19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAuto Class va pregăti forţă de muncă în industria auto

Auto Class va pregăti forţă de muncă în industria auto

Dacă vrei să te dezvolți în meserii precum cea de mecanic auto, atunci trebuie să fii la curent cu învățământul profesional dual, care îți poate oferi o specializare pentru viitorul job. Formă de organizare a învățământului profesional organizat exclusiv la cererea agenților economici care devin furnizori de formare profesională, parteneri de practică și potenţiali angajatori ai absolvenților, Școala Profesională în Sistem Dual reprezintă o alternativă de excelenţă pentru formarea profesională a absolvenților de clasa a VIII –a cu vârsta până la 26 de ani.
Auto Class SRL, cu sediul în Craiova, este una dintre companiile care se va implica din 2019 în această formă de învăţământ şi va pregăti forţă de muncă în industria auto. Compania Auto Class SRL va asigura bursă profesională, transport şi echipamente de protecție pentru elevii şcolarizaţi şi va participa activ la formarea tinerilor (atât din punct de vedere al abilităților și cunoştințelor tehnice, cât și din punct de vedere al culturii organizaționale). Auto Class SRL se va implica în tot ce înseamnă școlarizarea ta, îți va asigura practica și, în plus, îți va oferi și o bursă. Iar avantajul tău este că vei lucra exact acolo unde vei face practica de specialitate. Cât despre condiţiile de lucru, acestea sunt la standarde europene. Auto Class pune la dispoziţia clienţilor şase posturi de lucru MECANICĂ, GEOMETRIE ROŢI (3D) şi STAŢIE I.T.P., unde lucrează o echipă de specialişti cu multă experienţă în service multimarcă. Spaţiul de mecanică este dotat cu şase elevatoare. Specialiştii Auto Class SRL verifică eficacitatea frânei şi amortizoarelor şi fac diagnoza computerizată cu aparatură de ultimă generaţie. Lucrând sub deviza „La noi găsiţi originalul!”, echipa Auto Class SRL pune accent pe creşterea satisfacţiei clienţilor, furnizorii companiei fiind cei mai de seamă producători mondiali de anvelope (GOODYEAR-DUNLOP ROMANIA; MICHELIN ROMANIA), lubrifianţi (CASTROL ROMANIA; REPSOL ROMANIA) şi piese auto.
Auto Class asigură asistenţă tehnică rutieră specializată non-stop cu o capacitate de tractare până la 3,5 tone şi răspunde prompt solicitărilor venite atât din România, cât şi din Europa.
Datorită dotărilor de ultimă generaţie şi personalului specializat se pot executa toate operaţiunile de mecanică, reparaţii motoare, reparaţii cutii viteză, teste de frânare, teste amortizoare , diagnoza computerizată. Auto Class execută reparaţii complete pentru autoturisme, autoutilitare şi autovehicule 4×4.
Auto Class, din localitatea CÂRCEA, str. AEROPORTULUI (spate METRO), îţi va oferi şansa de a lucra alături de profesioniţi şi de a deveni unul dintre ei!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS