Spiritul organizatoric completează entuziasmul la UNIC Imobiliare

Autori


Entuziasmul și flexibilitatea care definesc compania imobiliară UNIC nu ar putea conduce, totuși, la rezultate excelente în lipsa unui spirit organizatoric. Principalul pion, când vine vorba de echilibru și organizare, este Andreea Baba, asistentul manager, care este direct responsabilă de evidența actelor, a clienților și a celorlalte fațete ale domeniului care implică disciplină și rigurozitate. Andreea a venit în companie cu bagajul acumulat în trei ani de muncă la un birou notarial, după absolvirea Facultății de Drept. „Pentru mine, domeniul imobiliar reprezintă o noutate, un început nou, dar începuturile sunt mereu frumoase. Îmi place foarte mult că aici fiecare are o contribuție clară și nu putem reuși unul fără altul. Mentalitatea contează mult într-un mediu de lucru, iar faptul că noi toți suntem tineri și avem concepții apropiate ne ajută enorm. Nu simțim presiune, atmosfera e degajată, și eu cred că acest lucru este esențial pentru eficiența fiecăruia dintre noi“.

Iar pentru că în domeniul tranzacțiilor imobiliare organizarea este, cu atât mai mult, necesară atunci când este și cazul contractării unui credit, specialistul în creditare Alexandru Ivănuș, partener asociat la UNIC, face diferența pentru clienții încărcați emoțional de stresul drumurilor la bancă. „Lucrez dintotdeauna în creditare. Am început chiar într-o bancă, însă aici lucrurile stau altfel pentru că nu urmărești succesul unei anume bănci, centrul de greutate se schimbă. Avantajul stă în faptul că noi lucrăm pentru client, analizăm ofertele și alegem ce este mai bun pentru el. Dacă omul se duce singur la bănci și nu se pricepe, există riscul să treacă pe lângă cea mai bună ofertă pentru el“. Cu ajutorul lui Alexandru, clienții nu mai intră în nebuloasa creditelor bancare, ci găsesc un ghid de nădejde, care nu numai că este la curent cu ofertele, dar se ocupă și de actele necesare la dosar. „La UNIC, ca specialist în creditare, îi completez pe colegii care se ocupă de tranzacții. Fiecare lucrează pe partea sa, ne completăm și rezultatul este maxim. Ce nu trebuie să scăpăm din vedere este că, la final, clientul trebuie să câștige, pentru că succesul se construiește din om în om, iar un client mulțumit ne ajută să mai adăugăm o piatră la temelia succesului nostru“.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 ianuarie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Este o perioadă în care este de aşteptat să nu fiţi tot timpul pe aceeaşi lungime de undă cu rudele apropiate, în special cu copiii, ceea ce vă va îngrijora profund. Nu este nevoie să faceţi eforturi disperate pentru

Sumarul ediției de sâmbătă, 17 martie 2018

Top