10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSpre Universitatea Craiova Focsani!

Spre Universitatea Craiova Focsani!

Primarul Vasile Bulucea le-ar fi propus fratilor Mihailescu ca Extensiv sa devina prima echipa a Craiovei si sa joace pe „Ion Oblemenco“

Dupa ce zilele trecute a depus la LFP actele prin care echipa Universitatea sa poata fi mutata la Focsani, Gigi Netoiu este decis sa-i trimita in orasul moldav si pe cei 20 de jucatori despre care spusese ca ar putea ramine la Craiova. „Comandantul“ a dat o raita pina la Focsani pentru a discuta cu oficialitatile locale. De altfel, prin pretul solicitat pe echipa, Netoiu a refuzat practic sa vinda formatia Universitatea. De ce oare? Coincidenta sau nu, Dinamo va juca in campionatul viitor cu echipele care cu o etapa in urma au intilnit-o pe Universitatea. Vorbeste lumea ca tragerea la sorti a meciurilor din noua editie de campionat s-a facut cu usile inchise. Greu de presupus ca Universitatea nu va fi fortata sa faca jocurile dinamovistilor….

In conditiile in care este putin probabil ca Universitatea sa ramina a oltenilor, autoritatile locale se gindesc deja la alte variante. De pilda, primarul Vasile Bulucea le-ar fi propus ieri fratilor Mihailescu ca FC Extensiv sa devina prima echipa a Craiovei si sa joace pe „Ion Oblemenco“ din acest sezon. Se vehiculeaza ideea ca echipa sa-si schimbe denumirea in Stiinta sau FC Craiova si sa fie sustinuta de fratii Mihailescu, consiliul local si consiliul judetean. Evident, obiectivul acestei formatii va fi promovarea in Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS