9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnchete după ce o maşină în care se află un copil de 8 ani făce drifturi în curtea unei şcolii din Târgu Jiu

Anchete după ce o maşină în care se află un copil de 8 ani făce drifturi în curtea unei şcolii din Târgu Jiu

 

Un şofer a fost filmat în timp ce făcea drifturi în curtea Colegiului Tehnic „Henri Coandă”, din Târgu Jiu, în maşină fiind şi un copil de 8 ani. Evenimentul s-a petrecut la începutul săptămânii, când s-au desfăşurat activităţi educative de Zilele Colegiului şi, printre multele tipuri de activităţi, a fost şi o probă de îndemânare şi noutăţi auto. Proba s-a desfăşurat pe terenul de sport al unității de învîțământ.  Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Gorj şi poliţiştii au demarat anchete în acest caz pentru a stabili dacă viaţa minorului a fost pusă în pericol.

Directorul Colegiului Tehnic „Henri Coandă” din Târgu Jiu, Gabriela Comănescu, a declarat că şoferul care a fost filmat făcând drifturi a fost invitat să efectueze o demonstraţie în cadrul evenimentelor organizate de zilele Colegiului, iar la final, şoferul profesionist, fost absolvent al liceului, ar fi decis ca fiul său, un copil de opt ani, să fie pasager în autoturism, pentru ultima reprezentaţie.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj efectuează verificări în acest caz, mai ales că la eveniment au fost prezenţi profesori şi elevi ai liceului.

Poliţiştii din Gorj s-au autosesizat după ce imaginile cu copilul din maşina care face drifturi au apărut pe reţelele de socializare şi au demaraat o anchetă pentru a stabili dacă minorului i-a fost pusă viaţa în pericol. (sursa: mediafax)

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS