8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajZece ani de siguranţă cu Autokappa

Zece ani de siguranţă cu Autokappa


Autokappa, partenerul tău de drum lung, aniversează luna aceasta zece ani de service. Si pentru ca ține la siguranța ta, Autokappa organizează PitStop în Craiova, o sesiune de verificări gratuite amortizoarelor, sistemului de frânare, lichidelor, sistemului de iluminare, anvelopelor, împreună cu o diagnoză computerizată a mașinii tale. Fă un PitStop pentru siguranța ta, sâmbătă, 10 iunie, între orele 9.00 – 18.00, în parcarea Selgros. Pe lângă verificarea gratuită a maşinii tale, vei avea parte şi de alte surprize în cadrul unei tombole cu premii. Campania se adresează autovehiculelor cu o vechime de maximum zece ani.
AutoKappa înseamnă performanţă prin servicii de calitate, rapiditate în diagnosticarea şi rezolvarea problemelor tehnice, precum şi accesibilitate la o gamă variată de produse la preţuri imbatabile. La Autokappa găsești un atelier de cutii automate, un service auto și piese originale BMW.
Este o reţetă de succes dezvoltată de compania auto şi în relaţia cu partenerii săi: Ak BMW, Ak Atelier şi Auto Check Center.
Descoperă ofertele Autokappa în cele două locații ale service-ului: AutoKappa Center (Centura) și AutoKappa Bariera Vâlcii sau on-line pe autokappa.ro.
Pentru informaţii şi programări vă stau la dispoziţie centrele din str. Bariera Vâlcii, nr. 58, telefon: 0733 939 852 şi str. G-ral Ştefan Ispas, nr. 96A, telefon 0733 939 851. On-line puteţi consulta permanent ofertele AutoKappa pe paginile web: www.autokappa.ro, www.bmwcraiova.ro, www.ateliercutiiautomate.ro şi pe facebook: AutoKappa şi BMW Craiova Shop by AutoKappa, iar pentru alte informaţii vă stă la dispoziţie adresa de e-mail: [email protected].
Alege Autokappa pentru maşina ta de nota 10!
Autokappa a fost votat de craioveni „Cel mai bun service“ în cadrul competiţiei Best of Craiova, atât în anul 2016, cât şi în 2017. Best of Craiova este cea mai populară competiţie din oraş, în care sunt nominalizate şi votate companiile favorite ale craiovenilor, din mai multe categorii, pe site-ul alege.tv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS