17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajDealer-ul Ford Plusauto a pregătit oferte extraordinare pentru programul Rabla 2017

Dealer-ul Ford Plusauto a pregătit oferte extraordinare pentru programul Rabla 2017

De la activarea aplicatiei PSIPAN2017, joi, 18 mai, în primele 24 de ore au fost deja rezervate circa 45% din totalul locurilor disponibile.
Cei care doresc să profite de oferta FORD Plusauto prin programul Rabla trebuie să se grăbească. Pentru a te bucura de o mașină nouă, cu cele mai performante tehnologii la prețuri extraordinare, Ford Focus este acum la un preț de numai 11.325 de euro, TVA inclus, fără nici un cost suplimentar pentru dotările din pachetul Trend, care include aer condiționat, radio CD cu MP3 Player, comenzi audio pe volan, SYNC 3 cu touchscreen color Bluetooth, Voice Control și sistem de asistență în caz de urgență. „Avem o ofertă demnă de atenție legată de programul Rabla 2017 și îi așteptăm pe cei interesați la showroom Ford vizavi de fabircă. Ce mai trebuie să știe este că, prin condițiile avantajoase de finanțare, rata lunară pornește de la 600 de lei (fără comision de aministrare sau rate reziduale)“, a spus Adrian Mărășescu, director vânzări Ford Plusauto Craiova. Plusauto împlinește anul acesta 25 de ani de existență, timp în care și-a consolidat poziția pe piața dealerilor auto din Oltenia prin calitate și profesionalism datorită celor peste 15.000 de prieteni posesori de autovehicule marca FORD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS