14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Summer Books & Water Library


Vineri, 11 august, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ a lansat proiectul Summer Books & Water Library, o inițiativă prin care craiovenii și toți cei care vor alege Water Park-ul din Craiova pentru activități recreative vor dispune de posibilitatea de a consulta și lectura cărți în aer liber. Deschiderea  oficială a complexului acvatic, sâmbătă, 12 august, a coincis cu inaugurarea celui mai nou și inedit spațiu de lectură din localitate.
Ideea inaugurării primului parc acvatic din Craiova, cel mai mare complex de agrement și divertisment de profil din Oltenia, a reprezentat un nou prilej pe care bibliotecarii au înțeles să-l exploateze în folosul cetățenilor. Cum noul punct de atracție din Craiova își va desfășura activitatea neîntrerupt, indiferent de anotimp, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ a montat și a înzestrat cu cărți mai multe rafturi atât în zona deschisă a parcului acvatic, cât și în spațiul închis. Practic, toți cei care vor ajunge la Water Park vor avea posibilitatea de a include în rândul activităților de recreere și lectura. Peste 1.000 de cărți au fost destinate proiectului Summer Books & Water Library.
La fel ca și în cazul proiectelor Biblioteca Stradală, Flying books sau Books on tracks,  Summer Books & Water Library nu presupune nici o formalitate în măsură să le creeze dificultăți cetățenilor. Cu alte cuvinte, toți cei care vor intra în incinta complexului de agrement vor avea posibilitatea de a împrumuta și lectura cărțile disponibile, păstrându-se și pentru acest proiect îndemnul pe care bibliotecarii l-au adresat de fiecare dată: citiți, răsfoiți și îmbogățiți constant colecția de cărți!
Proiectul Summer books & Water Library se desfășoară pe perioadă nelimitată și va fi completat în permanență cu cărți și diferite alte materiale de lectură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS