6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

HELLA Driving Technology Day

 

Compania HELLA România te provoacă la o discuție energizantă despre mașini electrice, autonomous driving și viitorul industriei automotive.
Specialiștii din industria automotive sunt invitați luni, 24 aprilie 2017, de la ora 17.30, la Hotel Ramada Plaza, să descopere cele mai noi tehnologii automotive și să facă cunoștință cu vedeta evenimentului: profesorul Burton Lee.

HELLA România, subsidiară locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală, organizează în data de 24 aprilie 2017, la Hotel Ramada Plaza, evenimentul „HELLA Driving Technology Day“. Această zi va fi dedicată specialiștilor din domeniul IT, inginerie, cercetare și dezvoltare și este o continuare a conferințelor anuale pe care compania HELLA România le organizează în semn de mulțumire pentru comunitatea în care își desfășoară activitatea.
Acest eveniment este o ocazie unică pentru toți pasionații de tehnologia automotive, care pot să afle mai multe informații despre cele două megatrenduri actuale din industria auto internațională, și anume electrificarea (electrification) și mașinile autonome (autonomous driving), direct de la invitatul special al evenimentului: Burton Lee, profesor la prestigioasa universitate Stanford din SUA.
Participarea este gratuită, iar accesul în cadrul evenimentului se face pe baza unei invitații care se poate obține doar în urma unei înscrieri și preselecții. Perioada de înscriere a început pe 3 martie 2017 și se va încheia pe 5 aprilie 2017. Ulterior înscrierii, toți cei care au fost selectați pentru participare vor primi confirmarea, prin email, până în data de 12 aprilie 2017.
Cei care doresc să participe la HELLA Driving Technology Day sunt rugați să ne comunice interesul față de acest eveniment, prin completarea formularului de pe pagina: www.hella.ro/events/craiova

CONTACT HELLA ROMÂNIA

Cristian Octav Jurcoane
HELLA România
Str. Hella nr. 3
307200 Ghiroda, jud. Timiş
E-mail: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS