30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Scurte ştiri

Cu BMW-ul în dormitor
O femeie din Polonia a avut parte de o sperietură pe cinste, după ce s-a trezit cu un BMW parcat exact la ea în dormitor, informează web.orange.co.uk. „Aproape adormisem când am auzit un zgomot puternic, apoi o izbitură. Am sărit din pat şi m-am pomenit cu o maşină în camera mea“, a povestit Maria Chutna, de 53 de ani, protagonista acestui incident neobişnuit. Poliţiştii din Lublin sunt de părere că şoferul BMW-ului conducea cu viteză foarte mare şi a părăsit partea carosabilă, intrând cu autoturismul în casa Mariei. Unul dintre pasagerii din maşină a ajuns la spital cu un picior fracturat şi mai multe tăieturi pe faţă, în timp ce şoferul a părăsit locul accidentului.

Kristin Davis, cea mai sexy din „Totul despre sex“
Actriţa Kristin Davis a fost desemnată cea mai sexy vedetă din serialul „Totul despre sex“, într-un sondaj realizat de compania Pincer. Vedeta serialului, Sarah Jessica Parker, a pierdut, se pare, susţinerea fanilor, care o consideră cea mai puţin atrăgătoare actriţă din serialul ce i-a adus celebritatea. Locul doi în clasament este ocupat de Kim Cattrall, în timp ce medalia de bronz i-a revenit roşcatei Cynthia Nixon.
„Rezultatul este surprinzător şi credem că Sarah Jessica Parker va avea nevoie de mai mult de un cocktail Cosmopolitan pentru a-şi îneca amarul“, a declarat Jonathan Engels, directorul executiv al Pincer.

Scandal pentru un sutien
Mai mulţi chinezi din provincia Guangdong cer închiderea unui mall, după ce conducerea magazinului a organizat un concurs de… deschis sutiene. Potrivit web.orange.co.uk, participanţii la concurs trebuie să deschidă opt sutiene cu o singură mână într-un timp cât mai scurt. Câştigătorul urma să primească un voucher de cumpărături la mallul din Guangzhou. Opt femei îmbrăcate doar cu un sutien şi cu faţa acoperită cu o mască s-au aliniat în faţa concurenţilor, spre amuzamentul, dar şi indignarea cumpărătorilor aflaţi în acel moment în magazin. „Cred că a fost ideea unui bătrân libidinos. Nu înţeleg de ce ar participa cineva la o asemenea competiţie“, a comentat furios Zhang Zhengyi, decis să ceară autorităţilor să închidă magazinul. Purtătorul de cuvânt al mallului Modern Development a luat apărarea organizatorilor, afirmând că acest concurs avea drept obiectiv mediatizarea unei noi colecţii de lenjerie intimă. De menţionat că marea câştigătoare a competiţiei a fost o femeie, care a reuşit să deschidă opt sutiene în doar 21 de secunde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU