13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRazie de proporţii în trafic

Razie de proporţii în trafic

Mai multe echipaje de la Rutieră, dar şi poliţişti de la ordine publică şi investigaţii criminale au organizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o razie pe străzile din Craiova. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, au fost vizaţi, în principal, şoferii care se urcă băuţi la volan şi provoacă accidente de circulaţie. În total, au ieşit pe străzi 60 de poliţişti, care au amplasat 22 de filtre pe principalele străzi în  Craiova.
Oamenii legii au oprit în trafic şi controlat aproximativ 1.000 de vehicule şi au legitimat 1.132 de persoane, fiind constatate 229 de contravenţii pentru care au dat amenzi în valoare totală de 116.030 de lei. Poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere, dintre care zece pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi au retras cinci certificate de înmatriculare. 

Poliţiştii doljeni l-au dat ca exemplu pe Florian Munteanu, de 22 de ani, din Craiova, care conducea un WV Golf pe bulevardul Dacia, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, pe strada Fraţii Goleşti din Craiova, în zona unui magazin, poliţiştii l-au depistat pe Silviu Băzăvan, de 22 de ani, din localitate, care se afla la volanul unui BMWşi, prin turarea motorului, a tulburat ordinea şi liniştea publică. Acesta a fost sancţionat cu o amendă de 200 de lei. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS