17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Femeie prinsă după ce a furat produse cosmetice şi îmbrăcăminte dintr-un centru comercial

Craiova: Femeie prinsă după ce a furat produse cosmetice şi îmbrăcăminte dintr-un centru comercial

O craioveancă a fost prinsă, marţi, după ce a sustras dintr-un magazin aflat într-un centru comercial din Craiova produse cosmetice şi îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 400 de lei.

„Marţi, în jurul orei 19.45, polițiștii Secției 3 au sesizați de către A. Florentina, agent de securitate în cadrul unui centru comercial din Craiova, cu privire la faptul că o femeie a sustras mai multe produse din incinta magazinului. La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică din cadrul secției, care a identificat persoana, stabilind că aceasta se numește B. Cristina-Mihaela, domiciliată în Craiova, care a sustras produse cosmetice și articole de îmbrăcăminte din magazin în valoare de aproximativ 400 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit reprezentanților societății comerciale, iar oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS