7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDeputatul Cătălin Rădulescu, suspendat şase luni din PSD

Deputatul Cătălin Rădulescu, suspendat şase luni din PSD

Liderii PSD au decis, joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CExN), suspendarea din partid pentru o perioada de şase luni a deputatului Cătălin Rădulescu, după o serie de declaraţii controversate ale parlamentarului cu privire la protestele din Piaţă Victoriei, informează HotNews.ro.

Potrivit unor surse politice, citate de news.ro, propunerea de suspendare a deputatului ar fi fost făcută de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Amintim că deputatul de Argeş, Cătălin Rădulescu a declarat într-un interviu pentru „Adevărul”: „Pentru ce mai se duc oamenii în Piaţă Victoriei acum şi pentru ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franţa, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară şi ei autorizare”.

El a mai spus că are o armă AKM: „Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul asta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu armă să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu şi hotărârea mea”.

După afirmaţia deputatului, autoritatiile s-au autosesizat şi i-au suspendat lui Rădulescu permisul de port armă.

Social-democraţii au luat decizia suspendării din partid a lui Cătălin Rădulescu în cadrul CExN care are loc joi la Sinaia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS