30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Scurte ştiri

Andra cântă iar în familie
După ce, de curând, s-a bucurat de cea mai mediatizată nuntă a anului, Andra revine în atenţia fanilor cu un nou material discografic. Ea şi fratele ei, Săndel Mihai, se află la al doilea album de muzică populară, ce va fi lansat pe piaţă luna aceasta. Materialul se intitulează „Album de familie“, iar alături de cei doi fraţi, pe album cântă şi Aurora Mihai, soţia lui Săndel. „Album de familie“ conţine 16 piese tradiţionale româneşti, atât melodii cântate de cei doi fraţi împreună cu Aurora Mihai, precum „Mă mândresc că sunt român“ şi „Frunză verde de susai“, cât şi piese cântate individual. Primul album de muzică populară al Andrei şi al lui Săndel Mihai, „De la frate la soră“, a fost cel mai vândut album al anului trecut, în peste 60.000 de exemplare.  

„Septembrie, luni“, melodia toamnei 2008

„Septembrie, luni“, cea mai proaspătă piesă a lui Horia Brenciu, a intrat deja în „Europa Top Hit“ la Radio Europa FM, la doar două săptămâni de la lansare. Topul prezintă cele mai bune 30 de piese ale momentului, iar „Septembrie, luni“ este fără îndoială melodia acestei toamne, atât pentru mesajul pe care îl transmite, cât şi pentru linia melodică extrem de melancolică. Piesa reprezintă cel de-al treilea extras pe single de pe albumul „35“, material discografic care se află deja la a cincea reeditare.

DVD unplugged marca Byron
Trupa Byron îşi va lansa la începutul lunii noiembrie primul DVD unplugged din România, „Acoustic Drama“. Materialul conţine 13 piese, iar ca bonus – galeria foto a videoclipului „Blow up my tears“ şi cadre din spatele scenei, de fapt, 80 de minute de muzică de cea mai bună calitate în care s-a respectat cu stricteţe definiţia unplugged-ului: şapte chitare, banjo, mandolină, cajon, contrabas, bass acustic, cvartet de coarde şi pian. Evenimentul se va bucura şi de un concert, care va deschide seria unor spectacole în toată ţara, în care invitaţi speciali vor fi Alexandru Andrieş şi Paula Seling, prezenţi de altfel şi pe DVD-ul înregistrat în Bastionul Măcelarilor din Târgu Mureş.

Connect-R nu mai concertează cu Alex
Invitat în cadrul unei emisiuni radio, Connect-R a divulgat motivul pentru care nu mai susţine concerte alături de Alex. Supăraţi pentru că lumea îi considera trupă şi nu câştigau cât trebuia, cei doi au decis să nu mai susţină concerte împreună. „Am ales ca fiecare dintre noi să meargă pe drumul lui. La un moment dat, toată lumea credea că preţul nostru era de trupă şi ne plăteau mult mai puţin. Nu suntem supăraţi, am rămas prieteni. Acum filmez primul meu videoclip, doar al meu! Mă înţeleg foarte bine cu mine şi vreau să continuu aşa!“, a declarat Connect-R.

Mugur Mihăescu, un tată emoţionat
Miile de ore petrecute în faţa camerelor de filmat, sutele de emisiuni în care a fost invitat, zecile de show-uri pe scenă, experienţa de 20 de ani de actorie nu l-au împiedicat pe Mugur Mihăescu să fie peste măsură de emoţionat pe 15 septembrie, când şi-a dus fetiţa la şcoală. Vedetea de la Kanal D a însoţit-o pe Ivona la deschiderea anului şcolar, la noul liceu la care aceasta s-a înscris. Păşind într-o nouă etapă a vieţii ei, Ivona, proaspăt intrată în clasa a cincea, a decis împreună cu părinţii ei ca în această vară să schimbe şcoala. Astfel, în urma unor examene ea a reuşit să intre în clasa a cincea la Liceul Bilingv. Emoţiile au fost cu greu stăpânite şi de o parte, şi de cealaltă. „Am fost doar un tată emoţionat care a stat alături de fiica lui la deschiderea anului şcolar“, a declarat vedeta de la Kanal D, Mugur Mihăescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS