JYSK România deschide cel de-al 41-lea magazin din țară și cel de-al doilea din CraiovaJYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 41-lea magazin din țară și cel de-al doilea magazin din Craiova. Cu o suprafață totală de 1.200 mp, noul magazin JYSK din Craiova va fi inaugurat pe 9 martie, pe Calea Severinului nr. 5A, în incinta Centrului Comercial Auchan Craioviţa, începând cu ora 8.00.
„Anul trecut, în luna august, am inaugurat primul magazin JYSK din Craiova, iar aceasta a fost una dintre cele mai de succes deschideri JYSK din România. Anul acesta continuăm procesul de expansiune și, cum am primit numeroase semnale pozitive de la locuitorii din Craiova, am luat decizia să deschidem un nou magazin în oraș. În timp ce primul este aproape de locuitorii din sud-estul orașului, cel de-al doilea se află în partea opusă, astfel încât și locuitorii din zona Craiovița vor avea în apropiere o destinație de cumpărături pentru casă și grădină. Îi așteptăm pe toți la evenimentul de deschidere, unde am pregătit oferte speciale și multe surprize“, a declarat Radu Tudor, marketing manager JYSK România.
Inaugurarea JYSK Craiova 2 va fi marcată de un eveniment special pe 9 martie, începând cu ora 8.00. În cadrul acestui eveniment, clienții sunt așteptați cu un mic dejun gustos, format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, și vor avea parte de multă distracție, muzică, baloane și, cel mai important, oferte speciale de deschidere. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minimum 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile de bază ale brandului JYSK.
„Suntem bucuroși că deschidem cel de-al doilea magazin JYSK din Craiova! Echipa de consilieri de vânzări a magazinului așteaptă cu nerăbdare deschiderea. Ne-am pregătit îndelung, astfel încât să oferim clienților o experiență de cumpărături plăcută și produse de calitate, specifice brandului danez JYSK. Îi așteptăm la evenimentul de deschidere pe locuitorii din Craiova cu o mulțime de surprize și oferte speciale!“, a declarat Cristian Iordache, managerul magazinului.
Clienții pot vedea gama de produse JYSK pe magazinul on-line, www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2.200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.
Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării, odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez aniversează 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.
Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează un spectru larg de mărfuri casnice la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living“, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilă sau aparate de iluminat și până la lenjerii de pat, perne, fețe de masă sau șervețele.
JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 40 de magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.
Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

20 septembrie 2017

România cangrenată a domnului Dragnea

Liniştea domneşte peste România. Treptat, visul domnului Dragnea se împlineşte. Totul merge spre bine în cea mai calmă dintre ţări. Guvernul Tudose lucrează, harnic, pentru binele comun, în vreme ce conducătorul suprem dirijează, cu mână sigură, ...

Sumarul ediției de miercuri, 20 septembrie 2017

Top