19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajFrumuseţe şi eleganţă la Festivalul de Modă din Craiova

Frumuseţe şi eleganţă la Festivalul de Modă din Craiova

Royal Models Agency şi Electroputere Parc, organizatorii evenimentului FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA va invită la celebrarea a 12 ani de la iniţierea acestui eveniment care a devenit deja o tradiţie în cetatea Băniei, în dată de 6 Mai 2017, în incită Electroputere Parc, începând cu orele 18:30.
Royal Models Agency aduce pe scenă de la Craiova un adevărat show de elegantă şi stil prin colecţiile designerilor prezenţi.
RĂZVAN CIOBANU, recunoscut pentru calitatea şi elegant creaţiilor speciale, ţinute de seară sau de eveniment, lansează la evenimentul FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA o colecţie de senzaţie, în stilul caracteristic. “Urban diva”, o colecţie cu accente retro-feminine care se adresează femeilor ce îşi doresc un look classic, dar alternativ.
LILIANA LARISA CRĂCIUN care ne îmbie prin naturaleţea tradiţională a colecţiei sale “DRUMUL MELCILOR”. Conceptul colecţiei porneşte de la întoarcerea la rădăcini, în mod metaforic şi realist. Este inspirată din elemente ce se află în natură: flori, frunze, fluturi, pânze de păianjen, etc. şi totodată fac parte din habitatul melcilor.
Cireaşa de pe tort, aşa cum o numesc organizatorii, este că în fiecare an prezentarea oferită de mini-modelele de la URBAN KIDS ce anul acesta se pliază perfect pe colecţia ce o vor prezenţa, şi anume “ Dreamcatcher”.
YVETTE DESIGN este un nume dedicate femeii modern, căreia anul acesta îi vom admira colecţia care se numeşte “Manhattan” şi care este o coletie destinată femeilor frumoase, pline de energie şi mai ales romantic.
AMBRA DESIGN by Cristina Iacomi, care ne va învălui cu vaporoasă colecţie “Sunshine”, o colecţie din voal, chiffon şi mătase naturală pictată manual ce va fi presărată cu paleta coloristică specifică verii 2017.
CRISTINA CERNEI este un designer român cu o adevărată pasiune pentru artă şi frumos în general. Creaţiile sale sunt realizate pentru femei cu personalităţi puternice care vor să iasă în evident prin ţinută. Nouă să colecţie primavera-vara cu care ne va atrage privirile este intitulată “Romantic Geometry”.
NO by Miss No care ne va arată o nouă perspective asupra designului cămăşilor masculine, bărbaţii vor găsi noi posibilităţi de a alege o imagine stilată, de a se exprimă într-o manieră diferită, dar elegant.
CHRISTIAN ALBU, iubeşte fiecare etapă a muncii sale, cea de designer, unde îşi găseşte împlinirea artistic. Colecţia de pantofi prezentată în cadrul evenimentului are la baza inspiraţie din arhitectură clasică, la care s-au adăugat accesorizari inspirate din stilul Rococco.
Aşa cum ne-au obişnuit în fiecare an organizatorii continuă tradiţia evenimentului şi aduc în PREMIERĂ în Craiova un designer internaţional, anul acesta fiind rândul să îşi prezinte cea mai nouă colecţie, designerului croat KSENIJA VRBANIC care a pus bazele brandului XD XENIA DESIGN, în 1986. Astăzi, ea este unică prin succesul de a duce creaţiile de designer la nivel industrial, ceea ce presupune o calitate tehnologică ridicată şi cantitate pe măsură. Denumită “Asphalt Shades”, coletia să de primăvară-vara prezintă în noante luminoase şi întunecate, liniile feminine debordante şip line de rafinament, acurateţe şi design sofisticat.
Concursul de frumuseţe Miss Royal Models România 2017 are în componentă anul acesta 12 concurente ce se vor lupta prin frumuseţe şi graţie pentru câştigarea marelui titlu. Ajunse în Craiova acestea se află într-un intens program de pregătire, şedinţe foto, fitting-uri pentru a fi în cea mai bună formă în seară de sâmbătă. Concurentele de anul aceste sunt: Bejan Doina şi Mirela Ilie – Galaţi, Canala Daiana – Oradea, Veneticu Liliana – Alexandria, Victoria Tudor şi Bianca Udrea – Piteşti, Flori Neagu – Ploieşti, Roxana Constantinescu şi Alexandra Marinescu – Craiova, Luiza Popescu şi Mădălina Parascheva – Târgu Jiu, Popa Denisa – Zalău.
Machiajul evenimentului este asigurat de echipa L’ART SUBLIME condusă de Suzana Petre iar partea de hair style este asigurată de echipa BEŞ COSMETICS ROMÂNIA.
Premiile oferite câştigătoarelor constau în produse cosmetice de lux, ţinute vestimentare, book-uri profesioniste, bijuterii, excursii, smartphone-uri şi nu se termină aici enumerarea, însă trebuie să marcăm faptul că cea care va fi aleasă de juriul că fiind câştigătoarea concursului va primii inclusiv PREMII CU DIAMANTE. În juriu va fi şi un personaj monden foarte cunoscut, care acum este regina la pupitrul celei mai apreciate emisiuni de modă din România, şi anume RALUCA BĂDULESCU prezenţa în juriul emisiunii “Bravo, ai stil ”.
Evenimentul îşi va închide porţile în jurul orei 23:00 urmând apoi un after party în Club Korona pentru a serba aşa cum se cuvine încă o ediţie a evenimentului FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA.
Va invităm să urmăriţi un regal de frumuseţe în care tendinţele sezonului următor sunt ridicate la nivelul de artă iar calitatea, tăieturile fine şi materialele atent alese devin ingrediente de nelipsit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS