7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDezbateri publice privind ordonanțele grațierii și Codului penal

Dezbateri publice privind ordonanțele grațierii și Codului penal

Ministerul Justiției organizează luni, 30 ianuarie, la sediul ministerului dezbateri publice privind ordonanțele grațierii și de modificare a Codului penal, informează digi24.ro. Dezbaterea este organizată în temeiul art.7 alin.(9) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată.
Înscrierea participanților se face prin transmiterea unui mesaj în acest sens la adresa: [email protected] până la data de 27 ianuarie 2017, ora 12.00. În cazul asociațiilor legal constituite, numărul participanților este de două persoane/asociație. Având în vedere capacitatea sălii, înscrierile urmează a fi confirmate. Observațiile și propunerile cu privire la proiectele care fac obiectul dezbaterii pot fi transmise pe adresa: [email protected].
Timpul alocat fiecărei intervenții este de 3 minute pentru fiecare asociație, respectiv participant individual. Dezbaterea va avea loc la sediul Ministerului Justiției, Sala de consiliu, etajul I, capacitatea sălii fiind de maxim 50 de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS