22.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat rănit de o locomotivă

Bărbat rănit de o locomotivă

Un bărbat de 67 de ani a fost rănit ieri, în urma unui accident feroviar, după ce a trecut prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Un bărbat de 67 de ani a ajuns ieri la spital după ce a fost rănit în urma unui accident feroviar. Evenimentul s-a produs la ieşire din staţia CFR Slatina, în dreptul depozitului Mihai Trade. Locomotiva circula din direcţia Slatina către Piatra Olt. Nicolae Prodan a încercat să traverseze linia de cale ferată prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost acroşat de locomotivă. Martorii spun că mecanicul a claxonat şi a frânat pentru a evita incidentul, însă nu a putut opri locomotiva la timp, deşi nu avea viteză mare. Bătrânul a avut noroc pentru că în urma impactului a fost aruncat în afara terasamentului căii ferate.

Bărbatul are politraumatism

La locul evenimentului au ajuns un echipaj de prim ajutor şi o ambulanţă. Victima a fost transportată la spital. Potrivit purtătorului de cuvânt de la Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, bărbatul are politraumatism. „Bărbatul are un politraumatism în urma unui accident feroviar“, a declarat medicul Romeo Stănculescu, purtătorul de cuvânt al SJU Slatina. La locul incidentului au sosit şi poliţiştii TF, care au făcut cercetări. „În jurul orei 12.00, locomotiva unui tren de marfă a accidentat un bărbat. Acesta a vrut să traverseze linia de cale ferată prin loc nepermis şi a fost lovit de locomotivă. Bărbatul a fost aruncat în afara terasamentului căii ferate. El a fost transportat la spital“, a declarat agent-şef Ilie Constantin, de la Poliţia Transporturi Feroviare Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU