7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCătălin Flutur şi Dorin Florea vor fi retraşi de pe listele liberalilor

Cătălin Flutur şi Dorin Florea vor fi retraşi de pe listele liberalilor

Scandal uriaş în PNL pe tema candidaturilor pentru alegerilor locale. Două nume grele de pe lista liberalilor vor fi retrase, anunţă unul din liderii partidului, Marian Petrache.
Este vorba despre Cătălin Flutur şi Dorin Florea care sunt anchetaţi de DNA. Cei doi îşi fac degeaba campanie, a spus Petrache la emisiunea XPress realizată de Sabin Orcan.  „Categoric, dacă e așa, la prima ședință de birou vor fi schimbați.
La numai trei zile după lansarea oficială în cursa pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur a primit cea mai grea lovitură. Prim-vicepreședintele PNL, Marian Petrache, a anunțat că Flutur nu va se va regăsi pe lista PNL pentru alegerile locale daca se dovedeşte ca are probleme cu legea. Nici el, si nici Dorin Florea, primarul liberal al municipiului Târgu-Mureș. „Cei care nu au probleme sunt candidați, dar și cei care au fost validați dacă până la data depunerii candidaturilor depune dosarul se întâmplă, Doamne ferește, să înceapă urmărirea penală nu va fi candidatul PNL”, a explica politicianul.
Candidatura lui Cătălin Flutur pentru Primăria Botoșani tocmai ce fusese aprobată marți de Biroul Politic Național al PNL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS