19.2 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalContrabandist recidivist

Contrabandist recidivist

Un craiovean a fost prins vineri de jandarmi, pentru a doua oară în două săptămâni, în timp ce încerca să comercializeze ţigări de contrabandă. Un echipaj al Grupării de Jandarmi Mobile Craiova l-a surprins vineri, în zona pieţei din Craioviţa Nouă, pe craioveanul George Ciocănescu, al cărui Cielo era plin cu ţigări fără timbru. Atât în portbagaj, cât şi în habitaclu, Ciocănescu avea 550 de pachete cu ţigări fără timbru, în valoare de peste 20.000 de lei, a căror provenienţă n-a putut-o justifica. Jandarmii i-au confiscat toate ţigările de contrabandă şi, totodată, l-au „premiat“ cu o amendă de 1.500 de lei.

George Ciocănescu mai fusese prins, cu circa două săptămâni în urmă, cu două maşini burduşite cu ţigări de contrabandă, în urma unei operaţiuni derulate de Garda Financiară şi de jandarmii de la Gruparea Mobilă Craiova. Şi atunci i-au fost confiscate ţigările, aplicându-i-se o amendă de 10.000 de lei.

Ciocănescu nu vrea niciodată să divulge oamenilor legii de unde obţine marfa de contrabandă. De fiecare dată când este prins cu ţigări fără timbru, el susţine că le-a găsit după ce „au căzut dintr-un tir“.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU