20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajE-TWOW a lansat Booster V și a deschis un nou showroom în Craiova

E-TWOW a lansat Booster V și a deschis un nou showroom în Craiova

E-TWOW a lansat recent cel mai puternic Booster construit vreodată. Noua trotinetă electrică încorporează tehnologii de ultima generație și încununează cei cinci ani de inovație ai companiei E-TWOW pe piața vehiculelor electrice de transport urban. Cu această ocazie, compania românească a deschis și două showroom-uri noi, unul în București și altul în Craiova. Noile showroomuri expun întreaga gamă de vehicule electrice menite să faciliteze mobilitatea urbană.

Soluția perfectă de mobilitate urbană

Compania românească producătoare de trotinete și biciclete electrice a împlinit recent cinci ani de inovație în industria vehiculelor electrice. Evenimentul a coincis cu lansarea noului vehicul electric revoluționar, Booster V. Deschiderea noilor showroomuri a fost un pas necesar pentru companie, pentru a putea răspunde dorinței clienților de a interacționa mai mult cu vehiculele electrice.
În contextul traficului insuportabil din orașele mari, tot mai multe persoane caută alternative rapide, ieftine și confortabile de deplasare în oraș, iar noul showroom aduce în atenția craiovenilor soluția perfectă de mobilitate urbană. Trotinetele electrice sunt ideale pentru cei care vor să renunțe la mașină datorită timpului pierdut în trafic sau al costului ridicat de transport.
Showroomul din Craiova este situat pe Calea București, nr. 21, bl 15A, și este deschis de luni până vineri, între orele 10.00 și 19.00, și sâmbătă de la 11.00 la 15.00. În cadrul noului showroom, clienții găsesc produse care se pot adapta nevoilor de mobilitate ale fiecărui individ și totodată beneficiază și de consultanță specializată pentru a alege vehiculul care li se potrivește cel mai bine.
În cadrul noului showroom din Craiova, clienții vor avea posibilitatea să testeze și să achiziționeze orice model de trotinetă sau bicicletă electrică produs de E-TWOW. Pentru a sărbători deschiderea noilor showroomuri, E-TWOW va răsplăti clienții cu un accesoriu cadou (mâner de transport) și o reducere de 300 de lei care se aplică la achiziția oricărei trotinete sau biciclete electrice. Pentru a beneficia de reducere, clienții nu trebuie decât să își facă un selfie în showroom și să îl posteze pe Facebook cu descrierea #etwowshowroom.

Parteneriat de succes cu MILAN Academy

Întrucât E-TWOW este sponsorul principal al școlii de fotbal MILAN Academy de la Mischii, showroomul din Craiova va avea în viitor și un spațiu dedicat clubului de fotbal AC MILAN, de unde suporterii vor putea să își achiziționeze echipamente și mingi cu sigla clubului lor preferat. Școala de fotbal Milan Academy a fost înființată în urmă cu un an, cu sprijinul companiei E-TWOW și în colaborare cu prestigiosul club Italian AC MILAN. Înscrierile la școală sunt în plină desfășurare, iar juniorii talentați sunt așteptați să facă primul pas spre o carieră de success în fotbal. Cei interesați se pot înscrie atât în showroomul
E-TWOW, cât și pe site-ul școlii de fotbal milanacademy.ro. În prezent, școala este una dintre cele mai moderne baze sportive din țară și antrenează peste o sută de tineri talentați din Oltenia, iar toate acestea nu ar fi fost posibile fără sprijinul necondiționat al companiei E-TWOW, care a crezut de la început în acest proiect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS