17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMeniuri all inclusive la Cişmea Mârşani

Meniuri all inclusive la Cişmea Mârşani

Muşcatele au înflorit pe pontonul complexului La Cişmea Mârşani, acolo unde paginile despre nunţi din basme prind viaţă la sfârşit de săptămână. Restaurantul de pe marginea heleşteului îşi aşteaptă oaspeţii într-un decor desăvârşit, iar piscina şi curtea plină de verdeaţă, unde un car cu flori se odihneşte lângă foişoare, ne trimit deja cu gândul la şedinţa foto a mirilor şi la petrecerea de a doua zi.

În miez de vară, locul este, parcă, şi mai plin de culoare.

Cristian Cîrjaliu, managerul complexului, care ne povestea acum ceva timp cum a reuşit să construiască La Cişmea pe un loc altădată plin de buruieni, ne anunţă acum că doar câteva date mai sunt disponibile anul acesta pentru evenimente. “Am pus mult suflet şi am depus eforturi extraordinare pentru a da naştere acestui loc. Când te înhami la un astfel de proiect, realizat numai cu fonduri proprii şi credite, nu e uşor. Însă este extraordinar să culegi apoi roadele propriei tale munci”.

Managerii complexului spun că în aproximativ o lună şi jumătate vor fi gata şi primele camere ale hotelului. Între timp, au pregătit tot mai multe servicii şi facilităţi pentru cei care aleg La Cişmea Mârşani pentru evenimentul lor. Un autocar este pus gratuit la dispoziţia invitaţilor, în funcţie de numărul acestora, iar pentru zilele care nu au fost încă rezervate pentru acest an, au fost pregătite pachete speciale, cu meniu all inclusive. Cu alte cuvinte, restaurantul asigură şi băuturile.

“Ne-am gândit că este mult mai la îndemână un meniu de acest gen, tocmai de aceea dorim să continuăm această promoţie şi anul viitor, astfel că oferta rămâne valabilă pentru cei care îşi rezervă data nunţii în luna mai sau în luna iulie 2016”.

Pentru rezervări şi informaţii puteţi suna la numerele de telefon 0749.152.805, 0786.197.477, 0748.315.141. De asemenea, pentru detalii vă stau la dispoziţie pagina de facebook: https://www.facebook.com/LaCismea sau pagina web http://www.lacismea.ro/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS