30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrefectul de Dolj, prădat de Ziua Femeii

Prefectul de Dolj, prădat de Ziua Femeii

Ziua de 8 Martie nu i-a priit prefectului de Dolj, Silviu Dumitru. Prezent la o petrecere de Ziua Femeii împreună cu familia, acestuia i-a fost furat telefonul mobil chiar din locul unde servea masa. Incidentul nu a trecut neobservat. Fiul lui Dumitru ar fi avut o altercaţie cu unul dintre angajaţii localului şi chiar l-ar fi lovit cu pumnul în gură, după cum spune, într-un mesaj trimis pe adresa GdS, o persoană care lucrează la restaurantul hotelului Europeca.

„La un moment dat, în jurul orei 2.30, prefectul reclamă furtul telefonului mobil. Îl convoacă de urgenţă pe patronul restaurantului, explicând în gura mare că are numere importante, că angajaţii restaurantului sunt nişte hoţi etc. Patronul reuneşte o şedinţă de urgenţă cu tot personalul, controlându-ne în legătură cu telefonul respectiv. În acel moment, domnul prefect îşi aminteşte că un coleg a plecat până acasă şi îl învinuieşte că i-ar fi furat telefonul. În momentul reîntoarcerii acestuia, fiul domnului prefect Dumitru se năpusteşte asupra angajatului şi îi cară câţiva pumni în gură, asistat îndeaproape de tatăl şi mama sa“, se arată în sesizarea primită pe adresa GdS.

Patronul restaurantului, Nicolae Peca, a confirmat că prefectului i-a dispărut telefonul, dar a spus că nu a fost vorba despre nici un act de violenţă. „Pentru noi este un lucru grav să-i dispară telefonul. Lui (prefectului – n.r) nu îi era de aparat, ci de numerele de telefon din agendă. Am discutat civilizat, a fost calm. Nu ştiu dacă fiul lui a lovit pe cineva, pentru că eu căutam telefonul prin maşină. Am crezut că poate îi căzuse printre scaune. Am auzit că a fost o altercaţie, am vorbit şi cu angajatul meu şi mi-a spus că nu l-a lovit nimeni“, a precizat Nicolae Peca. Telefoanele prefectului Silviu Dumitru erau închise ieri.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII