Gifty – ajutorul tău în alegerea cadoului perfect

Autori


V-ați imaginat vreodată cum ar fi dacă ați primi tot ce va doriți utilizând o simplă aplicație? Ei bine, Gifty este o aplicație web gratuită care vă ajută să creaţi lista cadourilor dorite pentru fiecare eveniment organizat. Poate fi petrecerea pentru ziua de naștere, sosirea lui Moș Crăciun, ziua căsătoriei, a botezului, mutarea într-o casă nouă, un simplu wishlist sau, de ce nu, și baby shower, un concept încă nou în România, pe care echipa Gifty vrea îl facă cunoscut. Practic, aplicaţia Gifty îi ajută pe cei dragi să vă ofere cadourile potrivite. Utilizarea acestei aplicaţii presupune să urmaţi doar patru paşi simpli. În primul rând, trebuie să vă creaţi un cont pe gifty.ro, apoi să adăugaţi evenimentul pe care vreţi să îl organizaţi. Evenimentele pot fi publice, private sau distribuite numai anumitor prieteni. Al treilea pas este să adăugaţi cadourile dorite pentru fiecare eveniment, iar în cele din urmă trebuie să distribuiţi evenimentul invitaţilor dumneavoastră prin trimiterea link-ului generat de aplicaţie.
Farmecul Gifty constă în faptul că, pe de o parte, vă ajută pe dumneavoastră, persoana care organizează un eveniment, să primiţi cadourile pe care vi le doriți și, pe de altă parte, îi ajută pe invitați să facă alegerea potrivită, reducând timpul pe care l-ar pierde în căutarea unui cadou.
Să luăm că exemplu petrecerea organizată înainte de nașterea unui copil, la care sunt aduse cadourile necesare îngrijirii și creșterii acestuia. Cu toţii știm că mămicile doresc anumite produse. Cu ajutorul aplicației Gifty este mai ușor să își comunice dorințele, iar invitaţii să darul cadoul potrivit.
Căsătoria este un alt moment important și, nu de puţine ori, cadourile primite se repetă, unele nefiind chiar ceea ce tinerii își doresc la început de drum. Accesând o listă creată de ei, puteţi achiziționa un lucru util și care îi va face fericiţi. Începând din noiembrie, echipa Gifty a creat o comunitate pe Facebook, unde sunt postate articole cu idei de cadouri, numeroase discuții, cu atât mai mult cu cât perioada pe care o traversăm este dedicată acestor activităţi.
Misiunea Gifty este aceea de a face experienţa cumpărării cadourilor amuzantă din nou! Tehnologiile utilizate pentru realizarea aplicaţiei Gifty sunt Angular 4, Firebase cu implementarea Firestore, acestea fiind tehnologii în Cloud.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 ianuarie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Este o perioadă în care este de aşteptat să nu fiţi tot timpul pe aceeaşi lungime de undă cu rudele apropiate, în special cu copiii, ceea ce vă va îngrijora profund. Nu este nevoie să faceţi eforturi disperate pentru

Sumarul ediției de vineri, 19 ianuarie 2018

Publireportaj

» Anunţ de începere implementare proiect „Dotarea cu echipamente noi şi eco-eficiente pentru extinderea activitaţii” POR 2.1A Microintreprinderi

Local

» Comuna Şovarna, o frumuseţe care se stinge
» Minore dispărute de acasă, depistate de poliţiştii vâlceni
» Cercetări în Vâlcea şi Olt într-un dosar de evaziune fiscală
» Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală
» Continuă loteria bonurilor fiscale
» Declarația 600 se depune până pe 31 ianuarie
» Se interzic pungile de plastic
» Slatina, în sărbătoare

Dolj

» Două măsuri de finanţare din PNDR 2020, active pentru fermieri
» Crima de la Jiu, pe masa judecătorilor
» CEO cârpește iarna ce putea repara vara
» Una dintre semifinalele Eurovision România, organizată în Bănie
» OCPI Dolj, la loc comanda în scandalul artificiilor cu terenuri
» Întreruperi energie electrică de luni

Gorj

» Viscolul şi ninsorile au făcut prăpăd în judeţul Gorj
» Ministrul educației vine la Târgu Jiu pentru a soluţiona scandalul sporului de calculator
» ISU Gorj are autospeciale vechi de peste 30 de ani
» Modernizarea Căii Eroilor costă 25 de milioane de euro

Sport

» Pascu: E un nou început pentru această echipă
» Alb-albaștrii își măsoară forțele cu Lechia Gdansk

Sanatate

» Pană de curent? Spitalele trebuie să fie dotate cu generator!
» Anca Constantinescu, comoară pentru mii de pacienţi

Educatie

» ISJ Dolj: „Deficitul bugetar al școlilor trebuie redus!“
» Craiova, gazdă a trei olimpiade școlare naționale

Magazin

» Horoscopul de weekend
» Zona zoster apare dacă ai imunitate scăzută
» Reţeta de weekend – Chec cu afine și iaurt
» Bancul zilei

Top