5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBelgia: Manifestație sindicală națională la Bruxelles

Belgia: Manifestație sindicală națională la Bruxelles

Astăzi se va desfășura la Bruxelles o manifestaţie la nivel naţional, organizată la solicitarea Frontului comun sindical, pentru a protesta împotriva măsurilor adoptate de Guvern. Transportul în comun va fi cel mai afectat de acţiunea sindicală. Poliția locală din Bruxelles anticipează importante probleme în circulaţia rutieră, cu precădere în zona centrală a oraşului şi recomandă evitarea utilizării, pe cât posibil, a autoturismelor. Pentru data de 7 octombrie  2016 au fost anunţate greve focalizate  pe diferite sectoare de activitate.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor interesaţi să obţină informaţii de actualitate privind condiţiile de transport, să consulte paginile Internet ale operatorilor de transport public: STIB (www.stib-mivb.be), TEC (www.infotec.be), SNCB (www.belgianrail.be).
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS