20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajAlătură-te echipei TEAM MONTAGE!

Alătură-te echipei TEAM MONTAGE!

Fondată în 2009 pentru a oferi soluţii privind calitatea în industria producătoare, compania TEAM MONTAGE a atins o creştere durabilă – bazată pe serviciile sale de înaltă calitate şi experienţă în domeniul de activitate.
Datorită experienţei extinse obţinute în industria auto, compania are o reputaţie foarte bună în servicii privind calitatea.
Cu o capacitate de producție actuală de aproximativ 150 t/lună, compania TEAM MONTAGE are propriile ateliere în Craiova, unde toate componentele sunt fabricate și preasamblate înainte de a fi livrate în locația beneficiarului. Produsele TEAM MONTAGE îmbină atât aspectul, cât și garanția rezistenței în timp, datorită gradului ridicat de finisaj obținut în sectorul de vopsire, unde pot fi vopsite piese cu orice configurație și dimensiune. Calitatea serviciilor prestate este asigurată de parteneriatele solide cu cele mai importante companii românești și străine din domeniu și este confirmată şi de certificatele de calitate obținute şi reînnoite periodic de către TEAM MONTAGE. „Proiectăm, fabricăm, livrăm și instalăm structuri metalice și componente de montaj atât pentru obiective din ţara noastră, cât şi pentru companii din străinătate. Am executat lucrări pentru companii din Germania, Belgia, Anglia şi Spania, iar printre lucrările de referinţă se află şi Baza Militară de la Deveselu“, a spus Bogdan Martin, manager achiziţii la TEAM MONTAGE.
Compania a reuşit să se dezvolte continuu, ajungând astăzi o firmă de construcţii apreciată, într-un domeniu în care calitatea şi promptitudinea sunt atribute esenţiale, deoarece răspunde cu profesionalism la cerinţele tot mai diversificate ale clienţilor săi şi este în măsură să găsească soluţiile cele mai bune, de la proiectare până la execuţia la cheie a obiectivelor.
TEAM MONTAGE se află într-un permanent proces de perfecţionare, având totodată grijă ca personalul propriu să fie foarte bine motivat şi să aibă un nivel ridicat al conduitei profesionale, al comportamentului, dezvoltând în acelaşi timp relaţii de colaborare corecte şi trainice cu partenerii săi arhitecţi, ingineri de structuri, designeri, furnizori şi producători de materiale de construcţii.
Obiectivul de bază al companiei este de a oferi servicii de înaltă calitate în vederea asigurării conformităţii cu cerinţele clientului, cu cerinţele legale şi reglementările aplicabile, precum şi de a creşte satisfacţia clientului.
Societatea este certificată ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 3834-2, CE 1090-1, pentru activităţi de construcţii industriale, structuri de rezistenţă, montaj panouri sandwich, fiind preocupată de implementarea standardelelor internaţionale. Specialiştii în domeniu asigură proiectarea şi implementarea unui sistem de management al calităţii, mediului şi al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale în activitatea desfăşurată.
Sistemul de management implementat ajută compania să aibă o organizare internă eficientă, cu proceduri de lucru clar definite, rolul acestora fiind creşterea calităţii muncii şi implicit satisfacerea cerinţelor beneficiarilor companiei.
Şi pentru că un management puternic este cheia pentru succesul fiecărui proiect, TEAM MONTAGE are un nucleu format dintr-o echipă ce își concentrează toate eforturile să ofere soluții adecvate pentru clienţi. Dezvoltarea companiei implică însă mărirea numărului de angajaţi. „Vrem să creştem producţia, iar pentru acest lucru avem nevoie de oameni calificaţi. Căutăm în special lăcătuşi şi sudori”, a afirmat Alin Netea, director tehnic în cadrul companiei.
Dacă doreşti să te alături echipei TEAM MONTAGE şi să lucrezi alături de profesionişti într-un atelier nou, dotat cu echipamente de ultimă generaţie, trimite CV-ul tău pe adresa de email [email protected]. Informaţii suplimentare poţi obţine la numerele de telefon 0721.296.387 şi 0737.029.481.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS