18.3 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtentate la Bruxelles: Frații El Bakraoui, doi dintre presupușii autori sinucigași de la aeroportul Zaventem

Atentate la Bruxelles: Frații El Bakraoui, doi dintre presupușii autori sinucigași de la aeroportul Zaventem

Postul de radio și televiziune belgian de limbă franceză RTBF a anunțat în această dimineață că frații El Bakraoui, doi bruxellezi, se află printre presupușii autori ai atentatului comis, marți, la aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem, informează Agerpres.
Până acum, Khalid și Brahim El Bakraoui erau cunoscuți de poliția din Bruxelles pentru furturi și tâlhării, dar nu și pentru acte legate de terorism. Unul dintre cei doi frați, Khalid, închiriase sub o identitate falsă o locuință în Rue du Dries nr. 60, în cartierul bruxellez Forest, unde marțea trecută a avut loc un incident armat în timpul unei operațiuni a poliției belgiene.

Al treilea suspect care are legătură cu atentatul comis ieri la aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem și aflat încă în libertate este Najim Laachraoui, un bărbat deja căutat de poliția belgiană începând de luni, relatează cotidianul belgian La Derniere Heure, citat de Reuters. ADN-ul lui Laachraoui a fost descoperit în locuințele folosite de autorii atacurilor teroriste de la Paris, comise pe 13 noiembrie anul trecut și soldate cu 130 de morți și sute răniți.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS