7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMaturatul strazilor, scos la licitatie

Maturatul strazilor, scos la licitatie

Consiliul Local Hunedoara a aprobat concesionarea celui de-al treilea pachet de activitati al Serviciului de Salubritate al Regiei Autonome de Interes Local (RAIL). Activitatile care vor fi scoase la licitatie se refera la maturatul, spalatul cailor publice, intretinerea spatiilor verzi si a parcurilor, curatarea si transportul zapezii de pe caile publice si mentinerea in functiune a acestora pe timp de inghet. Municipalitatea hunedoreana va concesiona aceasta activitate pe o perioada de opt ani.


Documentatia de licitatie va fi pusa la dispozitia celor interesati in schimbul a 30 de milioane de lei, iar garantia de participare la licitatie va fi de 50 de milioane de lei.


Pâna in prezent, municipalitatea a reusit sa concesioneze serviciile de precolectare, colectare, transport si depozitare a reziduurilor solide, cu exceptia deseurilor toxice, periculoase si a celor cu regim special, care a fost adjudecat de o societate din judetul Prahova, Salub SA Ploiesti. Preselectarea si organizarea reciclarii deseurilor au fost concesionate de societatea Proserv Hunedoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS