6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateArbitrul Michael Oliver a primit amenințări după penaltiul dat din meciul Real - Juventus, iar poliția britanică a deschis o anchetă

Arbitrul Michael Oliver a primit amenințări după penaltiul dat din meciul Real – Juventus, iar poliția britanică a deschis o anchetă

Poliţia britanică a deschis o anchetă după ce arbitrul meciului Real Madrid – Juventus, englezul Michael Oliver, şi soţia lui, Lucy Oliver, au primit ameninţări, în urma penaltiului acordat de central în minutul 90+3 al meciului din Liga Campionilor, informează Hotnews.ro, citand News.ro.

Lucy este şi ea arbitru, în liga engleză de fotbal feminin. După ce Michael a dictat controversatul penalti, la Madrid, numărul ei de telefon a fost publicat pe reţele de socializare. Lucy Oliver a primit numeroase mesaje text cu jigniri şi ameninţări pe telefon, fiind obligată să renunţe la numărul ei.

Ameninţările nu fost făcute numai pe telefon şi pe contul de Twitter al soţiei centralului. Poliţia a primit plângere că persoane au venit în faţa casei cuplului si au proferat injurii la adresa lor, umplând cutia poştală cu alte mesaje de ameinţare.

În minutul 90+3 al partidei de miercuri, de la Juventus a fost eliminat portarul Gianluigi Buffon pentru proteste după acordarea unui penalti pentru o intervenţie a lui Benatia la Lucas Vasquez, în momentul în care scorul era de 3-0 pentru oaspeţi, acelaşi ca la Torino. Cristiano Ronaldo a transformat în minutul 90+8 penaltiul care i-a adus echipei Real Madrid calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

După această partidă, Buffon, a criticat prestaţia arbitrului englez Michael Oliver, despre care a spus că „are în loc de inimă un coş de gunoi”.

„Sunt foarte mândru că fac parte din această echipă. Am realizat ceva incredibil, deşi eram într-o situaţie imposibilă. Ultima acţiune? Arbitrul a fluierat un fault pe care doar el l-a văzut. El nu are inimă, are în loc de inimă un coş de gunoi. Dacă nu ai personalitate şi curaj, atunci du-te în tribune şi urmăreşte meciul alături de soţie cu un Sprite şi chipsuri. Este nevoie de o anumită sensibilitate pentru a înţelege importanţa anumitor momente în teren”, a declarat Buffon, după meciul de la Madrid.

Lucy Oliver a devenit şi ea o ţintă a contestatarilor soţului ei, după ce s-a descoperit că, în trecut, a vizitat Stadionul Santiago Bernabeu al echipei Real Madrid şi a postat pe Twitter imagini şi comentarii de apreciere a grupării spaniole.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS