19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Scurte ştiri

Marion Cotillard, cel mai bine plătită actriţă franceză

Marion Cotillard este actriţa cel mai bine plătită din cinematografia franceză în 2010, informează cotidianul Bild. Vedeta a obţinut anul trecut venituri de 2,35 milioane de euro. Pe locul doi în clasamentul realizat de revista Le Figaro se află Jean Dujardin, cu 2,3 milioane de euro, în timp ce locul trei este ocupat de actorul Kad Merad, cu venituri de 2,25 milioane de euro.
Clasamentul a fost întocmit pe baza unui „recensământ al actorilor care au jucat în cel puţin un lungmetraj lansat în sălile de cinematograf în anul 2010 şi analizând peste 300 de contracte“.

Kevin Costner, tatăl lui Superman

Kevin Costner are şanse mari să facă parte din distribuţia peliculei „Superman: Man of Steel“, informează tgcom.it. Actorul ar urma să interpreteze rolul lui Jonathan Kent, tatăl pământean al lui Superman. Potrivit sursei citate, acţiunea filmului se va petrece mai ales în oraşul de baştină al lui Superman, Smallville, unde supereroul locuieşte alături de familia adoptivă şi unde îşi face primii prieteni: Chloe Sullivan, Lana Lang şi Pete Ross.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS