10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSaptamâna 17 - 23 iulie

Saptamâna 17 – 23 iulie

BERBEC


Asigurati-va ca inima dumneavoastra se afla la locul potrivit la inceputul saptamânii, pentru ca s-ar putea sa va treziti intrebându-va ce va poate oferi iubirea, in loc sa va gânditi cât de multa dragoste puteti oferi dumneavoastra. Zilele de miercuri si joi sunt orientate spre viitor, asa ca luati in considerare relatiile de lunga durata, planurile legate de cariera sau viziunea asupra vietii, visati si incepeti sa va traiti visul! Vineri, luati-o mai incet. S-ar putea sa se amâne o intâlnire, asa ca ar fi mai potrivit sa stati in casa. Sâmbata noapte (si toata ziua de duminica!) distractia si flirtul sunt pe primul plan.


TAUR


Planurile si telurile se prefigureaza luni si marti si puterile dumneavoastra interpersonale sunt extraordinare. Asa ca daca va puneti mintea si inima la contributie, e posibil sa faceti progrese mari, pe plan sentimental. Pe la mijlocul saptamânii, caile misterioase ale iubirii va vor parea foarte neclare; va doriti ca totul sa aiba un sens, dar nu va fi asa (nu pe moment, cel putin). Vineri, cu ajutorul prietenilor, veti reusi sa intelegeti lucrurile mai bine. In week-end lucrurile vor decurge din ce in ce mai bine!


GEMENI


Discutati deschis, despre orice, la inceputul saptamânii. Va veti simti mult mai bine dupa aceea. Miercuri si joi, aveti mai multa energie decât de obicei. Faceti progrese vizavi de filozofia dumneavoastra asupra dragostei. Perioada este propice schimbarilor benefice. Vineri si in week-end, fiti atent cum comunicati cu cei dragi. Aveti grija ce fel de mesaje sau e-mail-uri scrieti! Ar fi bine sa le cititi de doua ori, inainte de a le trimite.


RAC


Daca instinctele dumneavoastra de rac ies la iveala luni sau marti, nu va fortati sa iesiti din carapace. Inima dumneavoastra are nevoie de timp pentru a se acomoda, chiar daca, in primul rând, trebuie sa va dati seama despre ce este vorba. La mijlocul saptamânii veti fi iritat de atitudinea partenerului fata de o problema, care dumneavoastra va pare foarte clara. Faceti un efort si incercati sa va detasati, macar pentru un minut, pentru a vedea lucrurile si din alta perspectiva. In week-end, studiul si explorarea vor fi la ordinea zilei.


LEU


Una este sa stiti ce vreti si alta este sa obtineti ceea ce va doriti. Pentru inceput, faceti un impresionant prim pas. Apoi, in faza a doua, fiti sigur ca mândria nu va sta in cale. Apoi, porniti de acolo. S-ar putea sa aveti nevoie de ceva control, pentru a face acest lucru, dar va veti simti nemaipomenit de bine. Emotiile sunt la inaltime vineri si in week-end. Daca v-ati dorit mai multa distractie, acum aveti parte de ea!


FECIOARA


Problemele sentimentale ar trebui sa conteze cel mai mult, luni si marti. Faptul ca nu este inca week-end nu inseamna ca nu puteti sa flirtati la mijlocul saptamânii. S-ar putea sa fie ceva salbatic la inceput, dar ramâneti deschis. Relatiile sentimentale sunt la locul lor vineri si in week-end, dar ar putea sa fie vorba despre orice, ceva pozitiv, negativ, sau ceva misterios. Nu uitati ca atitudinea dumneavoastra joaca un rol important.


BALANTA


Vi se impun anumite limite la inceputul saptamânii, in ceea ce priveste relatiile sentimentale, dar acesta nu este neaparat un lucru rau. Poate ca universul vrea sa va transmita un mesaj. Cautati circumstantele potrivite pentru a putea sa va distrati si sa flirtati, miercuri si joi. Dispuneti de abilitatea de a intelege situatiile si oamenii, asa ca folositi-o. Week-end-ul nu va rezerva surprize pe plan sentimental, dar acest lucru nu inseamna ca nu veti avea parte de tandrete. Fiti multumit cu ceea ce aveti.


SCORPION


Munciti si va intelegeti bine cu cei din jur la inceputul saptamânii, poate pentru ca va exprimati deschis si amuzant. Planurile pe care vi le faceti acum vor avea sorti de izbânda (programati o intâlnire romantica pentru week-end!). Casa si problemele legate de familie va vor preocupa, miercuri si joi. Rezolvati aceste sarcini, pentru ca in acest week-end veti avea multa energie pentru o intâlnire emotionanta.


SAGETATOR


De ce sa o luati pe ocolite când vine vorba de dragoste, când ati putea sa spuneti foarte usor ceea ce simtiti, in stilul dumneavoastra original? Va asteptati sa obtineti rezultate importante in primele patru zile ale saptamânii, iar miercuri si joi sunt zile foarte bune pentru a face cunostinta cu oameni noi. Legaturile de dragoste deja existente se pot adânci, mai ales prin schimbul de idei noi. Lucrurile se schimba vineri, când va va fi foarte greu sa va dati jos din pat, iar sa mai faceti si altceva va fi practic imposibil. Dar pâna sâmbata noapte si duminica, stelele va vor rezerva multe surprize interesante. Bucurati-va de ele!


CAPRICORN


Cu puterea pe care v-o confera astrele luni si marti, puteti sa realizati aproape orice, asa ca de ce sa va concentrati asupra problemelor legate de munca? Incercati sa realizati ceva pe plan sentimental, si veti obtine rezultate nemaipomenite. Chiar daca nu veti incerca veti avea parte de multa atentie. Amânati intâlnirile importante sau planurile sociale pâna joi, vineri sau sâmbata, când veti avea o intuitie si o creativitate deosebite. In aceasta perioada veti face o impresie foarte buna.


VARSATOR


Luni si marti incercati sa va rezolvati problemele personale si sa va odihniti. Miercuri si joi vor fi zile foarte agitate. In acest timp, partenerul este uimit de stralucirea si atractivitatea dumneavoastra si daca nu aveti un partener veti face multe cuceriri. Noaptea de sâmbata este plina de emotii. Sâmbata si duminica veti face descoperiri legate fie de persoana dumneavoastra, fie de o anume persoana sau, pur si simplu, descoperiri despre viata si dragoste.


PESTI


Fie ca apelati la sfatul unei persoane pricepute, fie ca oferiti sfaturi din propria experienta pe plan sentimental, zilele de luni si marti sunt pline de apreciere si de asistenta inteleapta. Empatia dumneavoastra atrage si dragostea infloreste. Daca o anumita dorinta nu se implineste la mijlocul saptamânii, nu intrati in panica. Dupa ziua de joi, astrele va vor oferi puterea si abilitatea de a merge mai departe. De asemenea, in acest week-end aveti capacitatea de a descoperi ceva ce v-a fost ascuns pe plan sentimental.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS