16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVâlcea: Un autoturism cu trei pasageri a căzut în râul Olt. Victimele sunt căutate de scafandri

Vâlcea: Un autoturism cu trei pasageri a căzut în râul Olt. Victimele sunt căutate de scafandri

Accident rutier grav în jurul orei 10.00 pe Valea Oltului, la kilometrul 207 în apropierea orașului Brezoi. Un autotuism înmatriculat în județul Vâlcea care se deplasa în sensul de mers Sibiu-Râmnicu Vîlcea, pe fondul neadaptării vitezei a pătăsit partea carosabilă și a căzut în râul Olt. În mașină se aflau trei persoane, o femeie, un bărbat și o fetiță de 13 ani. Fetița a fost salvată, dar părinții nu sunt de găsit. Fetița va avea parte de consiliere din partea pishologului de la Inspectoratului Județean de Poliție.

Pentru facilitarea operațiunilor de căutare a părinților, s-a luat legătura cu Hidroeledrica -Sc Râmnicu Vîlcea pentru scăderea nivelului râului Olt în zona în care s-a produs accidentul rutier. Până la sosiea scafandrilor se fac căutări cu cangea din barcă.

UPDATE:

Fetița a fost transportată la UPU Vâlcea. În urma căutărilor, autoturismul a fost găsit și victimele sunt blocate în interior, nu pot ieși și nu pot fi scoase de scafandri.

UPDATE: Cei doi părinți au murit. Aceștia nu au putut fi salvați. Au fost scoși după ce mașina a fost ridicată din apă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS