29.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalBalul Balurilor a incheiat stagiunea de petreceri

Balul Balurilor a incheiat stagiunea de petreceri

„Balul Balurilor 2006“ a fost ultima petrecere incendiara inainte de sesiune. Miercuri s-a ales cea mai frumoasa „boboaca“ din Craiova, iar baietii de la Directia 5 au incheiat o seara memorabila. Urmeaza examenele.


Agitatie mare, miercuri seara, in fata sediului Casei de Cultura a Studentilor, unde urma sa se desfasoare „Balul Balurilor“, eveniment ajuns la cea de-a treia editie si organizat de Conventia Organizatiilor Studentesti Craiova si Forumul ONG-urilor. Seara a debutat cu o demonstratie de dans, sustinuta de Academic Majestic, trupa de cabaret a Casei de Cultura a Studentilor din Ploiesti. A urmat defilarea celor 16 „boboace“ care se intreceau pentru titlul de „Miss Balul Balurilor 2006“. Spectacolul a continuat cu o avalansa de surprize. O studenta din public a parasit petrecerea cu un look nou, dupa ce a primit cadou o tunsoare, in timp ce alti spectatori au câstigat tricouri, sepci, doze de bere sau tratamente cosmetice. Manechinele de la One Models au desfatat apoi privirile spectatorilor cu o colectie de sezon, aplaudata la scena deschisa de cei prezenti.


ISE va reprezenta Craiova la Miss Unifest


Juriul a avut o sarcina destul de dificila pentru ca multe dintre cele 16 concurente purtau deja titlul de „Miss“ a facultatii unde studiaza. Dupa patru probe (defilare in tinuta de zi, sport, seara si intrebarea de cultura generala), câstigatoare a iesit Elena Badita, studenta la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, care in toamna pierduse titlul de „Miss ISE“.


„Erau fete mult mai frumoase, dar am avut incredere in mine si tot timpul am mers cu gândul ca o sa fiu prima. Ma bucur ca am câstigat, dar nu ma simt mai frumoasa sau mai inteligenta decât alte fete“, a declarat imediat dupa concurs Elena Badita, dând dovada de modestie. Ea va reprezenta Universitatea din Craiova la Miss Unifest, unde se va lupta pentru titlul de cea mai frumoasa studenta din România. Locul II a fost câstigat tot de o studenta de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Nadia Grozav, iar pe locul trei s-a clasat Letitia Gidea, de la Facultatea de Automatica si Calculatoare.


Directia 5 a avut priza la oltence


In jurul orei 23.00, pe scena a urcat trupa Directia 5 si a fost rândul fetelor sa-i aplaude pe Cristi Enache – voce, Marian Ionescu – chitara bas, Nicu Damalan – chitara si Marius Keseri – tobe.


Nici unul dintre baietii prezenti la acest spectacol nu a reusit sa-si bea linistit doza de bere pentru ca a trebuit sa danseze mai tot timpul cu partenera pe cele mai cunoscute melodii din repertoriul formatiei („Daca ai sti“, „Superstar“, „Si ce daca“ etc.), dar si pe hiturile de pe ultimul album intitulat „Ambiental“.


„Ne face placere sa concertam in Craiova, publicul de aici este minunat. Sper sa ne mai invitati cât de curând“, a spus Nicu Damalan, chitaristul formatiei Directia 5.


„Pune-te in locul lor!“


Studentii nu au uitat de persoanele care au avut de suferit de pe urma inundatiilor. Spectacolul „Balul Balurilor 2006“ s-a desfasurat sub sloganul „Pune-te in locul lor!“ si a avut ca scop strângerea de fonduri pentru sinistrati. Astfel, toti cei care participat la eveniment au avut posibilitatea sa faca o donatie pentru cei ramasi fara locuinte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS