6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBogdan Olteanu la ieșirea din arest: “Este un moment greu…”

Bogdan Olteanu la ieșirea din arest: “Este un moment greu…”

www.ph-online.ro
www.ph-online.ro

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost eliberat vineri noaptea din arestul Poliției Capitalei, prilej cu care a declarat că este un moment greu și o perioadă foarte tristă pentru el, subliniind că doreşte să obțină cât mai repede achitarea în justiție pentru a reîncepe o viață normală, informează realitatea.net, citând Agerpres.

„Este un moment greu, este un moment trist și o perioadă foarte tristă. Sper să se termine cât mai repede. Doresc să obțin achitarea cât mai rapid, pentru a reîncepe o viață normală. Până la acel moment, voi face ceea ce onoarea și respectul față de instituția din care am făcut parte îmi cere, voi transmite cât mai rapid demisia mea din conducerea Băncii Naționale și voi urma să îmi susțin cauza în justiție”, a spus Bogdan Olteanu, într-o scurtă declarație dată în fața arestului Poliției Capitalei.

 

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) au respins vineri cererea DNA de arestare preventivă a viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu, acesta fiind plasat în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de trafic de influență.

Decizia nu este definitivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS