10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei morţi în drum spre spital

Trei morţi în drum spre spital

Bunicul, bunica şi nepoţica lor şi-au pierdut viaţa vineri, în urma unui grav accident rutier produs din cauza poleiului în localitatea Călui, din judeţul Olt.
Soţii Ion şi Elisabeta Ciocotoi, de 45, respectiv 44 de ani, din localitatea Iancu Jianu, judeţul Olt, au plecat vineri dimineaţă la drum cu maşina, către Craiova, însoţiţi de nepoţica lor, Ionela Curcuianu, de şase ani. Bunicii o duceau pe fetiţă la Spitalul de Urgenţă din Craiova, pentru a fi supusă unui control medical. Pe raza comunei Călui, şoferul Ion Ciocotoi a pierdut controlul maşinii din cauza poleiului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară condusă regulamentar de un vâlcean, potrivit purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, subcomisar Claudia Radu.
Pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare, însă, în ciuda eforturilor medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt şi ale echipei de descarcerare, cele trei victime nu au mai putut fi salvate. Bunica şi nepoata au decedat pe loc, iar bunicul a murit câteva ore mai târziu, la Spitalul de Urgenţă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII