea decide asta. In rest,indreptati-va ura spre aceasta rasa care trebuie SA DISPARA : TIGANII.Au castigat atata teren pentru ca sunt uniti, noi de ce sa nu fim ?

 43. klaus said:

  De acord cu tine Alfred Jodl … ar fi nevoie de o astfel de actiune spre linisitrea SUBrasei ! Si nu sunt rasist 🙂

 44. mihai said:

  Pentru noi care vrem intr-adevar sa luam atitudine impotriva tiganilor e politia in alerta d-le 50 , se iau masuri de siguranta si militienii au carnetele pentru amenzi pregatite, ca tulburam ordinea publica cu vreo revolta spontana si nu este legal, dar ei care sunt in frunte ce fac?Nici ei nici noi, va intreb unde o sa ajungem?

 45. cosmin said:

  iarasi presupuneri fara rost. Cosmin Mirea din cate stiu eu, desi nu sunt la jandarmi, este purtatorul de cuvant de la IJJ si este sublocotenent. NU stiu unde locuieste. Si oricum Mihaita(nr 49), acest mirea cosmin, fiind locotenent, poti verifica la o simpla cautare cu google, are vacante cat are toata familia ta scoala. Cosmin Mirea e de la jandarmi. Asa ca mai gandeste-te. esti sigur domule mihai(pu)ta ca spui adevraul? Inca o dovada ca ceea ce postai pe net e menit sa induca in eroare. ganditi-va inainte sa postati. pentru linistea tuturor.

 46. yo said:

  bai nene , ma lamurisi.Asa ai ajuns si tu prin lunca, in duba, la o arestare.Pai nu prea e cu ce scrisai eu mai sus.Acu imi dau seama ca voi nu cunoasteti deloc, da deloc, lunca.Singurul care stie zona e soferul care va duce la adresa fixa si voi va dati jos din duba si incepeti sa faceti vreo arestare pe acolo.Daca se intimpla intre timp ceva cu soferul acolo ramineti.Mai departe. Imi ceri mie sa fac o scrisoare in care sa dau date clare .Pai ce sunt ma eu , politie secreta ,voi at cu ce va justificati existenta prin craiova?Uite ma militeanule ce zic eu, du-te la superiori ca tu sigur nu esti(da lasa ca o sa ajungi tu si at sa vezi ordine si liniste in craiova) si spunele ce vb oamenii pe forumu asta , si trimiteti ma oameni in civil care sa inspecteze zona regulat si ei singuri o sa va spuna ce e suspect.Fac ei un raport, fac altii si mai destepti cercetari mai aprofundate si decid 100% daca e cazul de perchezitie ca acolo ceva nu e in regula si at apari tu din duba si faci arestari.EEEEE , cum ti se pare?.Asa cum vedem noi multe treburi la fel are si politia oamenii ei care fac rapoarte periodice despre diferite situatii din craiova, inclusiv cu ce noutati mai aparura tziganii prin lunca.Pai de aia nu intreprinde ma militeanule politia actiuni , ca nu fac eu sau cetatenii scrisori?Noi cum dracu vedem ma si voi nu?Ca doar nu avem 4 oki.Poate pe voi va orbesc banii si de aia nu mai vedeti.Sau poate va e si voua frica.Poate a-ti ajuns sa va temeti si voi de ei.Mai ai sa-mi spui ma militeanule, ca sa te justifici pe tine si pe ai tai, ca sa ma duc eu sa fac arestari prin lunca si sa-i aduc legati la tine, unde stai tu si scri la calc.Hai ca nu mai pot sa scriu , ca ma aflu in trafic si scriu de pe laptop,si poate imi da militia amenda?Apropo ce sanctiuni prevede codul rutier daca scriu la laptop in timp ce ma aflu in trafic?Dar sunt sigur ca nici la intrebarea asta nu ai sa raspunzi cum de altfel nu raspunsesi pina acuma la nici macar 1 intrebare de a mea de mai sus.

 47. antonescu said:

  cum vad un puradel pe strada aici in roma il snopesc cu bataia ca m-am saturat sa ne faca astia tigani . in toate ziarele in fiecare zi nu exista articol sa nu citesti de furturi ,violuri , clonari de carduri facute de ,,romini ,, nu domnilor de romini si de tigani !!!!!!! pleva societatii. mai aveti curajul sa-l mai alegeti pe solomon .hai sa alegem pe cineva care promite in scris ca va rezolva problema romillor …..scuzati ……tiganilor . Viitorul primar trebuie sa puna embargou in fata luncii , buletine de identitate diferite de ale rominilor unde sa fie scris …nationalitate – tigan borit ….nu trebuie sa le dam pasapoarte numai dupa 100 de ani de acum in colo . daca vor cetatenie romina trebuie sa o obtina cu sudoare .sa-i punem la munca in meseriile de ; gunoier , si specialist in carat cu circa ……l-am ascultat pe nedelescu si pe alti la TV dar nu s-au pronuntat deloc cu privinta la situatia tiganilor . cred ca am visat cu ochii deschisi………..r egretatul antonescu . AMEN

 48. belgia said:

  Tatian ,Velcu,Miclescu,Cort izon,ect ,ect astia sint marea mafie a doljului .Astia au niste lucrarii si prin franta ,spania si belgia,unde vin sa spele bani facuti in negru in romania.Stiati de asta ceva .Sint uni din ei care au niste probleme cu justitia si prin Franta ,Belgia ,Spania ,Germania.POLITIA ROMANA sa ia contact cu tarile astea si o sa descopere si mai multe afaceri necurate de ale mafiotilor astura,mai ales afaceri in ce priveste prostitutia ,cardurile false si furturile.

 49. cosmin said:

  pentru yo. apropo mah destepule, barosanule, asa te lauzi mah tu ca esti destept? cum se scrie ma corect? “a-ti ajuns ?” imi dau seama ca tu chiar nu ai nici macar 12 clase. imi pare rau pentru tine. si nu te mai lauda ca ai laptop ca nu esti singurul si vezi ca ai ip de rds mah fraiere. m-am convins. cei care posteaza aici si fac supozitii si incita sunt mai rau decat tiganii. pai bine mai YO intelg ca poate mai gresesti o litera sau mai mananci o litera din cauza ca te grabesti dar regulile care se invata la gramatica in 1-4. nici macar atat? sau poate nu ai fost nici pe acolo. ramaneti cu posibilitatea voastra sa va manifestati aici, ca mai mult nu o sa faceti nicioadata. cat despre MIHAI l-as intreba daca a facut o cerere la primarie poentru un miting autorizat? daca nu, ce pretentie ai sa faci adunari publice ilegale? normal ca o sa iei amenda. dar daca VOI TOTI habar nu aveti de lege, va dati si voi cu presupusul. Si apropo YO, la ce intrebare nu ti-am raspuns? E normal ca infractorii sa se fereasca de politie, si e normal ca politia e posibil sa nu stie chiar tot . Asa ca ajutati-ne sau daca nu, fraternizati in continuare cu tiganii, ca o sa vina si randul vostru, su dupa aia venit plangand la politie. atunci e buna politia nu? pana atunci injurati si va doare in fund, dar atunci e buna nu? N-ar trebui luate ip-urile voastre si identificati si trasi la raspundere pentru ce scrieti? sau poate ca deja se stiu cei care posteaza aiure pe aici. Dar ce stiti voi? Niste soareci care rod si ei ce gasesc.

 50. un locuitor said:

  eu zic ca trebuie incurajata politia, nu sa ii criticam cand fac si ei ceva bun. Sa mai faceti razii poate se mai potolesc cu impuscaturile tiganii.

 51. yo said:

  Bai nu ma laud ca sunt destept.Tu chiar crezusi ca sunt in masina si scriu de pe laptop?Incredibil.Ia , fi atent acia.Acuma ma aflu in masina cu o mina scriu la laptop cu cealalta vb la tel.(vezi ca nu e fix ,e mobil, celular adica) si si pariez ca nu ai de unde sa sti cu ce tin de volan ca tu sigur nu ai asa ceva , si asta imi comfirma kiar scumpa ta sotie care se afla in dreapta mea si imi schimba vitezele, da nu cu mana.Stai linistit ca deseara o sa fie linga tine, ne intoarcem pina atunci, zisa ca ai plac astia ca mine care n-au nici 12 clase,si nu din astia destepti ca tine. Ce zici pe asta o crezi?Militeanule , eram sigur ca ai sa cobori nivelu discutiei pina la urma, ca pe tien nu te intereseaza ce scriem noi acia, tu doar intrasi asa ca sa ne arati noua ca de fapt politia e mare si tare.Nu ti-ai atins scopu mey,roaga pe altu sa te inlocuiasca ca poate ala poate mai mult si ne raspunde si noua la niste intrebari, ca vad ca tu cam bati cimpii cu arestariel tale.Sti si tu ceva da nu prea sti tot.Iar daca te inlocuieste altcineva te rog totusi sa mai ramai pe aci si sa continui sa scri .Bafta.

 52. cosmin said:

  exact ce spuneam. un nespalat care cred ca afce parte tot din familiile miclestilor sau poenarilor, un las, care nici macar prenule-le nu si-l “desconspira”, un analfabet care nu stie sa scrie corect si sa faca corect despartira in silabesi cuvintele formate prin apropiere, un ne norocit care e impotriva legii, un complexat acre a luat zeci de amenzi pentru supt p.u.l.a in trafic , un c.a.c.a.n.a.r care se f.u.t.e. in c.u.r. pe bani, adica mai da si bani,un cadavru umblator care crede ca e viu, o uscatura care nu trebuie sa convietuiasca alaturi de noi. si apropo spune-i lu’ mata ca totusi oricat s-ar stradui, nu face treaba asa buna ca nevasta-ta si amandoua sunt mai bune ca sora-ta. si vino si ia-le de aici ca nu mai scap de ele. te rog

 53. George said:

  Vai de mama noastra. Am ajuns sa facem razii in casele unor amarati de tigani pentru ca se bat pe strazi si strica atmosfera “parfumata” a Craiovei. Bai nenorocitilor de politisti, de ce nu faceti razii si in casele marilor mafioti imbogatiti ai Craiovei si care nu pot justifica in nici-un fel provenienta averilor? Incepeti curatenia de sus in jos si nu de jos in sus pentru ca altfel va luptati cu morile de vant. Precizare: nu sunt tigan.

 54. yo said:

  Esti mortal!!!!!!!!!!!!
  F bine, tine-o tot asa, militeanule.Vezi, de treburi de astea sunteti voi buni.Si te mai scarpini in dovleacul de pe git si te intrebi de ce nu are lumea incredere in voi.Tu vrei sa rezolvi o problema dar tu nu cunosti nimica din viata de zi cu zi din lunca.Macar o data pe sapt treci si tu pe jos pe acolo , ca doar imi demonstrasi ca esti voinic, si o sa-ti faci singur o parere.Nu tine cont de ce scriem noi acia , du-te singur ,ia-ti si sotia , plimbati-va impreuna pe acolo 1 ora si ne spui dupa cum va-ti simtit.Din toate intrebarile de la posturile mele nu ai fost in stare sa te explici la nici una macar.Imi zici sa scriu scrisori.Daca tot vrei sa faci ordine in orasu asta in care o sa traiasca copii si nepotii tai pai ai ma ocazia , ca doar esti militean, nu.Noi vedem rezultatul.Deci cam astea sunt scuzele voastre:noi nu scriem scrisori, justitia ai elibereaza, dumnezeu e si el cu tziganii.De multe ori vina porneste si de la voi ma, ca dosarele care le faceti sunt aiurea si at. judecatorul pntru ce anume sa-l judece si sa-i dea sa faca puscarie?Pt. rahatul vostru de dosar facut in batjocora doar ca sa scape tziganul pt. ca a dat cu banu?Raspunde militeanule si la asta.

 55. cosmin said:

  mah tu esti tigan? altfel nu vad ce treaba ai vea tu zi de zi si sa te plimbi cu nevasta prin fata luncii. nu e nci vreun complex comercial si nici vreun cinema pe acolo din cate stiu eu. sau poate ai prieteni si rude prin fata luncii? asa s-ar explica de ce esti impotriva politiei. si referito la intrebarile tale, la cre anume nu ti-am raspuns? ca m-am legat de toate “aprecierile” ca cetatean. tu inca nu mi-ai spus macar prenumele. stai linistit ca poate mai sunt multi cu acelasi prenume. sau poate ai de ala ca dolar sau fat-frumos sau nazdravan sau altele ca somakai sau salvador “=))” de care probabil nu ai auzit niciodata ca doar stai toata ziua in cocina. si ce rezultaty vezi tu daca nici acum cand politia a demonstart ca isi face treaba, nu esti multumit? Si nu stiu daca poate fi o scuza ca scrieti scrisori sau ai vrut sa spui ca nu scrieti scrisori. Nici tu nu mai stii ce scrii sau nu esti in stare sa-ti transpui ideile. se mai intampla stai linistit. faci si tu liceul si inveti. Normal ca dati tot in politie. acuma e de vina ca nu fac dosarele cum trebuie. asta e chiar culmea. procedura e aproape standard, la care se ataseaza faptele si declaratiile. Tot politia e de vina ca la un scandal spontan in centrul craiovei, din 200 de persoane nimeni nu vrea sa fie martor? Normal le e frica ca se intalnesc dupa aia cu tiganii si le ia scalpul nu? asa sunteti . Niste fricosi. de ce va e frica? de tigani ca vine familia si va rade. ce folo daca ii baga politia si pe ei la inchisoare. Dumneata esti deja mort,asa ca mai bine stai in banca ta. daca te gandesti bine, vina e si a populatiei care ii sprijina. Tiganii isi gasesc 2-3 martori mincinosi si gata. Romanii nu se pot unii ca tiganii pentru ca le e frica. Si tu faci aprte din aceeasi actegorie. Nu te mai da mare scula pentru ca nu esti.

 56. eu said:

  pentru yo-esti de o nesimtire crasa,ti-am urmarit postarile si nu-mi vine sa cred!indiferent ce ai avea contra acestui politai,nimic nu-ti justifica limbajul!cosmine,ia- te cu el de mana si mai faceti vreo 7 ani pe acasa,ca nici tu nu esti mai breaz!

 57. cosmin said:

  da nr 64 are dreptate dar asta e. se mai intampla. insa pentru nr 61 nu stiu de ce te bagi in seama. ce crezi ca au astia de zici tu in casa? arme? bani? stai linistit ca nu au absolu nk. sunt prea destepti din pacate sa tin in casa asa ceva. Cat despre provenienta banilor cu care au inceput, e greu sa faci ceva, ca politist nu ai autoritate iar restul sunt prietenii lor. nu mai injura politistii aiurea ca nu se stie..Din cpacate toti au inceput cu afceri cam legale. ce sa le faci la dragii nostri judecatori daca anumitii Je, Rata si altii sunt prinsi asupra faptului si ei nu le fac nk dar ei se plimba la 20 de ani cu masini de sute de mii de euro luate pe infractiui cu carduri? mai indreptati-va privirea si spre celelate organe ale statului care nu isi fac deloc datoria, nu numai asupa politistilor care cel putin incearca….

 58. actionar dar fara actiuni!? said:

  Pt. belgia.[POLITIA ROMANA sa ia contact cu tarile astea si o sa descopere si mai multe afaceri necurate de ale mafiotilor astura,mai ales afaceri in ce priveste prostitutia ,cardurile false si furturile. ] Dar cum ramane cu escrocii care au lasat mii de persoane fara actiuni la Electroputere Craiova .POLITIA, PARCHETUL, DNA–ul, de ce nu se auto sesizeaza? Cine se afla in spatele acestei escrocherii?Prin ce metode sau vandut aceste actiuni daca certificatele de proprietar se afla si in prezent la adevaratii proprietari ?Cine a semnat ? si cine a ridicat bani pe aceste actiuni? prin ce inginerii financiare sau facut platile si cui ? Oare POLITIA , PARCHETUL, DNA-ul,pot sa raspunda la aceste intrebari ?Daca da! de ce nu raspund ?Daca nu pot sa raspunda este foarte grav,inseamna ca nu avem personal pregatit pentru a elucida astfel de infractiuni si trebuie trimis la reciclare sau DEMIS.

 59. Gheorghe said:

  Mai bine am infiinta un partid cu numele MOARTE TIGANILOR si sa vedeti cite voturi ar obtine.Vizitati scoala 13 din spatele stadionului Ion Oblemenco unde toti elevii sunt tigani si sa vedeti ce conditii au iar de invatat nici vorba;vin sa semneze alocatia si gata.De ce nu se privatizeaza spitalele ?Noi rominii avem impozit pe salariu si platim taxe;tiganii se folosesc de spital fara nici o priblema fara adeverinta de salariat…..cu autobuzele merg fara bilet la RAT ca de e ca la spital adica la stat la Bacriz nu le merge….cu trenul tot fara bilet….saracii de ei nu-i asa ca sunt discriminati ?Am impresia ca statul romin nu-i lasa sa munceasca

 60. eu said:

  cosmine,nu am vrut neaparat sa te jignesc dar ti-ai dat in petic cu YO asta,te-ai lasat provocat si i-ai adoptat limbajul!pacat,nu se face asta,el nu cred ca poate mai mult de atat,dar tu??

 61. cosmin said:

  pentru eu. nu te supara , am si eu o intrebare? de ce ti-ai schibat pozitia? la inceput suspectai politistii ca ar fi anuntat tiganii inainte de razie, dai exemple din suburbia 13, iar dupa aceea te iei pe buna dreptate de oana cand zice ce zice de politisti. Da ca nu ai fost tu (putin probabil),atunci scuze, poate a fost vreun vecin al tau, dar daca ai fost tu, te rog sa-mi raspunzi

 62. sandu said:

  cum vi se par dragi politisti comentariile? daca nu vreti sa inceapa lumea sa va urasca pentru ca sunteti pe mina cu tiganii faceti-va treaba ca luati salarii de va-ti cam ingreunat din taxe platite de noi. apropose: sectoristii din catargiu! e ceva de jale cu furturile din curti si case si n-ati prins nici un hot.

 63. eu said:

  sa o luam cu inceputul-1-negi ca ati avea in politie nemernici ce ii pun la curent pe tigani cu raziile voastre si va faulteaza?nu ai cum,captura e insignifianta fata de ce e in tiganie!2-pe oana am ironizat-o un pic,mi-ar parea rau sa se fi suparat,dar mie imi era evident ca au fost anuntati,3-toata stima pentru politie,pentru ce fac,dar tare mi-e teama ca rezultatele mari se vor mai lasa asteptate!4ai vazut,totusi,Banlieu 13?e vreo alta intrebare la care nu ti-am raspuns?

 64. yp pt eu sau craiovean get-buget said:

  Uite mostre din militeanul ce il compatiesti:
  1.mah prostilor( ma refre la majoritatea care posteaza.) de ce va dati voi cu parerea cand voi habar nu aveti pe ce lume traiti.
  2.pentru rambo – daca tu ai auzit ca astia au ak-47 de ce nu te-ai dus sa spui la politie? sau esti un ochelarist imputit care sta in fata televizorului si posteaza prostii sau care presupune lucruri aiurea. pentru nr 17 esti tot unul din aia care cred ca tot ce zboara se mananca. un prost cu acces la internet. sau poate e la vreo sala undeva.
  3.mihai , daca scriu repede poate mai fac si greseli, e normal. nu fac compuneri. oricum vad ca esti dus cu pluta rau de tot. in loc sa comentezi sau sa ma contrazici, tu te iei de mine. nu vad rostul dar daca tu te crezi mai destept, ar trebui sa fie un semn de intrebare. sa-mi su gi tu mie p u l a de fraier care nu stii decat aleea din fata blocului si iti dai cu parerea despre politie. e cam mult pentru tine. tu nu vezi ce prostii scrieti aici?….dar ce stiti voi? niste LAB ARI care vorbesc sa se afle in treaba. hai marsh.
  4.exact ce spuneam. un nespalat care cred ca afce parte tot din familiile miclestilor sau poenarilor, un las, care nici macar prenule-le nu si-l “desconspira”, un analfabet care nu stie sa scrie corect si sa faca corect despartira in silabesi cuvintele formate prin apropiere, un ne norocit care e impotriva legii, un complexat acre a luat zeci de amenzi pentru supt p.u.l.a in trafic , un c.a.c.a.n.a.r care se f.u.t.e. in c.u.r. pe bani, adica mai da si bani,un cadavru umblator care crede ca e viu, o uscatura care nu trebuie sa convietuiasca alaturi de noi. si apropo spune-i lu’ mata ca totusi oricat s-ar stradui, nu face treaba asa buna ca nevasta-ta si amandoua sunt mai bune ca sora-ta. si vino si ia-le de aici ca nu mai scap de ele. te rog
  Ce limbaj ai invata mey la facultatile tale.
  SUPERB!!! SUPERB !!!

 65. cosmin said:

  probabil nu pot sa te conving ca nu e cum spui. e parerea ta si ti-o respect. eu doar iti spun ca e foarte improbabil sa se fi intamplat asa pentru ca am fost acolo si am vazut la ce mod s-a desfasurat. adica pana la ora 4 dimineata, nimeni in afara de inspectorul general al politiei romane si de inspetorul sef al ipj nu au stiut de razie, si bine inteles de mai marii de la bucuresti. Alarmarea s-a facut la 4.00 dimineata, iar la ora 4.30 toti politistii din craiova care nu erau in serviciu la ora aceea au fost prezenti la inspectorat, nestiind nimeni de ce, personal crezand ca e o alarma de control. S-au impartit niste plicuri cu adresele respective care nu au fost deschise decat in apropiere de cartierul fata luncii de catre ofiterul desemnat sa conduca fiecare din cele 30 de echipe. iar in 2 minute nu stiu ce telefoane se mai puteau da ( numai de catre acesti ofiteri pentrui ca ceilalti mebrii nu au stiut decat la portile caselor) pentru instiintarea tiganilor. hai sa incercam nu mai fim atat de rai cu politia. Nu zic ca nu exista uscaturi, am spus-o chair mai sus in unul din comentariile mele, dar sa nu generalizam..

 66. eu said:

  tu si cosmin v-ati balacarit intr-un mod abject!asta e mod civilizat de a purta o discutie,fie ea si in contradictoriu?trebu ie sa copiem expresiile din fata luncii?asta e craiova-o mahala de ultima speta?daca voua vi se pare normal,eu ma retrag…

 67. mai ho said:

  bah oameni mai ho cu atatea posturi ca se incinsa serveru de la gds !! :))) ce bine ar fi sa fiti asa de saritori si pe strada !! si sa stiti ca e mai jenant sa fi lash decat tigan . si nu , Nu sunt tigan !

 68. vulgus plebea said:

  pt.COSMIN. Domnule politist in primul rand faci de ras institutia din care faci parte prin limbajul de sub-mahala pe care il folosesti. Referiri la anumite parti ale trupului si la cum se folosesc asa cum spui dumneata se fac numai acolo unde spui ca ai facut arestari.In al doilea rand dumneata nu trebuie sa uiti nici o clipa ca cei care te platesc suntem noi contribuabilii acestui oras si acestei tari. Nu cetatenii sunt cei care trebuie sa vegheze la linistea orasului ci politia romana pt. ca este platita de cetateni sa faca acest lucru. Coruptia din politie si din justitie e cunoscuta mult peste granitele tarii. Cei care cred ca nu pot face fata luptei impotriva acestu flagel care se cheama MAFIA TIGANESCA, sa plece acasa si sa lase locul celor ce pot.

 69. Cetatean scarbit! said:

  In Romania exista coruptie dar fara corupti,escrocherie dar fara escroci,hoti dar cinstiti,escrocii miliardari si institutii oarbe si surde.

 70. Sa traim bine! adica ei! said:

  Ole,ole,ole! se inmultesc dosarele,dar la cine nu trebuie.Escroci au fost ,escroci sunt inca, si chiar mai multi,mai multi, mai multi ,pacat de neamul romanesc,ca a cazut din lac in put.

 71. Vai de steaua noastra,rau am ajuns! said:

  Cum ramane cu escrocii care au lasat mii de persoane fara actiuni la Electroputere Craiova .POLITIA, PARCHETUL, DNA–ul, de ce nu se auto sesizeaza? Cine se afla in spatele acestei escrocherii?Prin ce metode sau vandut aceste actiuni daca certificatele de proprietar se afla si in prezent la adevaratii proprietari ?Cine a semnat ? si cine a ridicat bani pe aceste actiuni? prin ce inginerii financiare sau facut platile si cui ? Oare POLITIA , PARCHETUL, DNA-ul,pot sa raspunda la aceste intrebari ?Daca da! de ce nu raspund ?Daca nu pot sa raspunda este foarte grav,inseamna ca nu avem personal pregatit pentru a elucida astfel de infractiuni si trebuie trimis la reciclare sau DEMIS.

 72. zov said:

  ar trebui politia sai vada si pe ciorile care se plimbau ieri cu masinile pe canal adica niste pui de cioara

 73. hau said:

  hai ca o luarati ranza si batuiti ca fantoma lu` patrick swayze . Nu tin cu politia , dar voi ochelaristi transpirati credeti ca politistul este ceva super ca in filmele de la hollywood !!! ete ca nu e asa . sunt si ei oameni ca si voi , cu familii, copii, si locuiesc in acelasi oras, cumpara de la aceleasi magazine si copii lor merg la aceleasi scoli. Invatati si altceva decat sa PRIVITI si sa TRAGETI la RASPUNDERE si sa CRITICATi ca numai la asta sunteti buni, de parca ati fii sfinti toti si prea potenti (nu sexual ).prea multa discutie de umplutura si fara sens ..nu? faceti rezumate si postati inteligent , nu mai scrieti ce va debiteaza mintea pe acasa . .Va iubesc! 😀

 74. DGA said:

  Ieri s-a facut ceva important dar cine sa aprecieze, ca in spatele calculatorului toti sunt bazati.Bai fratilor daca aveti voi informatii dati-le si o sa vedeti ca nu mai comentati atat.Parca ati fi niste babe pe merginea santului.

 75. adi said:

  o intrebare….CUM AU LUAT FRATILOR TOTI TIGANII ASTIA PERMIS DE CONDUCERE???/
  major itatea dintre ei nu stie((: sa citeasca si sa scrie….

 76. Craiovean said:

  Traiesc in Fata Luncii si sunt tare bucuros de cand exista filtre non stop de politie la intrarea si iesirea din cartier.Garoii sunt mult mai temperati, tin masinile furate sau cu “numere fantoma” in garaj si nu mai sunt zmeii cartierului. Sincer, mi-as dori ca aceste filtre de politie sa fie aici non-stop si de acum inainte pentru ca e foarte clar ca s-a schimbat mult situatia de cand sunt ei aici.

 77. KLAUSS pt. Cosmin said:

  Mai Cosmine spui la un moment dat ca nu poti verifica daca anumite carnete de conducere eliberate in nu stiu ce tari ciudate sunt valabile. Vrei sa spui ca in Romania sunt recunoscute orice fel de carnete? NU CRED. Hai sa zicem ca nu poti sa afli. Iei datele de pe C.I. api verifici la sectie si vei afla pote chira prea multe date. ALTCEVA. Chiar vrei sa ne convingi ca cei din lunca nu au persoane din cadrul Politiei care sa-i informeze despre raziile v-tre? Cand respectivul politai a primit chemare la 4 dimineata fii sigur ca data un telefon de alerta catre Lunca…. Am prieteni in politie de diferite varste si pot sa spun ca sunt cativa care chiar vor sa-si faca treaba dar la voi exista inca scurgeri de informatii.

 78. jojee said:

  mu1e romania , mu1e romania ,mu1e romania , mu1e basescu , **** basescu, mu1e tariceanu, mu1e tariceanu , mu1e solomon , mu1e solomon , **** lu nevasta lu solomon , mu1e lu nevasta lu solomon , mu1e ROMANIA, MU!E ROMANIA,**** , **** MULTA MU!E PT ROMANIA MU!E DIN VEST IN ESTI DIN NORD IN SUD MU!E multa mu1e

 79. cosmin said:

  uite ca incep si cometariile pro. In romania, ca si in orice tara din europa si din lume sunt recunoscute toate permisele de conducere, chiar daca pentru putin timp. nu poti stii de cand a intrat in tara ultima data, pentru ca nu iti prezinta pasaportul ci buletinul sau buletinul din tara respectiva (foarte multe cazuri cand au si buletin si permis intr-o anumita tara), iar in ue se trece doar cu ci. Poti afla intr-adevar daca are dosare penale si numele parintilor si adresa din Romania. altceva nk. uite ce ai face tu daca opresti unul cu numere de ciudada de mexico (s-a intamplat) si iti arata buletin de ciudad de mexico si permis tot de acolo, dar ele e ditamai tiganoiu din fata luncii? pot fi intr-adevar toate false, inclusiv numerele de inmatriculare dar ce poti face? verifici masina, daca nu figureaza ca furata il lasi sa plece si cazi de fraier. asta e.

 80. Am votat,am luat teapa ! acum vor lua ei teapa ! said:

  Vedeti unde s-a ajuns daca institutile statului nu mai au autoritate,se vede clar la comentariul 88.Unde sunt tepele promise in campania electorala ?sau tepe am luat noi cetatenii votand !

 81. cosmin said:

  nu ai inteles. el exista in baza de date a romaniei. dar iti prezinta buletinul de mexic, permisul de mexic. il verifici, exista. cu ce pretext poti sa il mai duci la sectia de politie? chiar am spus mai sus ca “poti afla intr-adevar daca are dosare penale si numele parintilor si adresa din Romania”. dar nu stiu cu ce pretext il duci la politie daca il verifici telefonic sau radiotelefonic datele corespund adica numele si data nasterii. Iar cu autoturismul ti-am spus se verifica dupa seria de la sasiu. daca nu figureaza ca fiind furat, cu ce drept si sub ce pretext il duci la sectia de politie? acum astept sa-mi raspunzi tu la intrebare

 82. klauss said:

  Mda, iti da acte din Mexic. Normal ca nu ai cum sa le stii pe toate. dar te duci la sectie afli ca este tziganoi apoi te duci peste el si neamul lui de javre si uz de fals plus alte antecedente poate reusiti ceva. Lanoi trb. sa se mai schimbe vreo 2 generatii de politisti ca sa dispara panaramele si poate, poate….

 83. nicu_rules said:

  ATAT CAT VA FII PRIMAR SOLOMON ASTA UN LAUTAR IMPUTIN UNIVERSITATEA NU VA AVEA LINISTE JOS CU SOLOMON. BV MITITELU PTR STADION BV MITITELU PTR CE JUCATORI AI BV MITITELU CA NU AI VANDUT NIMIC IN BUCURESTI

 84. cosmin said:

  ma da cum lestiti voi pe toate. de fapt asa aveam si eu elanul la inceput, pana am intrat in parchet ca l-am lovit pe “domnul tigan ” si am “scapat” doar cu o mustrare in fata “distinsului tigan” la parceht. cum verifici mah tu daca permisul e valabil sau nu? daca poti tu atunci vino la noi in politie si arata-ne, fa cursuri cu noi ca noi nu intelegem. hade zi-mi cum verifici permisul aluia din mexic? ca sa poti sa-l bagi la fals si uz de fals?

 85. Radical pt Cosmin said:

  Domnu’ Cosmin, o intrebare ca vad ca va pricepeti ; scrie in ziar ca au confiscat 4 pistoale (e adevarat ca presa denatureaza) , dar pe filmare You Tube sunt 13 pistoale pe o masa. Restul de 9 erau detinute legal ? erau in aceeasi casa ? Daca da, mi se pare normal sa aiba omul la casa lui 9 pistoale (fiecare membru cate unu’) , iar celelalte 4 detinute ilegal sa fie confiscate 🙂 Legat de 112, sincer mie imi e frica sa sun, nesttind cum functioneza sistemul 112. Nu stiu daca se transmite Politiei din zona de unde vine apelul (ma refer la identitatea apelantului) pentru ca daca o transmite, politistul o poate transmite mai departe. Pe mine m-a certat mai demult Seful Politiei de la Agronomie cand m-am dus sa reclam ca mi-au sarit tiganii in curte … i-am dus si speraclul cu care i-am prins si mai avea un pic si ma lega pe mine. In timp ce eu dadeam declaratia, el il suna pe tigan sa il informeze, asa ca am rupt declaratia si am plecat. Am lasat si speraclul acolo ca sa nu am probleme. Deci dom’ cosmin, lasati-ma in spatele calculatorului ca sunt in siguranta … daca nu mi se afla IP-ul.

 86. redactia said:

  Pentru Radical: patru pistoale au gasit in urma actiunii de joi dimineata (despre care face referire articolul de mai sus). Restul, conform conducerii IPJ Dolj, au fost ridicate de cand a inceput actiunea “Cruciada2″(30 aprilie) pana miercuri, 7 mai.

 87. cosmin said:

  au fost 15 pistolae nu 13 si intra-adevar celelalte erau detinute cu acte dar acestea nu au fost confiscte de la o singura casa. au fost efectuate 30 perchezitii simultane la 30 de case din fata luncii. Se pare ca nu ai inteles. scrie clar. Iar faza cu Seful de la agronomie, sa fim seriosi nu se preta d-l Dobrescu (pe care se pare ca nici nu stii cum il cheama, deci nici nu ai putea sa-l identifici ca sef al sectiei 1) deci inca o data aberezi. cat despre serviciul de urgenta SNUAU 112 inca nu se recunoaste adresa apelnatului dra in curand trebuie pus la punc acest lucru pentru ca sunt 5-600 de apeluri zilnice in dolj fara temei, pentru distractie, lucru care se pedepseste cu amneda contraventionala, iar in caz de instigare la terorism prin alarm,e false cu bombe sau alte cele, se pedepseste cu inchiosoare. Si inca ceva pentru dumneata care te intitulezi RADICAL. zicea cineva mai sus ca mai rau e sa fii las decat tigan. Adica dumneata nu ai suna la 112 de frica celui pe care vrei sa-l reclami. halal cetateni. Va meritati soarta. si cu ruptul declaratiei alta vrajeala ca nu o puteai rupe, in cel mai rau caz iti retrageai declaratia ca daca o rupeai in fata sefului sectiei cum ai spus tu mai luai si o amenda. voi dati spte invenatte de voi sau care v-au mintit altii. reveniti-va

 88. zau said:

  las sunteti toti cand sunteti pe strada va sufla ciorile prietenele si nu suflati in fata lor acum in fata calculatorului esti tare si ponegresti si corectezi pe altii.Tu a-i facut ceva sau a-i incercat sa schimbi ceva.

 89. cosmin said:

  in primul rand gramatica ta e varza (nr99 zau). se spune lasi si “ai facut” si “a-i incercat”. in al doilea rand nu ma cunosti si nu poti face supozitii. eu abia astept sa se ia o cioara de mine sa-i pot rupe capul. sa am motiv , ca daca nu imi pierd si locul de munca si poate si libertatea. nu am avut norocul pana acum sa se ia nimeni de mine( si ii cred pe cuvant). Si pana sa imi ia mie o cioara prietena pe strada le extermin cu riscul privarii de libertate. poate voi sunteti lasi si nu reactionati in nici un fel la asemenea reactii ale ciorilor. de fapt va inteleg frica, decat sa va alegeti fara maini, fara piciuare si cu capul in gips mai bine o lasati pe fata. sunteti niste lasi si nu puteti nega. poate o spuneti aici dar voi stiti ca asa e.

 90. alexx said:

  “cosmine”si tu si “yo”, dupa cum va exprimati,amandoi sunteti “braduleti” din lunca mai!! braduleti= aveti aceiasi culore si iarna si vara negruciocolatiu adik sunteti ciorii mai!! da sigur asa e!!!

 91. Costaighe said:

  rrumanii au voie sa fure dar noi navem ca ne ia gaborii pai cati rrumani au fost arestati ca au furat milioane de parai din banci sau ca au furat fabrici si uzine si blocuri si hoteluri. niciunul na patit nimic si acum sunt uamini de afaceri si au ziare si televiziuni de unde ii vorbesc de rau pe rromi si le trimite gaborii peste ei in casa la sasa dimineata. asta este discriminare si ar trebui ca sefii romilor sa dea statul in judecata la UE si sa ceara vreo suta de milioane de euroi despagubiri.

 92. cosmin said:

  apropo zau mersi pentru apreciere “Tu a-i facut ceva sau a-i incercat sa schimbi ceva.” sau era o intrebare si nu ai stiut ca exista semnul exclamarii. oricum mersi . cat despre alexx se trezi si el din somn si se apuca sa scrie ce visa. daca avu un cosmar cu ciorile zisa sa ne faca si pe noi. si o intrebare de ce ai scris “cosmine” am eu pe undeva numele “cosmine” sau nu stii ca intre ghilimele se scriu citate. sau nu stii ce sunt alea. scuze. si inca ceva? daca ar fi toti “braduleti” ca mine craiova ar fi cea mai linistita si mai corecta comunitate cel putin din Romania. si poate atunci tu ai fi cel mai mare infractor. asa ca poti dormi linistit, cel putin asa esti sigur ca nu se ia de tine ciorile pe strada.

 93. gipsey said:

  sa faca controale peste tot!si la interlopii romani….se stiu ei care!se incearca in aplanarea conflictelor din craiova…..cu tiganii la inaintare….dar oare este corect?domnii interlopi care conduc orasul,impreuna cu firmele lor de paza….de ce nu sint trasi la raspundere…..tinan d cont ca sint recidivisti cu dosare neelucidate!

 94. Costaighe said:

  astia de la gds nu miau sters toate mesajele si nici acum nu mai pot scrie de la computerul deacasa ca mau interzis ca am spus si punctul nostru de vedere acu scriu di la varumeu ca ma doare sufletul cand vad ca romii e prigoniti si hoti cei mari nu pateste nimica ca e rrumani ca domnul Paunescu propetarul acestui ziar care imi sterge mesajele si ma interzis.

 95. pt cosmin said:

  cosmin ai vazut prea multe filme politiste!!

 96. klauss said:

  Na ca intrara romii pe felie. Acum ne dau lectii cu furatul. bai, aia fura si trebuie inchisi dar ca sa ma duc la McDonald’s cu al mic si sa plec pt ca ma ridica coloratii iar brotacii lor il fac felie pe la meu cum este bai jigodiile dracului? sa nu pot sa-mi plimb copilul, sa se bucure de copilarie. Aici este vorba de siguranta pe strada cu de Bancpost ca afost prejudiciata.
  PT COSMIN. Eu zic ca nu am sarit la gatul tau, ca stiu cate ceva din problemele cu care va confruntatzi. Un lucru stiu sigur. Daca se doreste verificarea unui act se poate afla orice.

 97. cosmin said:

  pentru 108 pai mai uita-te si tu ca nu strica. si pt 109 ai dreptate cu tiganii astia imputiti, trebuie exterminati, dar si aia mari trebuie vazuti de aia care pot. cat despre ce am zis cu actele, imi sustin parerea pentru ca un permis de conducere din mexic poate fi verificat daca exista in foarte mult timp. si nu poti sa retii o persoana pentru o luna ca sa-i verifici pemrisul de conducere, iar cand se va simti cu musca pe caciula, cum se si intampla, a doua zi ori fug in alta tara, ori il contacteaza pe belulescu si alti avocati”celebri” sa-l scape in caz de…..lucru care se va intampla cu certitudine(adica sa-l scape)

 98. blabla said:

  Bai Cosmine. Esti prost de dai in gropi. Nu am avut timp sa citesc toate comentariile ci doar pe cel de la nr 25. Mai handi, daca toti politistii au fost chemati la datorie, inseamna ca au existat unii care au dat in primire faptul ca se va face razie, deci, pe intelesul creierului tau, le-a spus tiganilor sa nu fie acasa. Handicapat ce esti. Nu mai face atat pe desteptul.

 99. Laly said:

  Foarte bune raziile astea pe la palatele tiganesti. Da Doamne cat mai multe campanii electorale ca sa-si arate fiecare “muschii” si ce poate face. Ca au fost confiscate arme, pistoale, bazdoace, electronice, bani este laudabil dar ce facem cu palatele-pagoda si cu masinile bengoase de le au tiganii. Pentru astea nu se sesizeaza nimeni de unde le au? Sa fie anchetati tiganii si pentru provenienta banilor cu care si-au facut palatele si masinile (bineinteles ca nu au de unde sa dovedeasca pentru ca au furat din Italia/Spania/etc. si de la romanii “fraieri”) si sa infunde puscariile pentru zeci/sute de ani pana le-o trece pofta de furat/ucis/talharit/ etc. Sa fie anchetati si pentru camata pe care o practica de ani buni si nu s-a luat nimeni de ei desi se stie clar ca este interzisa prin lege. Sunt destule motive de a fi bagati la zdup toti borfasii, sa vedem insa daca si justitia romana isi va face datoria ACUM IN AL 9-LEA CEAS. Romanii asteapta si alte interventii ale politiei pe la viloaiele interlopilor romani, nu numai tigani, si purecati fiecare cum si-au facut averile. Sa vedeti atunci confiscari si arestari si printre romani ca sunt destui care au incalcat legile si s-au imbogatit peste noapte din afaceri dubioase si “favoritismele” tipice clanurilor mafiote.

 100. Gabita said:

  Nu intervin in discutie… spun doar ca ma bucur ca dezbateti intens… rar vezi atata activitate pe forum …. bravo 😉

 101. Laly said:

  Gabita, poti interveni in discutie. Este dreptul fiecaruia de a-si spune parerea despre acest caz fara precedent din Craiova. Meritul il are GDS care prin intermediul acestui site, permite ca parerea noastra sa poate fi citita. Nu putem fi pasivi la relele care se intampla in urbea noastra natala.

 102. B said:

  nu inteleg de ce mereu cand se intampla ceva in oras incepeti sa va dati cu parerea ,de ce nu faceti ceva in cazu asta ? si asteptati sa vina Sulea sa faca , adunativa toti si ducetiva peste ei in fata lunci si rupetile capu , dar romanul nu este asa unit cum sunt tigani , lasati frica si hai peste fraieri

 103. Mihai said:

  2000 de politisti au fost trimisi in fatat Luncii! Cum pot niste forumisti sa denigreze ei 2000 de oameni. Unii din ei sunt probabil corupti sau fricosi dar scuzati-ma, nici nu meritati o paza mai buna. Suntem clar nemultumiti! Ce-ar fi daca decat sa criticati pe aici pe forum ati lua o atitudine si nu ati pleca capul in jos, nu ati cumpara furaciunile tiganilor, ati sesiza politia la toate neregulile observate, ati merge la vot. Voi la randul vostru sunteti doar niste fricosi! Cati ia atitudine cand celui de langa el, vecinului, colegului, i se intampla ceva rau? Putini – asta e marea tragedie si marea problema a societatii romanesti. Simtul civic nu exista! E destul de usor sa critici si sa arati cat de dezamagit esti doar in fata calculatorului. DAca voi, niste forumisti luati in ras politia, nu aratati un gram de respect si generalizati pe aici.. ce sa mai zic de tiganii si infractori!

 104. ALEXX said:

  111 ARE DREPTATE IN TOTALITATE!!! COSMIN E BINE CA RECUNOSTI CA TE UITI LA FILME POLITISTE!!!! DAR AI GRIJE CA SI PREA MULTE DAUNEAZA SANATATII!! HA HA :)) :)) FELICITARI POLITIEI ROMANE PT RAZIE E UN LUCRU BUN!! AR TREBUI SA FAK IN FIECARE ZI CATE O RAZIE IN LUNCA!!!! SAU SA SE MUTE LA TIGANI IN CASA SA LE MONOTORIZEZE ACTIVITATILE ZILNICE!!!:)) :))

 105. mihai viteazu said:

  da dnule B de la 115 , esti superman ! da` poate ca avem mai multe in cap decat sa tabaram ca niste primitivi peste niste animale ,si sa ne scoatem ochii in lunca !!!ca daia au trecut mii de ani de civilizatie ca sa ne bazam pe institutii, cu toate ca nu primim mare sprijin :(.si nu mai dati vina unii pe altii ca fiecare are vina lui si nu este nimeni in masura sa judece , dar poate sa si dea cu parerea in schimb .Fiti si voi mai constructivi in exprimare !

 106. crsp said:

  Tiganii sunt si ei oameni. Exista si tigani in randul lumii. Exista si romani nenorociti. VIVAT NORMALITATEA

 107. LaObiect said:

  Bai fratilor actiunea de ieri a fost una FOARTE BUNA, dar prin pacate fara prea mare eficienta. De ce spun asta? Tiganii stiau cumva din timp ca se va intampla ceva si au reusti sa-si ascunda “mizeria”. N-ati vazut ca le aveau ascunse peste tot si ce n-au mai putut ascunde au bagat si printre lucruri s-au le-au lasat la vedere, ca sa nu bata la ochii sau ca sa mai caute GROSUL? Nu vi s-a parut ciudat ca tigancile erau increbil de calme, ba chiar sa faceau ca erau deprimate saracele…Pai daca chiar erau luati prin surpindere sa vedeti cu sareau ele pirandele cu gura si injuraturile si cum sa dadeau de pamant ca vezi Doamne ce nedreptate li se face lor. Dar asa au stat ca pisoii ca au stiut sa se pregateasca. Iar captura este INSIGNIFIANTA pentru ARSENALUL tiganilor din Lunca.
  Pentru domnul COSMIN am 3 lucruri sa-i spun:
  1) Ai dreptate cand spui ca cetatenii nu coopereaza cu Politia, unii din frica unii din comoditate (pe care eu o interpretez ca fiind indolenta), dar in schimb stiu sa arunce cu vina in toate partile. (Tipic romanesc)
  2) Ai dreptate ca Justitia e corupta si elibereaza infractorii arestati de Politie, ca legea e facuta PROST si ca nu prea aveti pargii legale. E adevarat ca Procurorii (mai ales cei batrani, si cei care sunt in domeniu imi vor da dreptate) fac niste dosare in batjocura cu nereguli imense si evident ca judecatorii dau castig de cauza infractorilor.
  3) In schimb tot tot atat de adevarat e ca si Politia are Coruptii ei pe langa cei care chiar isi doresc sa faca treaba. Mai ales in Craiova unde au cam ajuns la mana gruparilor mafiote. Si sa nu uitam ca si cei bine intentionati fac niste rapoarte si procese verbale de tot rasul, care in fata unui judecator devin numai bune pentru a fi aruncate la gunoi.

 108. Laly said:

  Noi, romanii, avem pretentia ca nu traim in triburi canibalice. Romania face parte acum din UE, asa ca uitati de a pune de vreo revolutie in paharul cu apa (clocotita!!). Avem institutii ale statului care se ocupa de problemele antisociale (politia, jandarmeria, gardienii publici… mascatii), avem justitie care desi in mare parte nu-si face datoria, asta nu inseamna ca nu mai exista si tribunale pe la Haga (pentru drepturile omului) sau alte organisme europene care sa fie sesizate pentru neregulile din Romania. Exista si presa care nu doarme niciodata si scoate la iveala escrocheriile lumii in care traim (doar presa e a 4-a putere in stat, nu?), exista si diferite asociatii civice neguvernamentale care nu sunt sesizate sau nu se autosesizeaza aproape niciodata cand este vorba de vreun conflict intre diversele etnii. Si atunci, ce sa faca omul de rand? Sa ia cursuri de arte martiale ca sa stie cum sa se bata cu tiganii? Hai sa fim seriosi, doar nu traim in evul mediu. Si apropos de reactia romanilor in fata unor batai la care sunt martori, oriunde in lumea civilizata, martorii nu intervin in batalie dar pun mana rapid pe telefon si in maxim 5-10 minute apar ca din pamant: politia, ambulanta basca pompierii destul de numerosi ca sa poata fi “stins” conflictul imediat. Ce sa facem, sa ne luam fiecare cate o masina de politie dotata cu GPS prin satelit, cu calculator care sa depisteze identitatea batausilor (si adresa si laptele de l-au supt de la mamuca lor) si arme ultraperformate si veste antiglont? Poate ar fi mai bine ca si politia romana sa fie mai bine dotata si antrenata pentru luptele de strada si introduse arme moderne de “paralizare” momentana, pe baza de curent electric, a infractorilor. Problema e de dotare si pregatire a politistilor si nu de cati muschi poseda corpul meu ca sa pot sa ma bat cu infractorul.

 109. Mine said:

  Apropo de tiganii – romani. Ete ca ii avem si noi pe ai nostri.
  Din seria civilizatiei poporului roman.

 110. trotineta Fraud said:

  Piine si circ. barilul =126 usd!

 111. Radical said:

  Dragule, pot sa identific individul. Da-mi mai-ul tau si iti trimit inregistrarea convorbirii si o fotografie cu speraclul pe o masa intr-unul din birourile Politiei de la agornomie. Marele sef era unu’ cu mustata (acum vreo 3 ani). Cat despre lasitate, nu stiu ce sa zic … daca nu pot sa ma apar cu aceleasi arme, daca nu am timp sa organizez o aparare impotriva urmaririlor tiganesti (pt ca am servici) , sunt las. Da-mi voie ca apararea mea sa fie pe masura atacului (sabie/sabie ; pistol / pistol) si sa vezi cum devin mai curajos. Am intevenit o data sa apar un individ si nesimtitul a fugit, lasandu-ma singur cu agresorul. Am zis ca nu mai fac asta a doua oara. Nu toti oamenii merita sa te expui pentru ei.
  Pentru REDACTIE : multumesc pentru precizare. Apreciez interventia. Legat de ceea ce am spus despre exagerari … nu inseamna ca se face o regula din asta sau ca toata presa e vinovata de acest lucru. Bafta in continuare in ceea ce faceti. Si pentru matale dom’ cosmin … si sa il fereasca Dumnezeu de lasitatea mea pe ala de s-o lua de mama sau de cineva la care tin mult, ca il belesc fara sa detin sabie ninja.

 112. Costaighe said:

  ba voi vorbiti sa vaflati in treaba ca judecatorii vostri stiu numai sa ia spaga nu conteaza ca de la rromi sau rrumani. ne injurati pe noi ca suntem mai putini ca voi desi naveti curaj in fata noastra ca sunteti fricosi dar de bastanii vostri care au furat tara va e frica sa ziceti si ascunsi dupa computer. vai de capul vostru de amarati va dati tari in fata noastra pitulati in odaie da naveti curaj sa va legati de staicu de mititelu de paunescu de berceanu ca astia e bastani si trimite gabori sa va lege.

 113. Radical said:

  125 de comentarii !!! Daca se scria de vreun poet sau de vreun olimpic, nu stiu daca erau doua !

 114. Costaighe said:

  ba rrumane tu nici nu stii sa citesti nu vezi vere cas 127

 115. Mine said:

  Sa fii sigur ca nu.
  Acum cateva zile cati comentaram la articolul cu Sarmisegetusa???

 116. Costaighe said:

  cin este bai Sarmigetusa o fi vreo cantareata de muzica indiana si io nu stiu spunemi sa nu mor prost

 117. cucu said:

  Romania o sa moara in somn, impuscata,jefuita si violata.

 118. Laly said:

  Domnule Costaighe (nr. 125), nu este vorba de lasitatea romanilor in fata violentei etniei din care cu onoare faceti parte. Singura diferenta din acest punct de vedere este ca romanii sunt prea ingaduitori cu etnia voastra, prea toleranti. Si da, romanul de rand nu are de ce sa se bata cu voi pentru ca exista institutii de stat abilitate care sa faca lucrul acesta. Ca avem si noi escrocii nostri, asta e adevarat si poate ca va sosi si timpul “descinderii” si prin viloaiele interlopilor romani de catre organele abilitate. Diferenta intre romani si tigani este asta: din 20 milioane de romani – 20% fura/omoara iar din 1 milion de tigani 99% fura/omoara.

 119. para said:

  uitati-va la ora primei postari a lui cosmin (08:56:46) si la ora ultimei (16:50:35) pentru a va da seama ce program incarcat are individul asta si ce mult munceste…Daca o face, sigur n-o face pentru politie…poate pentru GDS

 120. zgarmici said:

  Unde esti nene Iancule?Ce subiecte de schite ai mai avea ?Am citit aproape toate comentariile.Mai fratilor ,pai nu vedeti ca totul se numeste FACATURA!Asta o poti numi razie cand toti ,de la cel mai mic la cel mai mare au stiut ca vine barosanul de la centru sa faca el ordine?NU vedeti ca este praf in ochi?Sunt convinsa ca tiganii si-au dat acordul sa participe la asa zisa perchezitie de amorul artei,pentru ca ei erau la rand .Maine urmeaza altii care vor fi si ei atentionati ,se vor gasi iar vreo 2-3 pistoale,niste bate si ceva maruntis,euro,dolari ca moneda nationala nu le place la aceste erori genetice.Sa fim seriosi ,primatele adica tiganii,stiu si cine va venii sa faca perchezitia si la cine si cand.Au destul timp sa se pregateasca,sa-si joace rolul de victime urland si punandu-si poalele in cap.Si ce este mai comic in toata treaba ,?Noi ne certam ,incercand sa gasim solutii ,iar ei isi vad de treaba .

 121. nuamdeloc said:

  Pt. Cosmin. Tu chiar lucrezi la IPJ si pari o exceptie dar spune-mi si mie un lucru : eu ca fiecare roman urmaresc stirile la tv zilnic si vad ca in alte orase ca Bucuresti, Constanta, Brasov politia trage in si dupa infractori, la noi care coleg de-al tau a tras ultima oara?

 122. antonio said:

  Pentru ” militieni” .Duceti-va in Hanul Rosu cu telefoanele inchise ! Fara Jandarmi sau SPIR si sunteti ,,pusi in capul mesei ” ! Parerea mea …

 123. elvis said:

  am vazut la tv ce curajosi sunt romanii. la cluj, au batut un jandarm cazut. erau jmecheri rau, aveau fulare pe fata. daca ar fi dat tiganii sarea toata lumea in sus. inca va mai astept cu demonstratia aia de protest in centru. daca vin cu 10 tigani va bat de va C A C A T I pe voi, lasilor.

 124. dansatoru' said:

  Am si eu o intrebare: de Stefan Banica Jr. de ce nu mai spune nimeni ca e tzigan?!? ca de tac’su toata lumea vorbea…

 125. klauss said:

  bai nene dar a muncit Cosmin pe ziua de astazi…..

 126. antonescu jr. said:

  Bravo POLITEIEI pentru raziile facute in fata luncii, dar ar fi fost mai bine daca cu ei se aflau si inspectori fiscali care sa controleze actele palatelor tiganesti care sunt acolo, si dac sunt in regula cu autorizatiile de constructiie, cei de la primarie trebuia sa mearga sa vada daca au impozitele platite , cei de la electrica sa vada daca aceti cioroi nu fura curent, 75 % sunt bransati ilegal , iar Ciocanescu de la gaze sa verifice bransamentele la reteaua de gaze.
  La Timisoara s-au demolat palate tiganesti construite ilegal , la noi de ce nu se poate ?
  Pentru ca inspectori primariei in frunte cu tiganul de Solomon ii tin in brate pe acesti nenorocitti de tigani, si ia spaga de la ei.
  Pina nu ii distrugem economic sa nu mai aiba cistiguri ilegale nu vom face nimic. Atunci tiganii vor fi iara ce au fost inainte de revolutie.
  Sper sa auda cei care furnizeaza utilitati acetora ca ne-am saturat sa platim noi asa zisele pierderi . curentul apa gazele in fata luncii nu se platesc , se fura , iar pagodele tiganesti sunt construite ilegal.LUA-TI MASURI FUNCTIONARILOR CARE SUNTETI PLATITI DIN BANII NOSTRI. NU MAI DORMITI AJUNGE OSUL LA TREABA SA SCAPAM ODATA DE ACESTI MIZERABILI. Puneti tigani la munca , si copiii lor sa mearga la scolii daca vor sa aiba un trai decent daca nu sa migreze in alta parte unde sunt acceptati .SUNT 40000 DE TIGANI IN CRAIOVA IAR 99 % DIN EI NU AU SURSE DE VENIT TRAIESC DIN JAFURI SI TILHARII. Voi presa ar trebui zilnic sa da-ti cazurile de tigani interlopii care creeaza probleme in oras, numai asa putem pune autoritatile sa faca ceva.

 127. Ionica said:

  De acord cu 119 dar se pune problema ca si daca un tigan ajunge scolit , atunci doreste sa fure o banca . Si totusi e alta viata sa citesti despre o avocata, parca Raducan,despre o actiune a politiei de finete si totusi si aici o greseala. Cum se face de totusi ca se greseste DE CATRE POLITIE atunci cand se ajunge in fata justitiei . De ce apreciez asemenea fapte , ele sunt compatibile cu secolul in care traim, pe cand actiunile tiganilor din Craiova sunt , in general , ;ipsite de orice fel de ratiune, si e culmea cu sprijinul spagarilor romani.

 128. ZeTT said:

  am citit si eu pe sarite dar in special ce a scris cosmin,am observat ca esti cam impulsiv si cand esti provocat … raspunzi imediat,asta uneori e bine alte dati nu prea,in schimb am trecut mereu prin lunca si am vazut echipajele de politie acolo,lucru care m-a bucurat,si ii felicit ca macar au inceput o actiune,a mai spus cineva PROBLEMA E LA PROCURORI SI JUDECATORI,EI IS CEI CORUPTI,DEGEABA II ARESTEAZA POLITISTII DACA EI LE DAU DRUMUL,COSMINE DACA POTI CHIAR AS VREA SA DISCUT CU TINE UNA ALTA,NU STIU CUM DAR POATE IMI LASI VREUN ID DE MESS CEVA.

 129. Dan Rotariu said:

  Cosmin lupta contra infractorilor si pare real implicat in a curata de infractionalitate Craiova. Restul craiovenilor care se exprima contra infractorilor asteapta de la Cosmin sa faca el totul, dar mai mult il acuza pe Cosmin de toata inactivitatea Politiei de pana acum. Din pacate Cosmin de maine nu va mai fi Cosmin de astazi dimineata dupa ce a vazut ca el ca politist bine intentionat este luat de cativa cetateni aburiti in deradere. Eu sunt sigur ca toti cei care l-au luat la 3 pazeste pe Cosmin, unul dar nici macar unul nu au chef (ei fiind foarte civici doar pe net) sa fie martori in procese, sa piarda o zi de dimineata pana aseara ca martor in proces, si sa vina familia infractorului la el la usa (in dosar apare adresa martorului) ca sa-l impiedice sa depuna marturie. De aceea justitia le da drumul, nu sunt martori (in general), martorii nu se prezinta sau au fost amenintati de familia sau mafia din care face parte infractorul si atunci declara aiureli in baza carora judecatorii decid eliberarea. Cosmin a muncit?! Foarte bine ca ne-a spus din ceea ce face! Felicitari Cosmin tie si oricarui alt politist care nu a pactizat cu infractorii! Cu certitudine ca prostii scrise aici au fost destule: purificare etnica, organizarea de bande criminale care sa le ia gatul tiganilor (atentie nu infractorilor ci tiganilor). Oricum dupa cum evolueaza lucrurile sunt absolut sigur ca infractorii vor fi stransi cu usa si din doua una: ori merg pe burta si nu ne mai deranjeaza iesind ca paduchii in frunte ori vor avea mai mult de pierdut decat -si inchipuie! Eu unul sunt hotarat sa pun ordine in acest sens, chiar am inclus in PROGRAM acest punct mai mult decat sensibil inclusiv pentru mine care am si acum tricoul rupt de catre un tigan in centrul Craiovei.

 130. fraer said:

  politiciienilor atzi lasat politzia sa ishi faca de cap
  acum urmatzi voi
  apropo cum atzi facut bani in ultimi 15 ani ca macar tzigani au furat din europa voi de la noi de la romini din buzunar cum atzi facuto voi aplicatzi legea pt toata lumea nu doar pt tzigani

 131. cosmin said:

  nu vroiam sa mai npostez, pentru ca nu are rost, oricum Dl. Dan Rotariu, multumesc pentru aprecieri. se vede ca sunteti singurul care stie despre ce e vorba in Craiova si despre implicarea politiei. restul isi dau cu parerea in necunostinta de cauza. daca va simtiti mai bine, injurati politia dar o sa ajungeti la un moment dat sa aveti nevoie si atunic poate o sa va para rau. pana atunci NUMAI BINE!

 132. kaTa said:

  cosmin decat sa apelez la politie mai bine imi fac dreptate singur 😉 sincer . cu voi nu mi`e frica … te bate tiganu si tot tu intri la belea ! se duce de rapa romania asta . MOARTE LA CIORI !

 133. Dan Rotariu said:

  Radical, eu vorbesc prin experienta juristului din slalile de judecata, dvs. spuneti ca spun prostii fara sa spuneti de ce. E o anormalitate sa atacati pe cineva care-si spune parerea fara argumente! Politia poate sa trimita la Parchet o mie de dosare, daca la parchet martorii nu se prezinta sau sunt influentati sau la proces se intampla acelasi lucru cum pot fi condamnati infractorii? Hai dati argumente si nu mai dti in aia care aresteaza ci judecati daca aveti informatii inainte de a o face pe informatul. Militia isi facea treaba pentru ca in 1989 au fost 95 de condamnati definitiv la una suta mii locuitori fata de 1990 cand au fost 160, 1997 cand au fost 496 si 2005 cand au fost 304 condamnati definitiv la una suta de mii de locuitori. Miltia si-a facut cu pricepere treaba, legea si politicul erau factori de sprijin ai militienilor acum situatia s-a schimbat pentru ca suntem condusi de infractori care -si vor face legile in asa fel incat sa nu fie ei condamnati pentru raptul din industrie si agricultura, transporturi sau comert.

 134. hero said:

  Am urmarit cu mare interes desfasurarea dialogului d-voastra pe acest forum si pot spune ca aceasta desbatere este una f. interesanta.Vreau sa-l avizez insa pe dl. Cosmin de faptul ca a uzat un limbaj destul de dur in anumite afiseri ,asta in contextul ca domnia sa ar reprezenta -neoficial -institutia din care spune ca face parte.Doresc sa spun ca….nu toti cei care stam in spatele leptopului sau calculatorului suntem niste mici fricosi cu ochelari cu lentile groase cit fundul de borcan de iaurt….nici nu meritam sa fim tratati ca niste gainari de cartier care am fost prinsi in flagrant.Eu am mai subliniat faptul ca este bine ca majoritatea persoanelor care au acces la net sa-si spuna parerea pt. ca este un pas mic dar sigur spre rezolvarea problemelor . Dl.Cosmin ne invata contrariul….iar d-lui trebuie sa inteleaga ca aceasta actiune se datoreste probabil d-voastra pt. ca…decizia a fost luata la nivel inalt si in secret , ceea ce presupune doua lucruri …..1-Inseamna ca sunt multe persoane cu statut de complici din interiorul acestui aparat,deci de aceea a fost o actiune secreta-sa zicem asa-pt. ca ele sa nu poata informa mai departe complicii…2-Fiind comandata de la Bucuresti,de forurile superioare,inseamna ca a fost un raport facut de baietii inteligenti de la Serviciul de Informatii…..Deci d-voatra de la politia din Craiova nu trebuie sa va inpaunati f. tare.Era de datoria d-voastra dar nu sa facut nimic din proprie initiativa ceea ce denota ca undeva sunt ceva slabiciuni.Serviciul de Informatii are datoria sa informeze despre aceste stari de spirit,cind este vorba de un grup mare de persoane,de probleme etnice sau rasiale….deci dupa parterea mea ,aceasta actiune a fost copmandata ca urmare a unui astfel de raport…poate ma insel…nu contest nici asta..dar.. nu a fost actiunea d-voastra cu siguranta.Marea majoritate a celor ce au afisat aici,isi exprima nemultumirea de rezultatele avute,raportind totul la cite cazuri sau intimplat in ultimul timp.Din toate armele gasite peste jumatate erau cu posesori legali ce detineau permise de port arma .In acest caz intreb eu…cum niste persoane ce nu prezinta mare garantie au ajuns posesori ai unor astfel de permise?Cum nimeni nu poate explica cum de sunt posesori de permise de conducere multe persoane de acelas gen…care nu stiu sa scrie si probabil multe nu au facut nici armata…descinderil e au fost facute ,dupa cum spuneti d-voastra,la domiciliile unor persoanecu probleme….deci cum au obtinut ele aceste permise…Toti,cred eu,care au afisat aici vor sa aibe incredere in institutiile statului dar au dubii tocmai datorita acestor situatii expuse anterior de mine…cred ,eu.

 135. Dan Rotariu said:

  De acord cu hero, dar nici nu trebuie sa dam in oamenii care au suflet, muncesc, si vor sa sprijine eliminarea borfasilor si care aici s-a intitulat cosmin. Adica batem tot caii care trag la caruta! Deci felicitari cosmin ca doresti a curata o parte din cancerul societatii si va mai felicti si pentru ca intr-o mare de oameni infometati de dreptate ati avut curajul sa va dezvaluiti ca lucrati in Politie.

 136. cojmaru said:

  ROMANI ANPUTITI VOI NU AVETI ARME SANTETI MAI CU MINTI VOI SI AN TARA SI AFAR DATI VINA NU MAI PE TIGANI DATIVA AN RAHAT SANTETI GELOSI PE EI CA NU PUTETI SA FACETI SI VOI CE FAC EI SI ASA NU MAI RUPETI COELE LA TIGANI VEDETIVA DE TREBA BAI VIOLATORI DE TRAFE

 137. gogu said:

  heehhehehehehe, cojmare iti intra cosmaru in chur ba ? te trezisi nervos, din ghen ta de gunoi ? haleo, baragladino esti “cojmaru” ca ca tului.

 138. gica said:

  Pacat de efortul politistilor,iar ii elibereaza vre-un judecator penibil…

 139. hero said:

  Baiiiiii Cojmarelule….ce ai nene??…sau umflat muschii pe tine???..daca sau umflat asa tare,eu zic sa fii atent pe unde umblii sa nu te intepi in vreun ac ca te desumflii ca balonul.Stai asa ca imi veni o idee…N-ai vrea sa ma ajuti sa regizez crima perfecta,ca muncesc la treaba asta de citiva ani.uite cum facem….iti dau cu un pic de eter pe la nas dupa care te pun cu gura la stutu unui compresor ….cind faci poc ma opresc…te adun de pe unde te-ai imprastiat …te pun in portbagajul masinii si te duc undeva la tara…..te asez cu caputu linga ventilul de la roata din spate a unui tractor si gata…EU cred ca tine ….ca politistii aia de pe unde esti tu acuma plecat pot fi mai usor pacaliti decit ai nostri.Acuma o sa ma intrebi …tu ce cistigi?=pai ..dupa ce te pun cu gura la compresorul ala ,pt. citeva secunde vei fi cel mai mare cioroi din lume-ca dimensiuni-o sa intri in cartea recordurilor si in istoria multimilenara a poporului tau.Ia gindeste-te….hmmm. …ce zici?Iasa si ceva banuti..bai baiete sa nu adormi pina ce nu citesti tot articolul…da?

 140. DeEA said:

  am observat ca tot timpul sunteti de parere ca tiganii ar trebuii omorati…cine sunteti voi pana la urma sa faceti dreptate…cunosc membrii ai familiei poenaru…de ce tocmai pe ei i’au luat, fiindca au mai multa putere?sunt atatia care au fost trecuti cu vederea…inclusiv romanii nostri care acum profita de o alta stire despre tigani si mai injura si ei putin!!!asa se duce tara de rapa…voi altceva nu mai stiti in afara de injuraturi…stiti doar sa comentati…spuneti ce aves de zis in fata unui tigan…sa va vad cat curaj aveti!nu sunteti in stare sa faceti o propozitie fara o injuratura…va faceti singur de ras,nu ne’au facut tiganii!!!in locul vostru m’as gandi si la romanii care sunt peste hotare si de care se aude zilnic ca au mai omorat sau au mai agresat pe cineva…ciori sunteti voi cu gandirea voastra….urmasii lui HITLER…pe voi as vrea sa va vad morti pe capete…astia care stiti doar sa comentati!!!

 141. victor said:

  constat cu stupoare ca o mare parte din cei care posteaza comentarii sunt niste idioti,ilogici.ne pricepem toti din fata unui calculator,insa nimic nu este atat de simplu pe cat pare….!!daca si noi gandim asa….care vom duce viitorul tarii asteia mai departe………..

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 9 mai 2008

Actualitate

» Peremişti securişti
» Igiena, o specialitate pe cale de dispariţie
» Valiza lui Becali, săltată de DNA
» Robu de la CORA, căutat de lichidatori
» Ambuscadă pe Podul Bucovăţ: Urmărit general prins de poliţiştii craioveni de la Crimă Organizată
» Cupa României – Avancronica finalei CFR Cluj-Unirea Urziceni
» Prins de poliţişti cu telefoanele furate ascunse în şosete

Local

» De bunăvoie şi din suflet…
» Importatorii de medicamente au capitulat
» Horezu, asaltat de maşinile de epocă din Franţa
» Campanie electorală cu scandal
» 689 de societăţi, verificate de poliţişti
» Micii comercianţi din bazare, la control
» Accident de circulaţie la Găneasa
» Arhiva Casei de Pensii, cu un pas în stradă
» Trei magistraţi, suspendaţi de CSM
» Putin a devenit premier
» Nicolicea, criticat pentru naşul Mitrea
» Bulevardul Râului, scufundat şi uitat
» Zilele „Elvira Godeanu“, la cea de-a opta ediţie
» Proiecte la graniţa cu Serbia
» RAAN Mehedinţi, rău-platnic pentru SNLO

Dolj

» Dascălii – în grevă, elevii – la teze
» Medicii, undă verde la policlinicile private
» Cum pot dispărea nou-născuţii
» Doljul, judeţ blindat

Gorj

» Ambulanţă întârziată
» Clubul Investitorilor 01, în Gorj
» Post de poliţie şi centru de instruire, la Rânca

Sport

» Real a umilit-o pe Barcelona
» Duisburg, tot mai aproape de retrogradare
» Lucescu a câştigat Cupa Ucrainei
» Eriksson negociază cu Benfica
» Euro 2008 poate să înceapă
» Piţurcă vrea să-l ia pe Mutu în Turcia
» Chivu, încă un pas spre event

Bani & Afaceri

» Economisirea în valută, fără perspectivă
» Codaşi la protecţie socială
» Wissen Technologies, succes cu importurile
» Frica de carduri

Sanatate

» Tinerii sunt afectaţi de prostatită
» Adolescenţii au în sânge boala sărutului
» Nucul vindecă alergiile

Magazin

» Apariţii editoriale
» Picătura de cunoaştere
» Fereşte-te de radar
» Întreruperi energie electrică
» Bancul zilei
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită

Top