17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO tânără de 24 de ani a fost găsită moartă într-o cameră de cămin din Bucureşti

O tânără de 24 de ani a fost găsită moartă într-o cameră de cămin din Bucureşti

O tânără a fost găsită decedată, astăzi, în camera de cămin din Campusul Agronomie din Bucureşti, după ce părinţii au spart uşa deoarece fata nu mai răspundea la telefon, au declarat surse din rândul Poliţiei, scrie Mediafax.

Potrivit surselor citate, fata de 24 de ani, din Giurgiu, studentă la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, a fost găsită moartă în camera de cămin, astăzi de dimineaţă.

Tânăra a fost descoperită după ce părinţii ei s-au alarmat deoarece aceasta nu mai răspundea la telefon. Părinţii fetei au venit în Bucureşti şi împreună cu administratorul căminului au spart uşa camerei.

La faţa locului s-a chemat o ambulanţă, iar la scurt timp medicii au constatat decesul. Tânăra nu prezenta urme de violenţă pe corp şi nu era cunoscută ca fiind cu probleme medicale. Pentru că există elementele unei morţi suspecte, cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti fiind deschis un dosar pentru moarte suspectă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS